ΗΠΑ: Παραιτούνται μαζικά πιλότοι μαχητικών F-22 λόγω υποχρεωτικού εμβολιασμού!

Ίδια εικόνα και στις Πτέρυγες Bομβαρδισμού της USAF
Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι μαζικές παραιτήσεις πιλότων από την αμερικανική Αεροπορία μη μπορώντας να αποδεχθούν την εντολή του Πενταγώνου για υποχρεωτικό εμβολιασμό. Πιο συγκεκριμένα στην αμερικανική Αεροπορία έχουν ήδη σημειωθεί 27 παραιτήσεις πιλότων από τα τέλη Αυγούστου όταν άρχισε και το κύμα εξόδου από τις ένοπλες δυνάμεις εξαιτίας του εξαναγκαστικού εμβολιασμού

Η αρχή έγινε στις 27 Αυγούστου όταν 12 πιλότοι από την 1η Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση στο Langley-Eustis, από όπου επιχειρούν 36 F-22 στην Βιρτζίνια υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους.

Αυτές υποβλήθηκαν λίγες ώρες αφότου το προσωπικό της βάσης που δεν είχε εμβολιαστεί, είχε λάβει ένα μήνυμα στις 04:00 π.μ. στο οποίο τους δινόταν εντολή να δηλώσουν μέχρι τις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας ότι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα εμβολιασμού!

Είναι άγνωστο εάν οι παραιτηθέντες είχαν επικοινωνήσει πρώτα μαζί τους, αλλά όλες οι παραιτήσεις έγιναν σε διάστημα εντός 90 λεπτών.Ένας πιλότος 29 ετών που υπηρετεί σε μαχητικά F-22 δήλωσε σχετικά:

«Περνάμε καθημερινά σχεδόν έλεγχους της φυσικής κατάστασης και επισταμένους ιατρικούς ελέγχους για να μένουμε πάντα σε αρίστη κατάσταση.
Είναι ασφαλές να πω ότι οι πιλότοι των F-22 είμαστε σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Πρέπει να είμαστε προκειμένου να ανταπεξερχόμαστε με τις υψηλές φορτίσεις g.
Συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να θέσομε αυτή τη στιγμή το σώμα μας σε οποιαδήποτε ρίσκο κάνοντας το εμβόλιο και κινδυνεύοντας να αρρωστήσουμε.
Ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που απορρίπτω αυτό το επικίνδυνο και μη δοκιμασμένο εμβόλιο», είπε
Μια ημέρα αργότερα 15 πιλότοι της 2ης Πτέρυγας Βομβαρδισμού (B-52 Stratofortress) στο Barksdale της Louisianaυπ έβαλλαν μαζικά τις παραιτήσεις τους όταν έλαβαν διαταγές για εμβολιασμό.

Στο μήνυμα που έλαβαν αναφερόταν ρητά ότι οποιοδήποτε πιλότος αρνείτο να προσχωρήσει στον εμβολιασμό, τότε θα έχανε την πτητική του ικανότητα, θα του επιβαλλόντουσαν πειθαρχικά μέτρα έως και πιθανή απόταξη από το Σώμα.

Ένας άλλος πιλότος από την 2η Πτέρυγα βομβαρδισμού δήλωσε ότι όταν έλαβαν την διαταγή εμβολιασμού πήγαν στον διοικητή τους και πέταξαν επάνω στο γραφείο του τις επιστολές παραίτησης.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως άλλοι ιπτάμενοι αλλά και μηχανικοί που δεν έχουν ακόμη το δικαίωμα παραίτησης είναι εξίσου εξοργισμένοι και ζητούν με επιστολές τους την πρόωρη αποστράτευσή τους. «Κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη στοπ εμβόλιο», λένε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications