«Είναι στυγνό έγκλημα!» – Ξεσπά η μητέρα του παιδιού που ξέχασαν μέσα σε σχολικό λεωφορείο (video)

«Το παιδί είναι σε σοκ, δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ» λέει η μητέρα του

Για εγκληματική αμέλεια κατηγορεί τους υπεύθυνους του παιδικού σταθμού, η μητέρα του δίχρονου παιδιού που το ξέχασαν μέσα σε σχολικό λεωφορείο όπου έμεινε για πάνω από τέσσερις ώρες εγκλωβισμένο.

Η μητέρα, Ιωάννα Καρβέλα αναφέρει μιλώντας στην Ant1 ότι η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού στην Βάρκιζα δεν την πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να την ενημερώσει ή να της ζητήσει συγγνώμη.

«Να σταματήσει να κάνει αυτή τη δουλειά. Είναι ανεύθυνη, απαράδεκτη στη συμπεριφορά της, σε όλα της. Είναι στυγνοί εγκληματίες, είναι στυγνό έγκλημα, όχι απλά εγκληματική αμέλεια» αναφέρει η μητέρα και προσθέτει ότι ταράχθηκε όταν την πήραν τηλέφωνο οι αστυνομικοί να της πουν ότι το παιδί της βρέθηκε μέσα στο σχολικό.

«Έτρεξα, πώς δεν τράκαρα. Ήμουν στο σούπερ μάρκετ και έφυγα άρον άρον..» προσθέτει και εξηγεί ότι η κοπέλα που βρήκε το παιδί να κλαίει μέσα στο όχημα, ήταν κι εκείνη σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε. Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού απάντησαν με αγένεια στην κοπέλα που το βρήκε να κλαίει μόνο του εγκλωβισμένο στο όχημα και ζητούσε να ενημερωθεί η μητέρα του.

Το παιδί είναι σε σοκ Η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού «Το παιδί είναι σε σοκ, δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ, της λέμε να την πάμε μια βόλτα να την βγάλουμε έξω και δεν δέχεται, δεν θέλει να φύγει από το σπίτι» δήλωσε η μητέρα και τόνισε ότι δεν σκέφτεται να πάει ξανά το παιδί της σε άλλο παιδικό σταθμό προς το παρόν.

Υπενθυμίζεται ότι, ο οδηγός, η σχολική συνοδός και η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού είχαν συλληφθεί χθες μετά από μήνυση των γονέων του παιδιού και σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications