«Μυοκαρδίτιδα παθαίνουν τα παιδιά ΚΑΙ από τη φυσική νόσηση για αυτό εμβολιάστε τα» (!)  – ΒΙΝΤΕΟ

Πως και δεν το έβγαλαν fake news ότι παθαίνουν Μυοκαρδίτιδα??

Για ένα ποσοστό εμβολιασμού έως και 85% στις ηλικίες 12-17 ετών μίλησε στο mega ο Γιάννης Πρασσάς, Διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Τορόντο.

Προφανώς ειρωνευόμενος όλους εκείνους που πάθανε παρενέργειες από το εμβόλιο αλλά και τα εκατομμύρια γονέων που φοβούνται για τα παιδιά τους, ο ίδιος δήλωσε τα εξής απίστευτα:

«Ούτε το DNA άλλαξε, ούτε ουρές έβγαλαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εμφάνισαν κάποια συμπτώματα που συνοδεύουν τον εμβολιασμό των παιδιών. Για τα παιδιά είδαμε το γνωστό που ξέρουμε για τις μυοκαρδίτιδες. Η πλειοψηφία των περιστατικών συνήθως χρειάζεται νοσηλεία 1 ή 2 ημερών και ξεπερνιέται με κοινά αντιφλεγμονώδη».

Ερώτηση προς τον κύριο “ειδικό”: Ποιός γονέας θα πάρει το ρίσκο, έστω και μικρό, το παιδί του να παρουσιάσει κάποια βλάβη που θα του βάλει τη ζωή σε κίνδυνο;;;

«Οι ίδιες παρενέργειες συμβαίνουν ταυτόχρονα και σε μεγαλύτερο βαθμό από τη φυσική νόσηση και ταυτόχρονα η φυσική νόσηση προκαλεί και το σύνδρομο της πολυσυστημικής φλεγμονής ενίοτε, πολύ σπάνια, μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού. Όταν τα βάζουμε στη ζυγαριά τι βλέπουμε; Σπάνιες μυοκαρδίτιδες οι οποίες ΣΥΝΗΘΩΣ (όχι πάντα δηλαδή;;;;;) ξεπερνούνται πολύ εύκολα. Τι δημιουργεί ο ιός; IΔΙΕΣ μυοκαρδίτιδες σε υψηλότερη συχνότητα συν πολλά πολλά άλλα»:

«Εμπιστοσύνη στους θεσμούς», συνέστησε κλείνοντας ο ομογενής, δηλαδή εμπιστοσύνη στους διεθνές συμμορητές,το ότι όλοι λένε τα ίδια φανερώνει οτι ειναι της ίδιας συμμορίας :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications