Κράτος συμμοριτών μονο σε δικούς τους δίνει  αποζημιώσεις:Δεν καταβάλει την αποζημίωση στην οικογένεια του μικρού Μάριου

Η μητέρα του αδικοχαμένου 11χρονου τότε Μάριου, που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του στο Μενίδι κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, αποφάσισε να επιστρέψει και να διδάξει στο ίδιο σχολείο.

Την ίδια στιγμή όμως, συνεχίζεται η δικαστική «Οδύσσεια» που ζει η οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού, καθώς παρά την αρχική απόφαση της Δικαιοσύνης, το Δημόσιο αρνείται να συμβιβαστεί και να καταβάλει την αποζημίωση που ορίστηκε.

Όπως είπε η κυρία Αναστασία Ντούλια, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», η στάση της Πολιτείας κρίνεται απολύτως προσβλητική, καθώς έστω και με αυτόν τον τρόπο θα έκανε το αυτονόητο, να ζητήσει δηλαδή μια συγνώμη από την οικογένεια του Μάριου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Θεόδωρος Μαντάς, τόνισε ότι η απόφαση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους να απορρίψει την πρωτόδικη απόφαση τους αιφνιδίασε. Πολύ περισσότερο όταν στο σκεπτικό αναφερόταν ότι τον συμβιβασμό δεν τον επιτρέπει η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, παρότι μιλάμε για ένα ποσό μικρότερο των 500.000 ευρώ.

Κομμουνιστικό κράτος συμμοριτών που δίνει αποζημιώσεις σε τρισάθλιες που μαλιστα εκμεταλλεύεται και τον θάνατο της Τοπαλούδη γιατί δολοφονήθηκε από ρεμάλια άναρχο-κομμουνιστικου τύπου που υποστηρίζει, και μονο απο την φάτσα της βλεπεις τι αδίσταχτη και μοχθηρή ειναι φυσικό και επόμενο να βγάλει άναρχο-κομμουνιστή, αλλα ο όχλος δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται και νομίζει ότι είχαν μαζέψει στα ξερονήσια την κομμουνιστική πανούκλα επειδή ηταν κακοί οι "φασίστες", και νομίζει ότι ο κομμουνισμός ειναι δήθεν ιδεολογία σαν λες ότι ένας σχιζοφρενής δολοφόνος που σκοτώνει ειναι ιδεολογία όποτε ειναι "αθώος"...

Πως γίνεται πριν 40-80 χρόνια να έβλεπαν ότι όλοι αυτοί ειναι η προσποίηση του κακού και ότι ειναι μη φυσιολογικοί αλλα σημερα να μην βλέπει κανένας τίποτα? απλο: έχουν πέσει τοσο χαμηλά οι μάζες πνευματικά και ηθικά που πλέον δεν βλέπουν τίποτα με όλες τις τραγικές επιπτώσεις , ακόμα και ο ίδιος ο Σατανάς αν έρθει μπροστά τους και τους μιλήσει ευγενικά θα πέσουν να τον προσκυνούν, οι δε περισσότερες γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τίποτα ετσι την πάτησε και η Τοπαλούδη και η άλλη που ηταν με άναρχο-κτήνος που την πέταξε στο γκρεμό σαν τον Πακιστανό που αφησε ανάπηρη την Μυρτώ .

Κάποιος λέει για μυστικό πολεμο του κάλου και του κακού σωστά, αλλα η δεν θέλει να πει η δεν ξέρει , η δεν ειναι ο ίδιος αρκετά κάλος ηθικος και με αρέτες για να καταλάβει το αντίθετο του κάλου και τι παίζεται και το έχει ρίξει στην αμπελοφιλοσοφία....άντε να πεις τώρα στον κοιμισμένο κόσμο που απο 2014 έπρεπε να είχε δει τι γίνεται επειδή τους βλέπεις μεσώ ίντερνετ, πως ότι του έχουν μάθει ισχύει το αντίθετο και έχει πάρει το μέρος του κακού χωρίς να το ξέρει και απο θνητοί μετατρέπονται οι ίδιοι σε δαίμονες ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications