Καβαλιώτης: «Η κινούμενη “βόμβα” είναι οι εμβολιασμένοι - Σε ένα μήνα δεν βλέπεις τις παρενέργειες»

Ο Γιάννης Καβαλιώτης, λοιμωξιολόγος-παιδίατρος ήταν καθηλωτικός σε συνέντευξή του, κατά όσων οι κυβερνητικοί "ειδικοί" μας λένε και παίρνουν αποφάσεις για την ζωή μας.

«Η κινούμενη “βόμβα” δεν είναι οι ανεμβολίαστοι, είναι οι εμβολιασμένοι, γιατί δεν παίρνουν προφυλάξεις, σου λέει “είμαι εμβολιασμένος, είμαι ήρεμος και ήσυχος και δεν κινδυνεύω”», ανέφερε ο λοιμωξιολόγος και αναρωτήθηκε γιατί να υπάρχει διαχωρισμός.

«Δεν μπορείς να δεις σε ένα μήνα τι παρενέργειες μπορεί να έχει ένα εμβόλιο», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Αναρωτήθηκε πως η φυσική ανοσία να είναι μικρότερη από την ανοσία των εμβολίων που αναφέρουν ορισμένοι, προσθέτοντας ότι δεν το έχουν εξηγήσει. Δεν είναι δυνατόν ένας με ανοσία να είναι περιορισμένος και ένας επειδή έχει κάνει το εμβόλιο να περιφέρεται.

Από τα πυρά δεν γλίτωσαν ούτε οι ειδικοί της επιτροπής για τους οποίους ανέφερε: «Πως έχουν βγει λοιμωξιολόγοι οι πνευμονολόγοι, που έμαθαν για τα εμβόλια και τα σχολιάζουν»;

«Οι πρόσφυγες εμβολιάστηκαν; Οι πνευμονολόγοι να μας εξηγήσουν. Τα προσφυγόπουλα έχουν εμβολιαστεί; Εμείς οι Έλληνες μόνο έχουμε εμβολιαστεί. Επομένως δεν είναι βόμβα αυτοί; Γιατί καταδικάζουμε και τιμωρούμε ακόμα και με ανεργία τους Έλληνες»;

«Έχω στείλει επιστολή στην Επιτροπή με παρατηρήσεις και δεν έχει απαντήσει κανείς". "Γιατί υπάρχει τέτοιο μένος και επιμονή για να εμβολιαστούν τα παιδιά και τάζουν οικονομικά ανταλλάγματα»;

Εκεί όμως που καθηλώνει είναι για το περίφημο «τείχος ανοσίας»: «Δεν πρόκειται να πετύχει γιατί μέχρι να εμβολιαστούν οι τελευταίοι θα έχει λήξη η ανοσία στους πρώτους. Ακόμα και αν εμβολιαστούμε όλοι την ίδια μέρα δεν θα φύγει ο ιό γιατί ο ιός μεταλλάσσεται».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications