Καρδίτσα: «Δεν πήρα χρήματα για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού» λέει η 45χρονη υπάλληλος νοσοκομείου

H 45χρονη διοικητική υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, μοίραζε σε πολίτες που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, πλαστά πιστοποιητικά.

Προ ημερών η ίδια είχε δηλώσει σε ανωτέρους της ότι είχε μοιράσει 34 «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού και ότι δεν πήρε ποτέ χρήματα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του ALPHA, αυτό φαίνεται να μην ισχύει και τα πλαστά πιστοποιητικά να είναι περισσότερα.

Στο απολογητικό της υπόμνημα η 45χρονη δήλωσε μετανιωμένη και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους μπήκε σε αυτή την διαδικασία. «Με την πράξη μου αυτή πίστευα, πεπλανημένα βέβαια, ότι βοηθάω τους ανθρώπους και όχι μόνο τους συγγενείς μου», ανέφερε σχετικά η διοικητική υπάλληλος από τον Παλαμά Καρδίτσας.

Για την υπόθεση έχει διενεργηθεί ΕΔΕ από την 5η ΥΠΕ αλλά δεν έχει καταλήξει ακόμα σε πόρισμα, έτσι η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί με την επίσημη κατάθεση της 45χρονης.

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Μήπως έχουμε την περίπτωση μιας σύγχρονης ηρωίδας; Μία ηρωίδα που τόλμησε να πράξει αυτό που έπραξε για να βοηθήσει συνανθρώπους της; Είναι μια άλλη οπτική γωνιά του θέματος η τοποθέτησή μου!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications