«Φοβήθηκε» o Δημοσιογράφος: «σοβαρευτείτε, Εσείς Φταίτε Για Τους Τρελούς Που Μας Κυνηγάνε»!!! (vid)

Αιτία του ξεσπάσματος στον «αέρα» η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για τους εμβολιασμένους και τα οδοντιατρεία, την οποία τελικά πήρε πίσω!!!

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σχετικά με τα τέστ και για τους εμβολιασμένους ασθενείς που θα μπαίνουν στα οδοντιατρεία (ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ), οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας είχαν συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη ζητώντας να υπάρξει διόρθωση, η οποία έγινε δεκτή.

Έτσι, παρά το γεγονός πως και οι εμβολιασμένοι μπορεί να είναι φορείς του COVID, θα μπαίνουν τελικά χωρίς τεστ στα οδοντιατρεία, σύμφωνα με τις νέες διευκρινίσεις που δόθηκαν.

Ωστόσο, η εν λόγω επίσημη παραδοχή της κυβέρνησης δεν έμεινε ασχολίαστη από ανεμβολίαστους πολίτες, οι οποίοι νιώθουν δικαιωμένοι και ως εκ τούτου είναι οργισμένοι, επειδή αποδεικνύεται, για μία ακόμη φορά, πως οι περιορισμοί στους οποίους υπόκεινται γίνονται για πολιτικοκοινωνικούς και όχι ιατρικούς λόγους.

Η οργή αυτή έγινε αντιληπτή από τα ΜΜΕ, με έναν εκ των κορυφαίων εκροσώπων της ενημέρωσής τους, να απευθύνεται με θυμό στο Υπουργείο Υγείας και τους «ειδικούς», λέγοντας: «Σοβαρευτείτε! Εσείς ρίχνετε νερό στον μύλο όλων αυτών των τρελών που μας κυνηγάνε»!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications