Karl Wolfe: ο λοχίας που ισχυρίστηκε ότι είδε φωτογραφίες από εξωγήινες δομές στο φεγγάρι

Ο Karl Wolfe ήταν μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF) για 4 χρόνια από τον Ιανουάριο του 1964. Κατείχε άκρως απόρρητη άδεια κρυπτογράφησης και συνεργάστηκε με την τακτική αεροπορική διοίκηση στο Langley AFB στη Βιρτζίνια.

Ενώ εργαζόταν σε εγκατάσταση της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA), του έδειξαν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το Lunar Orbiter να δείχνουν λεπτομερείς τεχνητές κατασκευές. Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από την αποστολή του Απόλλων το 1969. Το 2001, ο Wolfe αποφάσισε να δημοσιοποιήσει αυτό που είχε δει, δηλώνοντας ότι υπήρχαν αδιάψευστα στοιχεία για εξωγήινες δομές στην Σελήνη.

Σε μια συνέντευξη (στο βίντεο παρακάτω), ο Wolfe είπε ότι στα μέσα της δεκαετίας του 1960, είχε άκρως απόρρητο πιστοποιητικό και εργαζόταν για την Τακτική Αεροπορική Διοίκηση στην αεροπορική βάση Langley στη Βιρτζίνια. Είπε ότι η δουλειά του ήταν να εργαστεί ως τεχνικός ηλεκτρονικών σε εργαστήρια παρακολούθησης φωτογραφιών και περνούσε τον περισσότερο χρόνο του δουλεύοντας σε μηχανές που επεξεργάζονταν εικόνες παρακολούθησης από το Βιετνάμ.

Μια μέρα θυμήθηκε ότι ο προϊστάμενος του είπε να αναφερθεί σε μια εγκατάσταση της NSA στη βάση. Ο στόχος ήταν να βοηθήσει σε ένα πρόβλημα με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε για την επεξεργασία εικόνων από την πρώτη αποστολή τροχιάς στην σελήνη.Όταν εμφανίστηκε στην εγκατάσταση, παρατήρησε ένα μεγάλο κτήριο "τύπου υπόστεγου" με πολλούς ξένους υπηκόους με πολιτικά ρούχα, συνοδευόμενους από διερμηνείς - ένα "εκπληκτικό θέαμα" για τον στρατιωτικό.Ο πρώην αεροπόρος θυμήθηκε ότι ήταν μόνος σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με έναν άλλο αεροπόρο δεύτερης κατηγορίας, ο οποίος του είπε: "Παρεμπιπτόντως, έχουμε ανακαλύψει μια βάση στο πίσω μέρος της Σελήνης".

Βάσεις στη Σελήνη;
«Είπα, από ποιον; Για τι πράγμα μιλάς? "" Θυμήθηκε ο Wolfe. Παραδεχόμενος ότι ήταν γοητευμένος από τη δήλωση.
Στη συνέχεια ο συνάδελφός του του έδειξε ένα φωτογραφικό μωσαϊκό συναρμολογημένο από πολλαπλά περάσματα της σεληνιακής τροχιάς. «Έβγαλε ένα από αυτά τα ψηφιδωτά και έδειξε αυτή τη βάση που είχε γεωμετρικά σχήματα: υπήρχαν πύργοι, σφαιρικά κτίρια, πολύ ψηλοί πύργοι και πράγματα που έμοιαζαν με πιάτα σαν αυτα των ραντάρ, αλλά ήταν πολύ μεγάλες κατασκευές».

Η παρακάτω δομή είναι γνωστή ως "The Shard". Αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από το Lunar Orbiter LO-III το 1967 και βρίσκεται κοντά στον κρατήρα Bruce, το επιμήκης ακανόνιστο αντικείμενο εκτιμάται ότι έχει ύψος πάνω από ένα μίλι. Η ανάλυση της φωτογραφίας υποδηλώνει ότι το αντικείμενο αποτελείται από ένα εξαιρετικά ανακλαστικό υλικό, μια ουσία σχεδόν σαν γυαλί. (Ο σταυρός είναι ένα φωτογραφικό σήμα εγγραφής που προστέθηκε).

«Κάθε μέρα που ερχόμουν σπίτι, σκεφτόμουν « ανυπομονώ να το ακούσω στις ειδήσεις », πρόσθεσε νομίζοντας ότι θα που κάτι τέτοιο σε ειδήσεις .
Αφού υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία, πηγε το Πανεπιστήμιο στο Μπάφαλο και είχε διπλό δίπλωμα στην Κοινωνική και Πολιτιστική Ανθρωπολογία και Ηλεκτρονική Μηχανική.

Ύποπτο ατύχημα
Ο Karl R. Wolfe πέθανε σε ατύχημα στις 10 Οκτωβρίου 2018 στο Lansing της Νέας Υόρκης, αφού χτυπήθηκε με ένα ρυμουλκούμενο που ταξίδευε νότια στο North Triphammer Road, κοντά στο Sharon Drive ηταν 74 ετών.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Cayuga, όπου αργότερα πέθανε από τραύματα που προκλήθηκαν από το ατύχημα.
Παρόλο που το ατύχημα ήταν υπό διερεύνηση, δεν σχηματίστηκαν κατηγορίες και το γραφείο του σερίφη της κομητείας Tompkins δεν δημοσίευσε το όνομα του οδηγού του τρέιλερ, ανέφερε η εφημερίδα Ithaca Journal,δηλαδή όταν άρχισε να τα λέει αυτά δημοσιά έπαθε ατύχημα , και κάλυψαν τον δράστη .

Η αλήθεια είναι ότι οι δηλώσεις του αείμνηστου Wolfe παρέμειναν μονο δηλώσεις . Αν και με την πάροδο των ετών έχουν εμφανιστεί ακόμα και οι φωτογραφίες που έδειχναν αυτές τις δομές, και οι δορυφορικές εικόνες όπως το Google Moon έχουν υποστεί επεξεργασία.Το κινεζικό rover Yutu -2 που έφτασε στην Σελήνης στις αρχές του 2019 δεν έχει αναφέρει τίποτα που θα μπορούσε να δείχνει κάτι τεχνητό .Οι μελλοντικές επανδρωμένες αποστολές, αν είναι επιτυχημένες, θα φτάσουν σίγουρα στην πλευρά που βλέπουμε τη Σελήνη,και οχι απο την πίσω πλευρά που ειναι οι δομές οπότε το μυστήριο θα συνεχιστεί .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications