Επεισοδιακή υποδοχή της γελοιότητας  που ονομάζουν  «Αμάλ» στη Λάρισα με ΜΑΤ και πέτρες (βίντεο)

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λάρισα κατά την έλευση της ξύλινης κούκλας με το όνομα "Αμάλ", που ταξιδεύει σε... όλη την Ελλάδα καθώς ο κόσμος μαζικά είπε "όχι" στο πέρασμα από την πόλη.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν κατά την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης των χρήσιμων ηλίθιων και αγριμιών ταυτόχρονα τύπου ΚΝΕ , για την "υποδοχή" της "Αμάλ", στην κοίτη του Πηνειού ποταμού, όταν πλήθος κόσμου που εναντιώνονται στην εκδήλωση πέταξαν πέτρες, αλλά και προπηλάκησαν πολίτες της Λάρισας, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Διαμαρτυρόμενοι εμποδίστηκαν να προσεγγίσουν στον Μύλο του Παππά από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που αποσόβησαν όλες τις προσπάθειές τους να πλησιάσουν το χώρο της εκδήλωσης, ενώ η Αμάλ και οι συνεργάτες αποχώρησαν πολύ νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, η Αμάλ δεν πρόκειται να βρεθεί στην προγραμματισμένη για αργότερα εκδήλωση στο δεύτερο αρχαίο θέατρο της πόλης.

Ευκαιρία ειναι να βρείτε ποιοι ειναι μελή εκεί εγκληματικών οργανώσεων τύπου antifa, και τους βάλτε στο περιθώριο ως μιάσματα και άκρως επικίνδυνους για την ίδια την κοινωνία, διώξτε τους από την δουλείες κτλ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications