Βασιλακόπουλος: «Έπρεπε όσοι έτρεχαν να σωθούν από τη φωτιά να φορούν μάσκα στα πλοία για να μην κολλήσουν κορωνοϊό»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ενοχλήθηκε με τους κατοίκους της Εύβοιας που έτρεχαν να σωθούν και δεν φορούσαν μάσκα!

Την ώρα που η φωτιά έκαιγε τα σπίτια τους και αυτοί έτρεχαν στα φέρι μποτ για να σωθούν ο «ειδικός» της κυβέρνησης Θ.Βασιλακόπουλος, θεωρεί πως θα έπρεπε να τους απασχολεί περισσότερο ο κορωνοϊός.

«Έβλεπα λοιπόν τους ανθρώπους μέσα στο ferry-boat. Μέσα εκεί λοιπόν συνωστίζονταν χιλιάδες άνθρωποι για να σωθούν. Εκεί έπρεπε όλοι να φοράνε μάσκες και για να προστατευτούν από τη φωτιά και για τον κορωνοϊό. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη στιγμή όταν τρέχεις να σωθείς, αλλά όλοι πρέπει να φοράμε μάσκα», είπε χαρακτηριστικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ακόμα και για τις φωτιές στα κανάλια εμφανίζονται οι ίδιοι «ειδικοί».

Post A Comment:

2 comments

Κανεναςείπε...

Αυτος κατι εχει παθει,λες και εχει ηλεκτρονικο μικροσκοπιο στο ματι και βλεπει μονο κορωναιο.ελεος! φτανει με τις εμμονες.

aikείπε...

Να γυρισεις και να πεις,φορεστε μασκες,υγρα πανια για τα καρκινογονα μιροσωματιδια,να πω αει στο διαολο εχει εκλαμψη λογικης.Τελειως Στοκος.Κολλημενος με τον κοβιτ.Τον φανταζομαι,σε καμια δεκαρια χρονια, με σωβρακο,φανλα,λαχανι καλτσα,μπεζ πεδιλο αξυριστο στη παραλια να φωναζει:Μετανοειτε,ο κοβιτ μας καταστρεφει

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications