Παρέμβαση του  αδίσταχτου  Τζ. Μπους για το Αφγανιστάν   πήρε άδεια για να μιλήσει από το skull and bones??

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους δήλωσε ότι εκείνος και η πρώην πρώτη κυρία Λόρα Μπους αισθάνονται “βαθειά λύπη” για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο Αφγανιστάν.

“Η Λόρα κι εγώ παρακολουθούμε τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στο Αφγανιστάν με βαθειά λύπη.

Οι καρδιές μας θλίβονται τόσο για τον αφγανικό λαό που έχει υποφέρει τόσο πολύ και για τους Αμερικανούς και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ που έχουν θυσιάσει τόσο πολλά”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά χθες, Δευτέρα, το βράδυ ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος.

Τι γράφουν στην "εγκυρη πηγή" τους wikipedia (έγκυρη για goim ):

Το 2001 και μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ο Μπους δημιούργησε το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών και ξεκίνησε τον Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας με πρώτο στόχο το Αφγανιστάν. Ξεκίνησε επίσης τον πόλεμο του Ιράκ το 2003, με τη κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν διέθετε ενεργό πρόγραμμα όπλων μαζικής καταστροφής (WMD) και ότι η ιρακινή κυβέρνηση αποτελούσε απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ορισμένοι αξιωματούχοι της διοίκησης ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι ο Χουσεΐν είχε επιχειρησιακή σχέση με την Αλ Κάιντα, τους δράστες της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου. Δεν βρέθηκαν ποτέ αποθέματα WMD ή ενεργό πρόγραμμα WMD στο Ιράκ.

Δηλαδή παραδέχονται ότι είπαν ψέματα και γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος αυτός?

Του έχουν δώσει και ένα κάρο βραβεία όπως γράφουν μονοί τους σαν παραδέχονται ότι δεν ηταν άπλα πρόεδρος της Αμερικής αλλα κάτι και άλλο :
Grand Cross with Collar of the Order of the Three Stars
Collar of the Order of the Star of Romania
Golden Raspberry Award for Worst Screen Couple/Ensemble (2004)
Doublespeak Award (2003)
Ιππότης α΄τάξεως του Τάγματος του Σταυρού της Terra Mariana
Grand Cross of the Order of Vytautas the Great
επίτιμος διδάκτωρ του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο
Golden Raspberry Award for Worst Actor (2004)
Μετάλλιο Υπηρεσίας Εθνικής Αμύνης
St. George's Order of Victory
Doublespeak Award (2004)
Doublespeak Award (2006)
Doublespeak Award (2008)

Τα πρώτα προφανώς έχουν να κάνουν με την μασονία τους, αλλα το Βραβείο Doublespeak 3 φόρες? ιντα ειναι αυτό που λένε και οι κρητίκαροι?

Βραβείο Όργουελ NCTE George Orwell Award για διακεκριμένη συμβολή στην τιμιότητα και τη σαφήνεια στη δημόσια γλώσσα - Το αρνητικό του, που απονέμεται από τον ίδιο οργανισμό, είναι το Βραβείο Doublespeak, "ένα ειρωνικό αφιέρωμα σε δημόσιους ομιλητές που έχουν διαιωνίσει γλώσσα που είναι κατάφωρα παραπλανητική, αποφυγή, ευφημιστική, σύγχυση ή εγωκεντρική." - https://el.wikitechpro.com/976265-orwell-award-JXBOCP - τι σημιτικές ασυναρτησίες γράφουν? παρ' όλ' αυτά το συμπέρασμα που βγαίνει ειναι ότι του έδωσαν βραβείο για παραπλανητική δημόσια γλώσσα (!) τα συμπεράσματα δικά σας...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications