Εμφανίστηκε η  Πελώνη: είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να γίνεται από τον Χαρδαλιά

Σταματήστε επιτέλους τα fake news! Όλοι είμαστε εδώ και ο,τιδήποτε άλλο το διαψεύδω κατηγορηματικά.Αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ.Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα.

Μερικά σχόλια που δεν απάντησε σε κανένα η μαντάμ δεν μιλάει με θνητούς :

Θα συμφωνήσω ότι σε τέτοιες ώρες, ένας πρέπει να κάνει την ενημέρωση σε επιχειρησιακά θέματα και αυτό είναι το σωστό. Αλλά δεν έπρεπε για την επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο ενός καναλιού και εν προκειμένω του ΟΡΕΝ, να γίνει μία δήλωση; Και πόσο μάλλον όταν είστε δημοσιογράφος;

Ο Χαρδαλιάς βγαίνει δυο φορες την ημέρα και μαθαίνει ανάγνωση ζωντανά χωρις να δέχεται ερωτήσεις. Γιατί αφήσατε την Εύβοια αβοήθητη να καίγεται με 2 μποφόρ 5 μέρες;

Μόνο ως φάρσα μπορώ να διαβάσω αυτή την ανάρτηση .Ρωτώ, λοιπόν,ποιος σας έδωσε την εντολή να σωπάσετε & να μην ενημερώνετε σε τόσο κρίσιμη ώρα? Αφήστε τις γενικότητες περί Κυβερνήσεως.

Μην κρύβεστε κ. Πελόνη. Θα έπρεπε να δέχεστε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Να υπάρχει τακτική ενημέρωση. Η επικοινωνιακή διαχείριση που κάνετε μέχρι τώρα σκορπά πανικό κι ανασφάλεια, εμποδίζει επίσης τη δουλειά των συναδέλφων σας.

Κα Πελωνη μας λέτε πως είστε όλοι "εδώ" (στα Tweets; ) ΤΩΡΑ, σχεδόν μια βδομάδα μετά. Την Παρασκευή 6 Αυγούστου,κα Πελώνη,.ενώ οι πυρκαγιές μαίνονταν για μέρες σε Εύβοια Βαρυμπόμπη και Ηλεία, ποιοι λείπατε σε διακοπές και σας ανακάλεσε ο Μητσοτάκης;

Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο . Είναι πρωτοφανές !

Έχετε υποχρέωση να ενημερώνετε το λαό που σας σιτίζει. Αλλά τι ακριβώς να πείτε , ότι καμμία άλλη κυβέρνηση δεν έχει αφήσει τη χώρα να καίγεται για 6 μέρες .

Είστε ή όχι η κυβερνητική εκπρόσωπος; Θα έπρεπε να ενημερώνετε τον κόσμο και να κάνετε ενημέρωση συντακτών με ερωτήσεις και απαντήσεις ναι ή όχι;; Όλα τα υπόλοιπα που λέτε είναι ΑΗΔΙΕΣ!! Με όλο το σεβασμό. Ντροπή! Ο Χαρδαλιάς δεν κάνει ενημέρωση. Ανακοινώνει απλά.

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Δηλαδη ειναι σε αργια;Τωρα τι δουλεια κανει αυτη και πληρωνεται;Ο Χαρδαλιας θα παρει διπλο μεροκαματο,ήαυξημενα ρεπο;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications