O Μπάρμπα Γιάννης που όλη την ζωή την έβγαλε γυρίζοντας σίριαλ και δεν έχει ιδέα για τίποτα  μιλάει και αυτός ως ειδικός

Πως βλέπετε την ελληνική κοινωνία; Αύγουστος και δεν καταφέραμε να χτίσουμε τείχος ανοσίας. Τι μας περιμένει άραγε το φθινόπωρο με τις μεταλλάξεις; (τώρα αυτόν ως τι τον ρωτάνε?)

Προσωπικά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν εμπιστευόμαστε τους επιστήμονες. Όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας τις θεωρώ γελοιότητες.

Για ότι μας συμβεί θα φταίμε εμείς και δεν μας δίνω κανένα ελαφρυντικό. Η επιστήμη έχει το όπλο, το εμβόλιο και εμείς είμαστε ακόμη μια φορά διχασμένοι. Πραγματικά νιώθω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για τους ερευνητές, για τους ανθρώπους που κατέχουν τη γνώση, με τα εμβόλια προχώρησε η ανθρωπότητα, με το συνεχές διάβασμα των γιατρών και όχι με τον σκοταδισμό και τον Μεσαίωνα.

Μου κάνει εντύπωση που οι συνάνθρωποι μου δεν νιώθουν την ατομική και τη συλλογική τους ευθύνη απέναντι στην πανδημία.

Δεν ξέρω αν τελικά φτάσουμε στο 80% των εμβολιασμών. Μπορεί παγκοσμίως αλλά και εδώ στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις να πιέσουν λίγο τα πράγματα, ειδικά σε όσους κατέχουν θέσεις σε νοσοκομεία, στην εκπαίδευση, στον στρατό, στον τουρισμό και να αλλάξουν στάση.

Δεν ξέρω οι αρνητές των εμβολίων τι παραπάνω ξέρουν από τους επιστήμονες που έχουν φάει ολόκληρη τη ζωή τους στο διάβασμα και στα θρανία. Πρέπει να έχουν μεγάλο εγωισμό, μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, να βρίσκονται σε μεγάλη πλάνη για να νιώθουν οι εκλεκτοί και οι λίγοι που κατέχουν την αλήθεια.

-----

Μάλλον αυτός έχει μεγάλη ιδέα για το εαυτό του και όλοι οι όμοιοι του που λένε τα ίδια με αυτόν, δηλαδή ότι λένε οι συμμορίτες , βγήκε να πει και το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας (τι ειναι αυτό? αυτή την φράση εκτός απο τους συμμορίτες για να καλύψουν τις συνωμοσίες τους, την λένε και κάτι μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης άτομα που δεν καταλαβαινουν τίποτα ), και θεωρεί πως αυτός ειναι ο έξυπνος ενώ λέει τα ίδια με τους συμμορίτες? (αν δεν ειναι και ο ίδιος μέρος τους ), κάτι διαφορετικό έχει να πει?? και τον σκοταδισμό και τον Μεσαίωνα ίδιοι τον έφεραν και αυτοί που μιλάνε ότι ειναι δήθεν επιστήμη τα εμβόλια, έκαιγαν στην πυρά επιστήμονες για πάνω από 1500 χρόνια (!) και αν δεν έχαναν τον έλεγχο της αληθινής επιστήμης γύρο στο 1800 με 1945 , ακόμα με κάρα άλογα και γαϊδούρια θα κυκλοφορούσαν ,αλλά που να τα καταλάβουν αυτά οι πολλοι όταν όλος ο κόσμος τους ειναι ότι του έμαθαν στα σχολεία , μερικοι συγγενείς τους, η δουλειά τους και η τηλεόραση? ...

Το να βγαίνει το καθε δίποδο και οχι άνθρωπος καθώς άνθρωποι θεωρούνται μονο όσοι έχουν ανώτερο πνευματικό επίπεδο αυτά έλεγαν και οι αρχαίοι μύστες γνωστοί και ως φιλόσοφοι, και λέει ότι του λένε τα δελτία των 8, και οι έγκυρες πήγες τους και νομίζει οτι αυτός ειναι ο έξυπνος ενώ άπλα παπαγαλίζει ότι λένε, σε ξεπερνάει και ο παπαγάλος λεει οτι τους λες, τι πάει να πει οτι ειναι έξυπνος? μάλιστα ειναι τοσο έγκυρες που βγαίνουν με το στανιό στην πρώτη θέση στην Google γιατί άπλα την ελέγχουν, και το facebook τις προωθεί στην αρχική σελίδα δωρεάν γιατί ανήκουν στους ίδιους, (ούτε αυτό το τόσο απλο δεν καταλαβαίνουν οι πολλοί και τους πατάνε και like, ενώ δεν ειναι πληρωμένη διαφήμιση αλλα δωρεάν προώθηση, εντάξει τι να πεις απο εκεί και πέρα για το επίπεδο των πολλών? λογικό και επόμενο να λένε το θεωρίες συνωμοσίας ότι δεν φτάνει η νοημοσύνη τους όλοι αυτοί για να καλύψουν την κατωτερότητα τους ),και όλα αυτά όταν κανει σκόπιμη μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες σελίδες , και παίρνουν και εκατομμύρια ευρώ κρυφα και φανερά για ταΐζουν τους αδίσταχτους σε αυτές , που μεταξύ άλλων εμφανίζονται ακόμη και δηθεν ως έγκυροι και σοβαροί ψευδό-δημοσιογραφοι κατί γελοίοι μαυριδεροί αρκουδιάρηδες σημιτικό-άναρχο-κομμουνιστές εγκληματικών οργανώσεων τύπου antifa, ίδιου επίπεδου η και χειρότερου με τους τζιχαντιστές (!)και καθοδηγούνται απο γνωστούς συμμορίτες συγκεκριμένης φυλής ...

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

ναι,μιλησαν ολοι μιλησε και το μυγιαγγιχτο υποχονδριο τουρλουμπουκι που αν τον χειροκροτησεις στο θεατρο μπορει να σου κανει και παρατηρηση...αντε παραπερα ρε!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications