Πρώτα έκαψαν την Ελλάδα & τώρα τη θάβουν: Lockdown στο Ηράκλειο της Κρήτης με απαγόρευση κυκλοφορίας

Η κυβέρνηση σε μία ακραία και αψυχολόγητη κίνηση, έβαλε την μόνο Περιφερειακή Ενότητα της χώρας που δεν καίγεται, το Ηράκλειο της Κρήτης σε lockdown για 7 ημέρες, ουσιαστικά «τελειώνοντάς» τον τουρισμό στην περιοχή και δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα για τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης.

Διότι, δεν είναι δυνατόν η μόνη περιοχή της χώρας που δεν έχει πυρκαγιές αλλά ούτε και καύσωνα να μπαίνει σε lockdown την πιο τουριστική εποχή περίοδο της σεζόν, τη στιγμή μάλιστα που χρειάζονται δισ. ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πυρκαγιές.

Τόσο σίγουρη είναι η κυβέρνηση για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, ή μήπως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο πλήρους οικονομικής ισοπέδωσης της χώρας, κάτι που θα έχει ως συνέπεια την εξάρτησή της από διεθνή κέντρα τα οποία θα απαιτούν μεταρρυθμίσεις τύπου «great reset», σε πράσινη ανάπτυξη, τεχνολογία, ιδιοκτησία κτλπ.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 11 Αυγούστου στις 06:00 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης θα ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
  • Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Τα μέτρα ισχύουν μέχρι την Τρίτη 17 Αυγούστου και θα αξιολογηθούν εκ νέου από την Επιτροπή την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι τόσο στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο.

Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications