Η Δανία καταργεί όλα τα μέτρα  για το  κορονοϊό

Το κοινοβούλιο της Δανίας αποφάσισε πρόσφατα στην Κοπεγχάγη ότι όλα τα μέτρα πρέπει να τερματιστούν από την 1η Οκτωβρίου. Συνεπώς, δεν θα υπάρχει πλέον απαίτηση μάσκας. Στη συνέχεια, οι Δανοί δεν θα πρέπει πλέον να παρέχουν στοιχεία για το αν είναι εμβολιασμένοι ή μη εμβολιασμένοι ή αν έχουν βρεθεί θετικοί ή αρνητικοί.

Όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό καταργούνται λόγω των αυξανόμενων αριθμών κρουσμάτων στη Δανία, ανέφερε το RT Deutsch . Από τις αρχές Ιουλίου η τιμή αυτή αυξήθηκε από 31 σε 107,2 (από τις 8 Αυγούστου). Ταυτόχρονα, τα ανώτερα όρια αυτού του δείκτη αυξήθηκαν σημαντικά.

Ταυτόχρονα, τα όρια εμφάνισης αυξάνονται σημαντικά: Σε κοινότητες από 300 σε 500 μολυσμένα άτομα εντός επτά ημερών. Ωστόσο ένας αυξανόμενος αριθμός ασθενών με Covid-19 δεν υπερφορτώνει σύστημα υγείας.

Ο οργανισμός μολυσματικών ασθενειών SSI της Δανίας δήλωσε ότι δεν βασίζεται πλέον στον εμβολιασμό για την επίτευξη ασυλίας αγέλης στη χώρα. Η Tyra Grove Krause, εν ενεργεία ακαδημαϊκή διευθύντρια του SSI, είπε ότι αναμένεται ένα νέο κύμα μολύνσεων μετά την επιστροφή των ανθρώπων στην εργασία και το σχολείο στο τέλος αυτού του καλοκαιριού, αλλά δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχία. "Θα θυμίζει περισσότερο τη γρίπη", είπε ο Krause.

Συνολικά, το τρέχον ποσοστό εμβολιασμού είναι μόλις κάτω από το 58,4 τοις εκατό των πλήρως εμβολιασμένων στη Δανία. Στη Γερμανία, αυτή η τιμή είναι ελαφρώς χαμηλότερη στο 54,5 τοις εκατό (από τις 8 Αυγούστου), αλλά οι υποστηρικτές του εμβολίου τρομοκρατούν και σπέρνουν τον φόβο και πιέζουν τους μη εμβολιασμένους να εμβολιαστούν.

Η δικηγόρος Δρ Renate Holzeisen, εν τω μεταξύ , συνέστησε σθεναρά σε όλους τους εργοδότες να απέχουν από την πίεση του εμβολιασμού ή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς «προφανώς δεν έχουν καν επίγνωση των εκτεταμένων νομικών συνεπειών που σχετίζονται με αυτό».

Το γεγονός ότι τα λεγόμενα εμβόλια Covid-19, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα έγκρισης του EMA και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δεν αναπτύχθηκαν και δεν εγκρίθηκαν για την πρόληψη της μόλυνσης από τον ιό SARS-COV-2, αλλά αποκλειστικά για την πρόληψη επιπτώσεων νόσου, εγκρίθηκαν υπό όρους μόνο για αυτόν τον λόγο, υπογράμμισε ο Holzeisen.

Τα επίσημα έγγραφα έγκρισης δείχνουν επομένως ότι αυτές οι ουσίες δεν μπορούν να διακόψουν την αλυσίδα μόλυνσης, επειδή τα άτομα που υποβάλλονται σε θεραπεία να μολυνθούν και έτσι να είναι μολυσματικά. Η πρακτική αποδεικνύει επίσης ότι οι άνθρωποι που είναι πλήρως «εμβολιασμένοι» μολύνονται με τον ιό και έχουν ακόμη το ίδιο ιικό φορτίο με τους «μη εμβολιασμένους ανθρώπους» όπως το CDC, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε. Είναι επομένως σαφές ότι οποιοσδήποτε «υποχρεωτικός εμβολιασμός» για τον Covid-19 δεν έχει καμία δικαιολογία.

Επομένως, κάθε πίεση, συμπεριλαμβανομένης της ηθικής πίεσης (δήθεν πράξη αλληλεγγύης προς τον πλησίον) είναι παράνομη όσον αφορά το ποινικό δίκαιο και το δίκαιο περί ευθύνης που βασίζεται στα επίσημα έγγραφα έγκρισης.

«Ως δικηγόρος που συμβουλεύει το εταιρικό δίκαιο, συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε εργοδότη να απέχει από την πίεση εμβολιασμού Covid-19 ή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, επειδή οι περισσότεροι προφανώς δεν γνωρίζουν καν τις εκτεταμένες νομικές συνέπειες που σχετίζονται με αυτό», είπε.

Μετάφραση από freewestmedia.com - Denmark abolishes all Corona measures

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications