Γιαννακόπουλος: «Οι εμπρηστές που εξυπηρετούν το Great Reset λέγονται κλιματική αλλαγή - Θα χορτάσετε lockdown»

Στην επίθεση έχει περάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλο, ο οποίος αναφέρεται στο Great Reset και στο lockdown που ετοιμάζεται λόγω κλιματικής αλλαγής.

Η ΒΙΑΝΕΞ είχε ανακοινώσει προ λίγων ημερών πως θα διαθέσει 100.000 ευρώ για την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης και ο πρόεδρος της έχει εξαπολύσει επίθεση στους εκπροσώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Όσα αναφέρει στη νέα του ανάρτηση:

«Ερε θα χορτάσετε lockdown για την "κλιματική αλλαγή" θα γίνονται καθολικά lockdown για να αναπνεύσει ο πλανήτης τις Κυριακές... τα δάση θα γίνουν πράσινες περιοχές όπου θα απαγορεύεται να πατάει το πόδι του άνθρωπος...

Περιορισμός στις μετακινήσεις, φόροι για το διοξείδιο του άνθρακα που αφήνεις και πόσα άλλα και εσύ σαν καλό τούβλο θα λες η κλιματική αλλαγή ευθύνεται για τις φωτιές και τις πλημμύρες που θα έρθουν στην συνέχεια... Οι εμπρηστές που εξυπηρετούν το Great Reset λέγονται κλιματική αλλαγή», έγραψε ο Δ.Γιαννακόπουλος.

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Γιαννακοπουλε,ασε τις Καρτεσιανες φιλοσοφιες,βρες κι αλλους "ψεκασμενους"και αντε να τους δωσουμε το τελευταιο τους τσιγαρο.Ειμαστε περισσοτεροι απο οσο φοβουνται.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications