Γιαννακόπουλος: «Όσοι καταλαβαίνουν ας μιλήσουν ανοιχτά - Μήπως και μπορέσουμε να σώσουμε ότι σώζεται»

Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram με την οποία καλεί «όσους καταλαβαίνουν να μιλήσουν», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί.

Παρόλα αυτά η ανάρτηση του Δ.Γιαννακόπουλου έρχεται λίγα 24ωρα μετά τα όσα είπε ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο και την επίθεση που δέχθηκε από κυβέρνηση και «ειδικούς», καθώς τον κατηγόρησαν πως μπορεί να επηρεάσει τους νέους ανθρώπους αρνητικά.

«Ένας μόνο άνθρωπος μπορεί να επηρεάσει τουλάχιστον δέκα ακόμη. Αυτοί οι δέκα συνεπώς μπορούν να επηρεάσουν εκατό. Όσοι καταλαβαίνουν ας μιλήσουν ανοιχτά. Μήπως και μπορέσουμε να σώσουμε ό,τι σώζεται», έγραψε σε ανάρτηση του.

Παράλληλα σε βίντεο που ανέβασε νωρίτερα έδωσε απαντήσεις και για το φυλλάδιο που είχε μοιραστεί πριν από λίγους μήνες στα σχολεία και είχε ως χορηγό την ΒΙΑΝΕΞ. Όπως είπε η εταιρεία του έκανε μια χορηγία, χωρίς να ξέρει τελικά πως αυτή θα χρησιμοποιηθεί γι' αυτό τον τρόπο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δ.Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει τους τελευταίους μήνες την αντίθεση του τόσο στα θέματα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, όσο και στα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση για την κλιματική αλλαγή.

Όσοι καταλαβαίνουν και μιλήσαν ανοιχτά:Όχι μονο οι μάζες δεν τον υποστηρίξαν επειδή δεν μιλάει στην υποκριτική γλωσσά και δεν λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν ,άλλα δέχεται και επίθεση με καθε τρόπο από τους άναρχο-συμμορίτες από συκοφαντίες έως εντολες σε facebook Google,οπως και εξαφάνισαν δεκάδες ανεξάρτητες σελίδες απο το 2015 και μάζεψαν τον όχλο σε δίκες τους ,σελίδες δούρειους ίππους και ψευδό-πατριωτικές, και στο τέλος κατέληξαν όλοι ομαδικά να λένε τα ίδια ψέματα με τους άναρχο-συμμορίτες ως δεδομένα σε πληθώρα θεμάτων, αυτή ειναι η ιντερνετική εικόνα του Νεοέλληνα είδαμε και τι έγινε όταν βάλαμε αληθινή ιστορία και αυτά που δεν είπε κανένας .

True story :

Ακόμα και αυτοι αυτές που θα έπρεπε να καταλαβαινουν έχουν πέσει σε ζωώδες επίπεδο οχι μονο γιατί συνυπάρχουν με goim στην ζωή τους αλλα και γιατί διαβαζουν Νεοέλληνες που λένε τα ίδια με τους συμμορίτες σε πληθώρα θεμάτων και μένουν σε κατώτερο πνευματικό επίπεδο για όλη την ζωή τους και αρκεί να τους ρωτήσεις 2-3 πράγματα για καταλάβεις το πνευματικό επίπεδο τους , πχ ο άλλος δηθεν αφυπνισμένος που γράφει και βιβλία λέει για χουντο-μετρά , ενώ η Χούντα μονο τους συμμορίτες ενοχλούσε (φαντάσου τι θα γράφει στα βιβλία του ) ,από τέτοια παραδείγματα σορό απο δηθεν πατριωτικές σελίδες, και κάπως έτσι κρατούν την μαζα σε χαμηλό νοητικό επίπεδο ακόμη και αυτές οχι μονο οι καθεστωτικές σελίδες ,και πιστεύουν και λένε πράγματα πέραν κάθε λογικής επειδή ο ένας αναπαράγει τι λέει ο άλλος για να το παίξει έξυπνος και αναπαράγουν και προπαγανδες και ψέματα συμμοριτών , και κανένας δεν λεει δεν ξέρω , δηλαδή πολλοι έχουν και το στοιχείο του κακού δεν φτάνει που δεν ξέρουν γιατι δεν φρόντισαν να μάθουν άλλα μιλάνε για πράγματα που δεν έχουν ιδέα λέγοντας ηλιθιότητες , μερος μηνύματος: "όλοι αυτοι οι πατριώτες που διαβάζεις όλοι αναπαράγουν οτι βρουν και το παίζουν έξυπνοι ενώ οι ιδιοι ειναι εντελώς στόκοι και δεν έχουν βρει ούτε έχουν καταλάβει τίποτα από μονοί τους , πολλοί μάλιστα ειναι το ίδιο μοχθηροί με τους συμμορίτες, και βαζουν αυτα που θέλετε να ακούσετε για να εχουν κόσμο για κανέναν άλλο λόγο, και άλλοι έχουν πουληθεί στους συμμορίτες για να μην τους ενοχλούν και να έχουν απήχηση οι σελίδες τους στο facebook και στην google ".

Οι συμμορίτες τα ξέρουν αυτά,(πχ βλέπουν την άλλη με ελληνικές σημαίες να λέει κατα τους και την ίδια ώρα πατάει like σε σελίδες τους νομίζοντας οτι διαβάζει ανεξάρτητη σελίδα και κάνει share τα ψέμματα τους )γιαυτό κανουν λογοκρισία στο ίντερνετ και μείωση απήχησης στους γνώστες ενώ σε αυτούς που λενε τα δικά τους δεν τους ενοχλούν, για αυτο και όλο αυτό με την πανούκλα τους αφού έχουν ρίξει τις μάζες σε ζωώδες επίπεδο, αρκεί να τους πεις για πανδημία τύπου πανούκλας ενώ ουδείς πέθανε από αυτή στο δρόμο πάρα μονο στα νοσοκομεία τους, λες και στα νοσοκομεία ειναι όλοι τους "αγγελούδια", και θα το πιστέψουν όπως έχουν πιστέψει τόσα αλλα πέραν καθε έννοιας στοιχειώδους λογικής επι σειρά ετών, όπως έλεγε και ο David Icke ολα γίνονται για κρατούν την μαζα σε χαμηλό νοητικό επίπεδο ώστε να ελέγχονται και πολύ εύκολα ακομα και με φράσεις και λέξεις ταμπέλες που δεν σημαίνουν τίποτα αλλα εχουν κανει τετοια πλύση εγκεφάλου που την ακούει ο άλλος και νομίζει ότι ειναι κατι το κακό! ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications