Φαρσαλινός: «Η επ’ άπειρον ομηρία σας γίνεται μόνο για το καλό σας και για τη σωτηρία σας»

«Άγνωστο γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν τον όρο Μετανθρωπισμός - Μάλλον μπερδεύτηκαν με τη λέξη απανθρωπισμός»

Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων και στον τρόπο με τον οποίο έχουν αντιμετωπιστεί αρκετά θέματα όπως ο κορωνοϊό, ο εμβολιασμός, ακόμα και οι φωτιές που έκαψαν την Ελλάδα.

Η ανάρτηση του

«Τρίτη δόση του εμβολίου για τον SARS-CoV-2 για ΟΛΟΥΣ τους Αμερικανούς, 8 μήνες μετά τον πλήρη εμβολιασμό τους, αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει η κυβέρνηση του Biden, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα USA TODAY.

Είναι ακριβώς όπως το είχαν προβλέψει όλοι όσοι ανακοίνωναν τη λήξη της πανδημίας στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020. Όταν λάβαμε τις πρώτες 9000 δόσεις του εμβολίου, που τις υποδεχθήκαμε με μυστική μεταφορά υπό την αιγίδα της ΕΥΠ και με την παρουσία των τηλεοπτικών καμερών που κατέγραφαν ακόμη και τις πινακίδες κυκλοφορίας των φορτηγών μεταφοράς.

Για όσους έχουν μπερδευτεί, η μετάλλαξη Δ καλύπτεται πλήρως από τα εμβόλια. Πληθώρα μελετών περιγράφει προστασία τουλάχιστον 90% από τα εμβόλια, η τελευταία μάλιστα στο έγκριτο περιοδικό NEJM αναφέρει προστασία 93,7% έναντι της νόσου. Όπως άλλωστε είχε τονίσει και ο ΕΜΑ και το ECDC, οι δύο δόσεις των εμβολίων καλύπτουν και τη μετάλλαξη Δ.

Για όσους αναρωτιούνται γιατί, ενώ γνωρίζουμε όλα αυτά, προχωράμε σε 3η δόση, η απάντηση είναι απλή. Η επιστήμη είναι αδιαμφισβήτητη, τα εμβόλια προσφέρουν εξαιρετική προστασία για όσο καιρό θέλουμε εμείς να σας λέμε, είναι ασήμαντη στατιστικά (και συνωμοσιολογικά fake news) η λεπτομέρεια ότι μετά από λίγους μήνες τα κρούσματα αυξήθηκαν ραγδαία σε χώρες με μεγάλη και γρήγορη εμβολιαστική κάλυψη, και πρέπει να κάνετε 3η δόση για να αναπτυχθεί το τείχος ανοσίας που δεν αναπτύχθηκε όπως το προβλέψαμε το Δεκέμβριο του 2020 επειδή δεν φτάσαμε το 60% που έγινε 70%, 80% και 90% εμβολιασμού, και που δεν θα έρθει ούτε με το 110%.

Για όσους αναρωτιούνται που είναι οι μελέτες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της 3ης δόσης, η απάντηση δόθηκε στην ακριβώς προηγούμενη πρόταση.

Για όσους αναρωτιούνται αν θα εμβολιαστούν υποχρεωτικά τα παιδιά, οι έφηβοι και οι κατσαρίδες των υπονόμων, να σας ενημερώσουμε πως δεν θα ανοίξει ρουθούνι, όπως λένε οι οπαδοί των σωτήριων lockdown που συναγωνίζονται τους λαμπρότερους αστρολόγους σε εγκυρότητα και αποτελεσματικότητα.
Θέλετε και ανοσία από τη νόσο; Να τα ξεχάσετε αυτά τα συμβατικά που ξέρατε. Γελιέστε…

Μην αναρωτιέστε πολύ πάντως, γιατί υπάρχει και η δαμόκλειος σπάθη των “ιατρικών συλλόγων” και της “δικαιοσύνης”. Συμμορφωθείτε!

Όσο για τους άθλιους υγειονομικούς που δεν εμβολιάζονται, θα παραδειγματιστούν μπαίνοντας σε αναστολή εργασίας και διαλύοντας το σύστημα υγείας, ξεπερνώντας και το πρότυπο της διάλυσης της ΕΜΑΚ.

Δείξτε μας τις μελέτες που αποδεικνύουν ότι δεν ισχύουν αυτά που σας λέμε. Έχετε καμιά εξειδίκευση για να αμφισβητείτε τους αδιαμφισβήτητους;

Πληροφορίες ότι φαρμακευτικές εταιρείες ετοιμάζουν φορητή αντλία, συνεχούς, 24ωρης ενδομυϊκής χορήγησης εμβολίου, δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής. Ας ελπίσουμε να προχωρήσουν, για το καλό μας.

Μαζί με τις απαραίτητες, λόγω κλιματικής κρίσης, επιβολές στη διατροφή, στις μετακινήσεις (=απαγορεύσεις), στη χρήση ενέργειας (=ενεργειακή φτώχεια) και τη μεγαλύτερη στην ιστορία δωρεάν παραχώρηση μη-εκμεταλλεύσιμης γης με τους “Νονούς των Aναδασώσεων”, η επ’ άπειρον ομηρία σας γίνεται μόνο για το καλό σας και για τη σωτηρία σας, με την αμέριστη σύμπραξη της αδιαμφισβήτητης επιστήμης.

Μπορεί να καταντήσετε ζώα κλεισμένα σε κλουβί, μπορεί να καταντήσετε με αξιοθρήνητο επίπεδο ζωής που ακόμη δεν φαντάζεστε, αλλά τουλάχιστον θα έχετε την ευκαιρία επιτέλους να απολαύσετε διακυβέρνηση ανάλογη των δεκαετιών του 1930 και 1940, με τα Διατάγματα για την προστασία του Λαού και του Κράτους (που έρχονται).

Welcome to the totalitarianism of american liberalism.

Κάποιοι χρησιμοποιούν, άγνωστο γιατί, τον όρο Μετανθρωπισμός. Μάλλον μπερδεύτηκαν με τη λέξη ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ.

Καλώς τα δεχτήκαμε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications