ΕΣΗΕΑ κατά  της «όμορφης» Πελώνη η αλλιώς πως ταΐζεις σανό τον ψεκασμένο και μπολιασμένο λαό

Για το μονο πράγμα που δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους συμμορίτες ειναι για το απίστευτο θράσος τους και την υποκρισία τους και εμφανίζονται ως εχθροί και άσχετοι μεταξύ τους ενώ απο τους ίδιους παίρνουν εντολές : «Διαμαρτυρόμαστε για την επιλογή της κυβέρνησης να παράσχει πλημμελή ενημέρωση» πως ταΐζεις σανό τον ψεκασμένο και μπολιασμένο λαό, εφόσον από το 1985 έχουν τσιμπηθεί όλοι σχεδόν από μικρά δηθεν για πολιομυελίτιδα κτλ, και επίσης ελληνόφωνος σε σελίδα τύπου μασόνοι Ελλάδας έγραφε δημοσιά το 2013 σε Τούρκους ομοϊδεάτες του να ψεκάσουν το τούρκικο κοπάδι να κάτσει φρόνιμα μπροστά στην τηλεόραση όπως οι Έλληνες, αλλα και να μην το έγραφε μπορούσε να το δει ο καθένας με υγείες μυαλό,και οι ίδιοι βάζουν τα ορκ τους να λένε οχι μονο ότι αυτά ηταν θεωρίες συνωμοσίας αλλα και να χλευάζουν όσους δεν τους έπιασε ο ψεκασμός ως ψέκες :

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη για την έλλειψη ενημέρωσης των δημοσιογράφων αναφορικά με τα μέτωπα των πυρκαγιών που μαίνονται σε όλη τη χώρα απέστειλε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για την επιλογή της κυβέρνησης να παράσχει πλημμελή ενημέρωση για τις εξελίξεις στα μέτωπα των πυρκαγιών, τονίζοντας πως τα ερωτήματα είναι πολλά και οι πολίτες δικαιούνται απαντήσεις.

Η επιστολή:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται έντονα, για την επιλογή της κυβέρνησης να παράσχει πλημμελή ενημέρωση για τις εξελίξεις στα μέτωπα των πυρκαγιών που μαίνονται επί μέρες σ’ όλη την Ελλάδα.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και οι πολίτες δικαιούνται απαντήσεις. Ο ρόλος των δημοσιογράφων είναι να θέτουν ερωτήματα και η ενημέρωση είναι ο πυλώνας της Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα για ενημέρωση.

Εσείς, ως Κυβερνητική Εκπρόσωπος και μέλος της Ένωσης Συντακτών γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ενημέρωση των δημοσιογράφων αποτελεί βασική παράμετρος του Κώδικα Δεοντολογίας. Όπως ρητά αναφέρεται στο άρθρο 1 των Αρχών Δεοντολογίας του Δημοσιογραφικού Επαγγέλματος: “Ο δημοσιογράφος οφείλει να θεωρεί πρώτιστο καθήκον του προς την κοινωνία και τον εαυτό του τη δημοσιοποίηση όλης της αλήθειας“.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη για την επίθεση που δέχθηκαν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία στην περιοχή της Βαρυμπόμπης καθώς και για την έρευνα και απόδοση ευθυνών στους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν άπραγοι τα γεγονότα».

---

Η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα για ενημέρωση... Η κυβέρνηση, εκεί στο ΕΣΗΕΑ οι συμμορίτες από τους ίδιους δεν παίρνεται εντολές που παίρνουν και οι νέο-δημοκράτες?? γιατί δεν ρωτάτε τα αφεντικά σας που ειναι η αληθινή κυβέρνηση made in israel? οι ίδιοι δεν σας είπαν να βάλετε πρόστιμα σε ενοχλητικά μικρά κανάλια ???

Η Πελώνη ηταν η ειναι στην Ένωσης Συντακτών?? δηλαδή λέτε ότι ειναι αριστερή μεταξύ άλλων που έγινε νέο-δημοκράτισα γιατι αυτήν είχατε πρόχειρη να βάλετε ως κυβερνητική εκπρόσωπο της ΝΔ?

Σόβαρα δεν ξέρετε για την επίθεση που δέχθηκαν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία στην περιοχή της Βαρυμπόμπης?? για την λογοκρισία απο ομοίους τους και στο ίντερνετ μέσω Ελληνικά Hoaxes τι έχουν να πουν εκεί στο ΕΣΗΕΑ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications