Βαρθολομαίος : «Εμβολιαστείτε ΟΛΟΙ για να γλιτώσετε από τον θάνατο»! –  ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο Mega παραχώρησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ψευδο-πανδημία.

Στο σημείο που ο δημοσιογράφος τον ρωτά τι έχει να πει στους πολίτες που δεν εμβολιάστηκαν (“αρνητές” τους λέει χαρακτηριστικά ), ο Βαρθολομαίος απαντά ως «ειδικός» τα εξής:

«Δεν σκέπτονται σωστά, δεν σκέπτονται λογικά και αδικούν και τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους. Διότι μπορεί να μεταδώσουν το νόσημα, τον κορωνοϊο, ακόμα και χωρίς να το καταλάβουν, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος.

Εμείς ως εκκλησία, ως θρησκεία, ως Οικουμενικό Πατριαρχείο σεβόμαστε την επιστήμη, τους εκπροσώπους της και τα ευρήματα και συμμορφώνουμε τη ζωή μας προς αυτά. Είναι τελείως παράλογο και άδικο να φοβούνται μερικοί να κάνουν το εμβόλιο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Και από εδώ στο πατρικό μου σπίτι κάνω έκκληση σε όσους μας ακούν και οι ίδιοι να κάνουν το εμβόλιο άνευ επιφυλάξεως και τους συγγενείς και φίλους και γείτονές τους να τους προτρέψουν να εμβολιαστούν για να αποφύγουν σοβαρούς κινδύνους που μπορεί να τους οδηγήσουν στον θάνατο».

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Δείτε φάτσα ο Βαρθολομιού! Σίγουρα αυτός όπως και οι περισοτεροι Εβραίοι που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ, πως να εμβολιαστούν, αφού ξέρουν οτι ι και τα 4 Εμβόλια που γνωρίζετε έχουν κατά 99.5 της εκατό το θανατηφόρου ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΕΙΟΥ!!!πηγενετε να διαβάστε : QUINTA COLUMNA, OPOY ISPANOI επιστήμονες με τον Δρ MARTIN MONTEVERDE, ανακάλυψαν τι περιέχουν τα θανατηφόρα εμβόλια!!Γιαυτο τρελάθηκαν κυριολεχτικα να ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ 7 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ! Διότι έτσι μονον ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications