Αγνοείται «κορυφαίο κυβερνητικό» στέλεχος  που έγραφε στα  Νέα  και στην   Καθημερινή

Απο τα Νέα και την Καθημερινή «κορυφαίο κυβερνητικό» στέλεχος (!)... Κάπου αλλού γράφουν:Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να φλέγεται επί μία εβδομάδα και η κυβερνητική εκπρόσωπος να μην έχει εμφανιστεί ούτε μία φορά για να ενημερώσει, ως οφείλει.

Αυτό δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση. Η ενημέρωση δεν γίνεται από τους γύρω γύρω, αλλά ειδικά σε περιόδους κρίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι αυτός που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο σου. Και λόγω αρμοδιοτήτων φυσικά και θεσμικής θέσης.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο περίεργο γεγονός. Δημοσιογράφοι και συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Open δέχτηκαν παρακρατική επίθεση, και η κυρία Αριστοτελία Πελώνη ως δημοσιογράφος, δεν έβγαλε την παραμικρή ανακοίνωση!

Τι συμβαίνει λοιπόν; Τι έπαθε η κυβερνητική εκπρόσωπος; Παραιτήθηκε; Εξαφανίστηκε; Απήχθη από τον ΣυΡιζΑ; Γιατί δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος βρίσκεται σε διακοπές εδώ και μία εβδομάδα και δεν φιλοτιμήθηκε να γυρίσει πίσω όταν η Ελλάδα καίγεται.

---

Αγνοούνται επίσης και οι συμμορίτες ομοϊδεάτες της από την δηθεν ανεξαρτητη πηγή τους απο τις 3 Αυγούστου δεν βγήκαν να βγαλουν τίποτα δήθεν fake news και δηθεν θεωρίες συνωμοσίας (!) φαίνεται θα ειναι απασχολημένοι οι συμμορίτες οχι για κάλο σκοπό ...

Ο φερόμενος υπουργός δικαιοσύνης δεν έχει απαντήσει ακόμα σε μήνυμα από το 2020:

Στάλθηκε μήνυμα στο φερόμενο υπουργό δικαιοσύνης για αποζημίωση με συνοπτικές διαδικασίες, εφόσον μας έχουν βλάψει οι άκρως επικίνδυνοι για την δημοσια υγειά και την εφημερία που κυκλοφορούν ελεύθεροι, μου ειναι παντελώς αδιάφορο τι αξίωμα έχει αν θέλετε εσείς να τους προσκυνάτε και να τους γλείφετε σαν δούλοι πρόβλημα, σας, δεν τον ξέρω τον κύριο για κάτι κάλο που έχει κάνει το αντίθετο κάνει το κορόιδο για την δράση των ελληνόφωνων με τις εγκληματικές οργανώσεις τους, αν δεν ειναι και ο ίδιος ελληνόφωνος , σαν να τους μοιαζει, αν και φαίνονται με ειδική υγειονομική εξέταση...μήπως θέλει να κάνουμε αγωγή στο φερόμενο δήθεν ελληνικό δημόσιο και να βγουν και αλλα στην επιφάνεια για την άκρως επικίνδυνη φυλη τους για την ίδια την ανθρωπότητα και με επιστημονικά στοιχεία???? το γιατί ειναι άκρως επικίνδυνοι το γράφουμε στο μήνυμα που εστάλει τότε και δεν θα θέλατε να ξέρετε οι περισσότεροι..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications