Παγώνη για Τσιτσιπά:Δεν μπορεί να έχει απόψεις για ιατρικά θέματα! που είδε τα ιατρικά θέματα? (βίντεο)

Έτσι τους βλέπουν όλους τους σκεπτόμενους, άβουλα πρόβατα που για τα πάντα να ειναι άσχετος και να ακούει μονο ότι του λένε ψευδό-ειδικοί , οι άναρχο-συμμορίτες όμως χωρίς καν να ειναι Γιατροί όχι μονο μιλούν αλλα τα βάζουν να συκοφαντούν ακόμη και γιατρούς χωρίς οι ίδιοι να ειναι Γιατροί βλέπε screenshot παρακάτω τι είδους " άτομα " οχι μονο μιλάνε για τέτοια θέματα αλλα κάνουν και λογοκρισία ,και που είδε τα ιατρικά θέματα? ένας με στοιχειώδες αντίληψη και νοημοσύνη βλέπει ότι όλα αυτά που κάνουν ουδεμιά σχέση έχουν με ιατρική... Λες στον άλλον ότι βρέχει και του δείχνεις τη βροχή, κι αυτός λέει δεν εισαι μετεωρολόγος δεν εισαι ειδικος αρα εισαι συνομωσιολογος...

H Ματίνα Παγώνη αφού απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Λήμνο, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το πολυσυζητημένο σχόλιο του Στέφανου Τσιτσιπά αναφορικά με το εμβόλιο! Τόνισε πως οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν άποψη για τέτοια θέματα!

Μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» η κ. Παγώνη, που πριν από λίγες ημέρες προσπάθησε να μας πείσει ότι στην Λήμνο δεν βρέθηκε σε κορωνοπάρτι, αλλά σε ασφαλέστατη σύναξη, απάντησε στις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά περί δυνατού ανοσοποιητικού συστήματος των αθλητών.

Η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ δήλωσε: «Τις ιατρικές απόψεις θα τις πουν οι γιατροί, οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα. Το σταματάμε εδώ! Χειροκροτούμε τον Στέφανο για τις νίκες του, θέλουμε νίκες να μας φέρνει κι εμείς θα ασχολούμαστε με τα εμβόλια, με τη νόσο Covid, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Ξεχωρίζουμε ο καθένας ποιο είναι το επάγγελμά του, ποιο είναι το λειτούργημά του και σταματάμε μέχρι εκεί. Αυτά τα απαντούν οι γιατροί και οι επιστήμονες, οι μη γιατροί δεν μπορούν να απαντήσουν».

Αυτός εδώ ο γελοίος συμμορίτης εμφανίζεται σε δήθεν ανεξάρτητη σελίδα και συκοφαντεί ακομα και γιατρούς που δεν λένε τα δικά τους , χωρίς καν να ειναι οχι άπλα γιατρός ούτε καν δημοσιογράφος, εμφανιζόταν επίσης στην lifo παλιότερα και έγραφε προπαγάνδες, και τα ίδια άναρχο-troll που του πατάνε like στην άναρχο-σατανική ομάδα τους που διέγραψαν το 2020 και που την διαφήμισαν στην Lifo to 2015, και έφτιαξαν άλλη στην θέση της με το ίδιο όνομα για αντιπερισπασμό και εξαφανηστηκαν όλοι οι άναρχο-συμμορίτες απο την δεύτερη μαζί και ο διαχειριστής ο οποιος δήλωνε λάτρης της εκκλησίας του Σατανά , και έλεγαν δεν έχει σχέση με το σατανισμό στην lifo τους (τυχαία μπήκε το Σατανισμός στο τίτλο και ηταν γεματο αναρχο-σατανο-συμμορητες φυσικά στην δεύτερη που έφυγαν όλοι οι άναρχο-σατανο-συμμορίτες δεν εχει σχέση σχέση με το σατανισμό πλέον), εμφανίζονται δηθεν ως άσχετοι σχολιαστές εκεί που τον έχουν βάλει ως "ειδικό " καθώς θα ειναι και άναρχο-πρακτορας της Mossad (μαντέψτε που), και ειναι της ίδιας σπείρας που συκοφαντούσε την σελίδα μας το 2016 μέχρι να πάρουν τον έλεγχο σε facebook google ώστε να κάνουν μεσώ αυτών πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες και να προωθούν δίκες τους:

Και γιατι την διέγραψαν?? γιατι έστειλα αυτη την εικόνα με το όνομα του το 2019 να φαίνεται σε προσωπικό μήνυμα στο facebook , δηλαδή παρακολουθουν και τα μηνύματα των έξυπνων, παραβιαζοντας προσωπικά δεδομένα, εκτός από το να κάνουν μηδαμινή απήχηση, το facebook κατάντησε εργαλείο κατασκοπίας της μασονιας τους, πλυσης εγκεφάλου και προώθησης σελίδων τους ... Αντιλαμβάνεται κανείς για το τι είδους άτομα ειναι πίσω απο όλα αυτά και τα εμβόλια τους???? ειναι σαν εκατομμύρια κοιμισμένων που διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους τύπου lifo και τις θεωρουν και σοβαρές και αξιόπιστες πηγές και έχουν μια διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας αφου διαβαζουν μονο έγκυρες πήγες τους (αφού αυτές τους βγάζει η Google και το facebook ), εκτός απο τα βλέπουν δελτία των 8 να περιμένουν κάλο απο σατανά ...το σπηλαίο του Πλάτωνα δεν ειναι τίποτα σε αυτο που γίνεται..

Στην επίσημη μασονική σελίδα τους έλεγαν για λογοκρισία στο ίντερνετ ηδη από το 2017 αλλα ο Νεοέλληνας πέρα βρέχει ακομα και στην εποχη του ίντερνετ που τους βλεπεις αυτός νομίζει οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας και διαβάζει δεκάδες έγκυρες ιουδαϊκές σελίδες για ελληνικές επειδή εχουν το gr και τα ιδία που λενε εδω τα λενε και οι άναρχο-σελίδες τους στην Ελλάδα βάζοντας ακόμη και ίδιες εικόνες ,έφτασαν στο σημείο οι περισσότεροι να λένε τα ίδια με τους άναρχο-κομμουνιστες και την μασονία πίσω απο αυτούς σε πληθώρα θεμάτων ακόμα και "πατριωτικές σελίδες" και κάλα, αφού πολλές φόρες έχεις την εντύπωση ότι η Ελλαδα ειναι άλλη μια Ισραηλινή χώρα με το 60% του πληθυσμού να ειναι Εβραίοι ίδιοι με αυτούς του Ισραήλ δηλαδή σημιτικές φυλές, καθώς οι γνήσιοι Εβραίοι ειναι άλλοι και δεν έχουν χώρα, καθώς πολλοί Νεοέλληνες εχουν σημιτική "λογική" και αντίληψη :

Έχει και χειρότερα που δείχνουν σαφώς τι προθέσεις έχουν αυτοί που ειναι πίσω απο τα δήθεν ιατρικά θέματα :

Και επειδή οι περισσότεροι ειναι εντελώς άσχετοι και δεν καταλαβαίνουν τίποτα και τι ακριβώς εννοούν εδώ, αυτοί που καθοδηγούν τους κατώτερους και κτηνώδες άναρχο-συμμορίτες ίδιου επίπεδου με τους τζιχαντιστές και τους λένε κάτι τέτοια έχουν θανάσιμο φυλετικό μίσος στο γνήσιο ευρωπαϊκό λευκό γένος ..και εδω λενε στην ουσία ότι πρέπει να γίνονται αιμομιξίες διαφορετικών φύλων ώστε να γεννιούνται κατώτεροι νοητικά που ελέγχονται και εύκολα... Παράδειγμα: το Μουλάρι ονομάζεται το ζώο εκείνο που προέρχεται από τη διασταύρωση αρσενικού γάϊδαρου και θηλυκού αλόγου. Το μουλάρι είναι υβρίδιο, προκύπτει δηλαδή από τη διασταύρωση δυο διαφορετικών αλλά συγγενών ειδών. Δείτε τώρα τι λέει η θεία σας η Ευτέρπη που την έχουν βαλει ως ειδική στα κανάλια τους να λεει αυτα που της λενε οι άναρχο-συμμορίτες και έτσι και μιλήσει κανένας νοήμων μαζί της για ιατρικά θέματα χωρις καν να ειναι Γιατρός δεν ξέρει να μιλήσει καν οχι άπλα να απαντήσει γιαυτό μιλάνε μονοί τους παντού χωρίς να καλέσουν αυτούς που κατηγορούν :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications