Βασιλακόπουλος: «Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν υπάρχει άλλη λύση για την αντιμετώπιση του ιού πέρα από το εμβόλιο»

Για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, το ενδεχόμενο τρίτης δόσης, αλλά και τον εμβολιασμό των παιδιών μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Μάλιστα, απάντησε και στους αρνητές που επικαλούνται την περίπτωση του Ισραήλ ισχυριζόμενοι ότι παρόλο που έχει εμβολιαστεί ο πληθυσμός, ο κορωνοϊός καλπάζει.

«Τον Νοέμβριο που δεν υπήρχε κανένα εμβόλιο με 3.500 κρούσματα, είχαμε 120 θανάτους την ημέρα. Τον Μάρτιο με τον ίδιο αριθμό κρουσμάτων κι ενώ είχαν εμβολιαστεί μόνο οι πολύ ηλικιωμένοι, είχαμε 70 θανάτους την ημέρα και τώρα με 3.500 κρούσματα έχουμε 20 θανάτους την ημέρα. Δεν πρέπει να συνηθίσουμε τους θανάτους σαν κοινωνία. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν υπάρχει άλλη λύση για την αντιμετώπιση του ιού πέρα από το εμβόλιο και ούτε πρόκειται να υπάρξει άμεσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι αυτοί που δεν πάνε να εμβολιαστούν δεν είναι αρνητές, αλλά άνθρωποι που φοβούνται.

Από ποιους θα ξεκινήσει η τρίτη δόση
Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο τρίτης δόσης, ο κ. Βασιλακόπουλος είπε ότι θα ξεκινήσει από τους ανοσοκατεσταλμένους και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υπερήλικες και οι υγειονομικοί. «Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες ανθρώπων που επειδή παίρνουν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, εμποδίζουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα να φτιάξει αντισώματα όταν κάνουν το εμβόλιο, για παράδειγμα οι μεταμοσχευμένοι ή όσοι έχουν βαριές ρευματοπάθειες. Αυτοί οι άνθρωποι με τις δύο δόσεις έχει φανεί από μελέτες ότι δεν κάνουν το ίδιο ισχυρή ανοσία όσο ένας υγιής άνθρωπος κι επωφελούνται πάρα πολύ από μια τρίτη δόση. Αυτή η κατηγορία θα προτεραιοποιηθεί για να λάβει την τρίτη δόση. Οι δεύτεροι στη λίστα είναι οι υπερήλικες που έχουν λίγο πιο πεσμένο ανοσοποιητικό και ακολουθούν οι υγειονομικοί που εμβολιάστηκαν πρώτοι», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχει συζήτηση για υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των παιδιών

Ερωτηθείς αν θα καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των παιδιών, σχολίασε ότι «δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση, γιατί θα ξεκινούσε λαϊκή επανάσταση». Ωστόσο, δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ότι το 7% των παιδιών έχουν ήδη εμβολιαστεί, παρόλο που η πλατφόρμα άνοιξε πρόσφατα. «Δεν πρέπει να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας για να προστατεύσουμε τον ξεροκέφαλο αρνητή παππού, αλλά για να μηδενίσουμε την πιθανότητα να πάθει κάτι. Τρία Ελληνόπουλα έχουν χάσει τη ζωή τους από κορωνοϊό κι ένα τώρα είναι διασωληνωμένο. Και να κολλήσουν τα παιδιά, όντως θα το περάσουν πάρα πολύ ήπια. Όμως υπάρχουν και παιδιά που θα ταλαιπωρηθούν και παιδιά που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Δε θα μπορούν να έχουν καλή συγκέντρωση, καλή μαθητική απόδοση, δε θα μπορούν να κάνουν το άθλημα που θέλουν γιατί θα αισθάνονται κόπωση» επισήμανε και συμπλήρωσε ότι στην Βόρεια Αμερική και τον Καναδά, πάνω από 7,5 εκατ. παιδιά έχουν εμβολιαστεί.

Κανένα κράτος του κόσμου δεν κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που λένε στο λεγόμενο "παγκοσμιο οργανισμό υγείας" - οργανισμός ψευδό-υγείας, που ίδρυσαν οι μαρξιστές το 1945 για να αποκρύψουν τις ανακαλύψεις των "κακών" Γερμανών για την άκρως επικίνδυνη φυλή τους, αυτό ξέχασε να το πει η κάνει το κορόιδο? προφανώς και δεν ξέρει τον αληθινό λόγο που το δημιούργησαν (όπως εκατομμύρια άλλοι που το έχουν και σαν ευαγγέλιο ,και κάπως έτσι σήμερα λένε για ρατσιστές που επίσης οι ίδιοι έβγαλαν αυτήν την λέξη, και ούτε καν έχει περάσει από το μυαλό εκατομμυρίων με τετοια λοβοτομή που γίνεται από τα σχόλεια την συνωμοσία κατα της ανθρωπότητας που κρύβουν πίσω απο αυτήν λέξη ), ποιος το περίμενε οτι με λέξεις και φράσεις που έχουν βγάλει οι ιδιοι θα χειραγωγούν εκατομμύρια των εκατομμυρίων που δεν αναρωτιούνται για τίποτα ,γιαυτό τους μαζεύουν σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους ώστε να μην χάσουν τον νοητικό έλεγχο,τώρα ξύπνησαν κάποιοι επειδή τους άφορα άμεσα με την πανούκλα τους, ότι λένε ασυναρτησίες πέρα καθε έννοιας ανθρωπινής λογικής και πως βγάζουν λέξεις στοχοποίησης όπως ψεκα, τόσα χρόνια δηλαδή ηταν φυσιολογικά ολα αυτα που έλεγαν για αλλα θέματα? το ότι κάνουν σαν σχιζοφρενείς, η για τους πιστούς σε θρησκείες ότι συμπεριφέρονται σαν Δαιμονισμενοι το έχει προσέξει κανένας τοσα χρόνια? μπα ε? και αυτοί τωρα θεωρούνται φυσιολογικοί άνθρωποι(!) και ηταν κακοί όσοι δεν τους ήθελαν στην κοινωνία,οι φερόμενοι ψυχολόγοι γιατί δεν βλέπουν την αφύσικη συμπεριφορά τους και αυτών και των άναρχο-κομμουνιστών τους και λενε ηλιθιότητες περί ανατροφής από το σπίτι? ψυχολόγοι κατα αλλα και η έννοια του πνεύματος και τους γένους που ειναι βασική παράμετρος του χαρακτήρα κάποιου, και οχι η "ανατροφή" και πως θα μεγαλώσει τους ειναι εντελώς άγνωστη.

Κανένα κράτος του κόσμου δεν ειναι ελεύθερο απο τους συμμορίτες, την δημοκρατία τους, και τον έλεγχο των πάντων ,απο τα σχολεια έως το ίντερνετ τα τελευταία 6-7 χρόνια , που οχι μονο κατάντησε να γίνει παγκοσμιο εργαλείο χειραγώγησης μαζών μέσα απο δεκάδες έγκυρες πήγες τους ,αλλα κανουν και ανελέητο πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες και μεσώ facebook Google ώστε στο τέλος να μείνουν μονο οι δίκες τους , ποιο κράτος έχει απαγορεύει την wikipedia.org ως πηγή πλυσης εγκεφάλου και πλήρης διαστρέβλωσης της αληθινής πρόσφατης (και οχι μονο) ιστορίας? ποιο κράτος έχει επιβαλει πρόστιμα σε facebook Google που προωθούν ύπουλα δεκάδες ψευδό-έγκυρες πήγες τους ενώ θάβουν ανεξάρτητες για αθέμιτο ανταγωνισμό? ποιο κράτος έχει κηρύξει εγκληματική ιουδαϊκή οργάνωση την μασόνια και τους antifa ? .

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Μην τον ακουτε,καβατζοπουστας ειναι.Τον βαλανε λαγο μαζι με τους κιναιδους της παιδιατρικης

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications