Αφγανή… «πρόσφυγας» έβαλε τη φωτιά στο Πεδίον του Άρεως: Συνελήφθη για εμπρησμό!

Για εμπρησμό συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, από αστυνομική περιπολία στο Πεδίο του Άρεως, μία αλλοδαπή γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι αφγανικής υπηκοότητας, ενώ κατ΄άλλες πληροφορίες από την Τουρκία χωρίς όμως και αυτό να είναι δυνατόν να διασταυρωθεί καθώς οι Αρχές δεν έχουν κυριολεκτικά ιδέα για το ποιος εισβάλλει στη χώρα.

Η γυναίκα συνελήφθη γύρω στις 17:30, λίγα λεπτά αφότου ξέσπασε φωτιά στο άλσος, από την πλευρά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, που όμως σβήστηκε από την Πυροσβεστική.

Πάνω της βρέθηκαν δύο αναπτήρες, βενζίνη και εύφλεκτα υλικά, καθώς και ένα φιαλίδιο υγραερίου για γέμισμα αναπτήρων.

Η ΕΛ.ΑΣ έσπευσε βέβαια να πει πως, η γυναίκα αντιμετωπίζει -υποτίθεται- «ψυχολογικά» προβλήματα και για αυτό το λόγο απλώς αποφάσισε έτσι να κάψει το Πεδίον του Άρεως δήθεν λόγω των… προβλημάτων της .

Οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης, απ’ όπου παραδόθηκε στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι επιχειρήθηκε να μπει φωτιά στην καρδιά της Αθήνας, στο πάρκο μας. Οφείλουμε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να προβαίνουμε σε καταγγελία κάθε ύποπτης κίνησης. Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη της πυροσβεστικής και της Περιφέρειας Αττικής τα οποία επενέβησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπο έλεγχο πριν πάρει διαστάσεις».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications