Αδιανόητη και συντονισμένη επίθεση δέχεται ο Σ.Τσιτσιπάς λόγω μη εμβολιασμού

Ο 23χρονος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς δέχεται λυσσαλέα επίθεση από το σύνολο (σχεδόν) των ΜΜΕ μετά την δήλωση του πως δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα κατά του κορωνοϊού.

Ο -κάποτε- αγαπημένος τενίστας του φιλοκυβερνητικού Τύπου είναι πλέον το «μαύρο πρόβατο» και δέχεται έντονη επίθεση γιατί μάλλον χάλασε το επίσημο αφήγημα. Δεν έχει σημασία εάν συμφωνεί ή όχι κάποιος με τον Σ.Τσιτσιπά, ούτε αν τον συμπαθεί, αυτό που έχει σημασία είναι πως ο ίδιος δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, δικό του σώμα, δική του απόφαση.

Πώς είναι δυνατόν να δέχεται τέτοια επίθεση ένας γυμνασμένος νέος που κινδυνεύει από τον κορωνοϊό; Ανήκει σε κάποια από τις ευπαθείς ομάδες;

Πραγματικά όμως μας προκαλεί εντύπωση πως ο Τσιτσιπάς δέχεται επίθεση τόσο από τον φιλοκυβερνητικό, όσο και τον μη φιλοκυβερνητικό Τύπο, οι πρώτοι μάλλον γιατί είδαν το «αγαπημένο τους παιδί» να τους χαλάει το αφήγημα, μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε σε καμπάνια υπέρ του lockdown. Ενώ οι δεύτεροι μάλλον βρήκαν ευκαιρία να τον κατηγορήσουν για τον λόγο που τον αγαπούσαν οι πρώτοι.

«Oχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι' αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσε τέτοια αντίδραση που ο ίδιος αναγκάστηκε να κάνει νέα ανάρτηση τονίζοντας: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου».

Κάτι που σημαίνει πως ο ίδιος κάνει τακτικά τεστ -είναι υποχρεωμένος έτσι και αλλιώς λόγω της δουλειάς του- και πως φοράει μάσκες, τηρεί τις αποστάσεις και όλα τα μέτρα τα οποία πρέπει κάποιος να τηρεί ώστε να είναι προστατευμένος από τον ιό. Ακόμα και μετά αυτή την ανάρτηση δέχθηκε επίθεση, καθώς κάποιοι σχολίασαν πως κάποιος μη εμβολιασμένος δεν μπορεί να μιλάει για φροντίδα των διπλανών του, καθώς λόγω κορωνοϊού μπορεί μέχρι και να αποτελεί κίνδυνο για αυτούς. Κάτι το οποίο όμως έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι δεν ισχύει, αφού τα εμβόλια δεν αποτρέπουν (παρά ελάχιστα) το να μολυνθεί και να μεταδώσει κάποιος τον ιό.

Στην επίθεση που δέχεται ο Σ.Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ BULLYING ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Αν δεν σας ανησυχεί αυτή η ενορχηστρωμένη, ταυτόσημη, συγχρονισμένη , λυσσαλέα επίθεση που δέχεται ο Τσιτσιπάς, για ασήμαντη αφορμή, τότε έχουμε, ως λαός, σοβαρό πρόβλημα!

Εμείς και όχι ο Τσιτσιπάς…

Εμείς , που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτό το φαινόμενο είναι ένα δείγμα ανελεύθερου, απολυταρχικού καθεστώτος, που συνθλίβει κάθε αντίθετη άποψη από αυτήν που επιβάλλει η κεντρικά σχεδιαζόμενη προπαγάνδα!

Εμείς που δεν αντιλαμβανόμαστε ότι εγκαθιδρύεται ένα καθεστώς επιβολής και ανελευθερίας, με την πρόφαση υγειονομικού προβλήματος, που δεν ανέχεται αντίθετη άποψη.

Εμείς, που δεν αντιλαμβανόμαστε ότι όλα, σχεδόν, τα μέσα εκπέμπουν ταυτόσημες ειδήσεις, χωρίς την ελάχιστη διαφοροποίηση !

Εμείς που δεν βλέπουμε την στέρηση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας, που εγκαθίδρυσαν, και την εναρμονισμένη προπαγάνδα που εκπέμπουν οι «σύντροφοι διαφωτιστές» που αντί για ντουντούκες σήμερα έχουν κανάλια ραδιοφώνου και τηλεοράσεως, sites, εφημερίδες…

Εμείς που δεν βλέπουμε την λογοκρισία την οποία υφίσταται κάθε αντίθετη άποψη πολίτη είτε Τσιτσιπάς λέγεται αυτός είτε Κούβελας κλπ.

Εμείς που δεν καταλαβαίνουμε ότι ακόμη και τον Ήλιο θα ενοχοποιήσουν προκειμένου να αποσείσουν τις ευθύνες τους και να συγκαλύψουν την ανικανότητα τους για τις καταστροφές που έχουν επιφέρει στην χώρα. Όχι μόνο τον Τσιτσιπά που είχε την ατυχία να κάνει την δήλωση του την ώρα που κινδυνεύει να καεί ακόμη και η …Ομόνοια..

Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ 23 ΕΤΩΝ, ΥΓΙΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Covid-19 , και δεν είναι προέχον να εμβολιασθεί!

Ας εστιασθούμε στις ομάδες υψηλού κινδύνου και ας απαιτήσουμε αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο κατά της μετάλλαξης Δέλτα, πρώτα…»

Από την άλλη πλευρά ο Hλίας Μόσιαλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη δήλωση του Σ.Τσιτσιπά, ενώ υποστήριξε πως «μόλις» το 39% των νέων 18 έως 24 ετών έχει εμβολιαστεί.

Αλήθεια... κινδυνεύουν οι νέοι 18 έως 24 ετών από τον κορωνοϊό;

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μόσιαλος αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως μόνο το 39% των ατόμων ηλικίας 18-24 ετών έχουν κάνει το εμβόλιο.

«Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα και υπερβαίνει τις δηλώσεις του πρώην; ειδώλου (το ερωτηματικό το βάζω γιατί πολλές φορές η πορεία από την απαξίωση στην αποθέωση είναι μισό τσιγάρο δρόμος, ειδικά στη χώρα μας)» προσθέτει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications