Καίγεται για 9η μέρα η Εύβοια  χωρίς άνεμο- Φώναξαν και ξένους να δουν τα χάλια στο Ελλαδιστάν

Τεράστιο παραμένει το μέτωπο στην Εύβοια, όπου καίγεται για 9η ημέρα. Η καταστροφή είναι μεγάλη, με την πύρινη λαίλαπα να εξακολουθεί να καίει μεγάλο αριθμό εκτάσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Στερεάς έχει διαθέσει υδροφόρες και 61 χωματουργικά μηχανήματα που παραμένουν στην περιοχή.

Στη θάλασσα σταμάτησαν οι φλόγες που ξεκίνησαν κοντά στο χωριό Αγριοβότανο μετά από αναζωπύρωση. Στο Ψαροπούλι και στα Βασιλικά οι αναζωπυρώσεις ήταν συνεχείς, όπως και στα Ελληνικά, όπου παρατηρούνταν μέσα σε χαράδρα που δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τα πυροσβεστικά τμήματα.

Οι πυροσβέστες και όσοι μετείχαν στην κατάσβεση, έκοψαν την πορεία της φωτιάς προς το Καστρί, τις Γούβες και στην παραλιακή ζώνη Παλαιόκαστρο και Βουλίκι. Στο Ασμήνι, μετά την απειλή του μεσημεριού χθες, το μέτωπο έχει περιοριστεί. Οι αναζωπυρώσεις συνεχίζουν και χρειάζονται παρεμβάσεις στην περιοχή όπου βρίσκεται το μοναστήρι της Παναγίας Ντινιούς.Ανάμεσα σε Γαλατσώνα και Αβγαριά οι αναζωπυρώσεις δεν έχουν τέλος. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν «στρατοπεδεύσει» στο σημείο για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Στις Καματριάδες, μπορεί οι ζώνες πυροπροστασίας που δημιουργήθηκαν με τα βαριά χωματουργικά μηχανήματα να έδωσαν λύσεις, όμως ο κίνδυνος δεν έχει αποφευχθεί. Πυροσβέστες και εθελοντές είναι σε επιφυλακή για τις αναζωπυρώσεις. Στην ίδια περιοχή, το μέτωπο που κατευθυνόταν προς το Τελέθριο, συνεχίζει να αποτελεί απειλή παρά τις ρίψεις νερού από εναέρια μέσα και επεμβάσεις από πεζοπόρα τμήματα, μέσα σε απόκρημνους βράχους.

Όπως σημειώνει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, «βλέπουμε τα μέτωπα να περιορίζονται, παραμένοντας όμως επικίνδυνα. Όσο μας συγκινεί η ενεργοποίηση των κατοίκων και των εθελοντών που πέφτουν στη μάχη με τις φλόγες, τόσο μας ‘μαυρίζουν’ οι καταστάσεις που οδήγησαν σε αυτό το σημείο».

«Η στιγμή είναι κρίσιμη και πρέπει να μείνουν όλες οι δυνάμεις ενεργές, ώστε να μην ξεφύγει πάλι η πυρκαγιά. Πρέπει να δώσουμε τέλος σε αυτόν τον πύρινο όλεθρο, που καταστρέφει τον τόπο και τις ψυχές μας» συμπληρώνει ο περιφερειάρχης.

Την ίδια ώρα protothema.gr , lifo.gr ethnos.gr cnn.gr efimerida.gr enikos.gr mixanitouxronou.gr και λοιπές αλλες έγκυρες πήγες (όλες ανήκουν στους στους εκλεκτούς του Γιαχβέ και των δούλων τους γνωστά και ως χρήσιμα γκοιμ στην γλωσσά τους,αλλα επειδή έχουν γίνει υλιστές και επιφανειακοί όλοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα πλέον ) ανεβάζουν τέτοιες φώτο "ανθρωπιάς" για αποχαύνωση βέβαιος βέβαιος :

Στο μυαλό ενός μοχθηρού: Αφού δεν κανουμε τίποτα έλα να κανουμε ότι δίνουμε νερό σε μια χελώνα τυπου λέυκα κράνη και να το ανεβάσουμε στο faceboook και μετα οι φίλοι μας σε έγκυρες πήγες θα το κάνουν πρώτη είδηση, οι μάζες θα συγκινηθούν και θα μας κάνουν χιλιάδες Like αντι να μας βρίζουν, άφου και τα ζωάκια σώζουμε, τους παρουσιάσαμε και μια απο το Μάτι για να δουν τι μάχη δίνουμε, περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή αλλα δεν πειράζει , εδώ πατούν like σε ομάδες που τους λένε πάτα like να δεις τι θα γίνει, χαμός απο Like......

Συμπέρασμα? πιο χειραγωγήσιμος και απελπιστικά ευκολόπιστος λαός δεν πρέπει να υπάρχει στην οικουμένη,και δεν καταλαβαινουν καν ότι εκ του πονηρού ανεβάζουν τέτοιες φώτο για να δείξουν ότι "δίνουν μάχη" με την φωτιά, γενικά υπάρχει πλήρης απουσία αντίληψης του κακού και του μοχθηρού από μεγαλη μερίδα του πληθυσμού, και πατάνε like σε ψευδό-ήρωες επειδή δηθεν έδωσαν νερό σε χελώνες,απο τις ίδιες έγκυρες πήγες που απο το 2014 βλεπεις να λένε ψέμματα στα παντα και να κανουν μαζική αποβλάκωση των μαζών,η άλλη το παίζει και έξυπνη και λέει έγω δεν βλέπω τηλεόραση και στο προφίλ βάζει ιστορικά κομμουνιστικα ψέμματα για κακούς ναζι απο την mixanitouxronou.gr μολύνοντας και τους συγγενείς της με μαρξιστικά ψέμματα που την έχουν φίλη στο facebook, λαός για φάπες και αξιος της μοίρα του, και να δουλευεί για την "Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων" που ανήκει στους συμμορητες την γνώστης φυλής , και οχι μονο θα τον ξανα κλείσουν μέσα δηθεν για την πανούκλα και θα τους μπολιάσουν όλους, αλλα θα τους ξανα κάψουν ξανα, υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα αλλάξει τίποτα,το πρόβλημα της Ελλάδας ειναι ο ίδιος ο λάος της στην πλειοψηφία του,που έχει το θράσος να θεωρεί και ότι ειναι απόγονος των αρχαιων φιλοσόφων. ΥΓ: όσοι διαβαζουν αυτές τις έγκυρες πήγες να δηλώνουν ελληνόφωνοι τουρκικής προέλευσης και άραβες και οχι απόγονοι αρχαιων, ειναι προσβολή για τους αρχαίους να δηλώνουν απόγονοι τους αυτοί που υποστηρίζουν τους διώκτες τους,απόγονοι αυτών που βοήθησαν τους ελληνόφωνους και τοτε μπορεί να ειναι, στους ίδιους που τους κυνήγησαν και άλλους τους ανάγκασαν να αυτοκτονισουν ανήκουν αυτές οι έγκυρες πήγες , και όταν λέμε στους ίδιους εννοούμε στους ίδιους αφου πνεύμα ειναι αθάνατο,άντε να πεις τετοια τωρα σε υλιστές Νεοέλληνες που διαβαζουν τέτοιες έγκυρες πήγες, σαν να μιλάς σε Ζουλου ειναι , αλλα καυχιούνται οτι ειναι απόγονοι του Πλάτωνα που μονο για το πνεύμα μιλούσε... ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications