Κούβελας: «Να τελειώνουμε με τα πράσινα πιστοποιητικά και πράσινα άλογα»

Νέα ανάρτηση έκανε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος αναφέρεται σε έρευνα η οποία υποστηρίζει πως εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν το ίδιο.

«Λοιπόν για να τελειώνουμε με τα πράσινα πιστοποιητικά και πράσινα (ή γαλαζοπράσινο κλπ) άλογα (από το α-στερητικό και λόγος=αιτία, λογική και ομιλία).

Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, έχουν ίδιο ιικό φορτίο.
Εμβόλιο = ατομική προστασία!», έγραψε ο Δ.Κούβελας.

Μετάλλαξη «Δέλτα»: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν όπως οι ανεμβολίαστοι
Ο εμβολιασμός δεν επηρεάζει τη μεταδοτικότητα της μετάλλαξης «Δέλτα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS). Τα πρώτα στοιχεία που αναλύθηκαν σχετικά με το ιικό φορτίο που μεταφέρουν εμβολιασμένοι οι οποίοι προσβλήθηκαν από τη μετάλλαξη δείχνουν ότι είναι ακριβώς ίδιο με αυτό των ανεμβολίαστων. Αυτό, τονίζουν οι Βρετανοί υγειονομικοί, επηρεάζει το πόσο μεταδοτικοί είναι και οι εμβολιασμένοι φορείς της COVID.

Πρόκειται για μια διαπίστωση που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) πριν από λίγες ημέρες ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν την COVID, και έτσι επανήλθε η υποχρέωση χρήσης μάσκας και από τους εμβολιασμένους σε κλειστούς χώρους.

Facebook : Τα εμβόλια κατά του COVID-19 δοκιμάζονται επιμελώς για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητά τους και, στη συνέχεια, παρακολουθούνται στενά. Facebook : Κάνει μείωση απήχησης με δόλιο και ύπουλο τρόπο σε ανεξάρτητες σελίδες δηλαδη εμφανιζει σε ελαχιστους τις αναρτησεις, και προωθεί δίκες τους ακόμα και χωρίς να έχεις πατήσει like ... Facebook : Χρηματοδοτεί και συνεργάζεται με διεθνές αληθινές εγκληματικές οργανώσεις τύπου antifa και δεν εχει κατεβάσει καμια σελιδα τους ενώ παραβιάζουν τους ίδιους τους κανονισμούς τους, αρχή γενόμενης της δημοσιάς υποκίνησης βίας και μίσους ..Facebook : παραβιάζει προσωπικά δεδομένα στέλνεις φώτο απο άναρχο-μασονικη σελίδα τους με τον Μπάφομετ υπό την μορφή καρτούν να λέει πολύ κακά πράγματα(που παραβιάσει τους κανονισμούς τους) σε ένα πάπυρο κατι σαν εντολή για τους συμμορίτες, σε προσωπικό μήνυμα και την εξαφανίζουν ενώ ηταν τοσο καιρό αναρτημένη εκεί πριν στείλεις μήνυμα άρα παρακολουθούν προσωπικά μηνύματα των έξυπνων γιατί οι πόλλοι δεν βλέπουν τίποτα έδω και 10 χρόνια που έχουν ίντερνετ .Facebook : Μεσώ άναρχο-συμμοριτών τσεκάρει τι βάζεις (Link) και ανάλογα δίνει απήχηση στην ήδη ελάχιστη απήχηση... Facebook : μαζί με Wikipedia εξαφάνισαν τον πλέον ειδικό να μιλάει για αυτά τα εμβόλiα τον ίδιο που τα επινόησε αλλα για άλλο σκόπο! τον Dr. Robert Malone και το έβγαλαν και συνομωσιολόγο και ότι λέει αντί-επιστημονικά πράγματα ... Facebook : θέλει το κάλο σου! μέχρι να φάει αγωγή για σωρεία παραβιάσεων και οχι σαν αυτές που κάνουν άλλοι άσχετοι ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications