Βορίδης: Ή θα δέχεστε να επέμβουμε ιατρικά στο σώμα σας ή θα απολύεστε

Σημειώνουμε ότι ο εμβολιασμός θεωρείται ιατρική πράξη και για αυτό μέχρι τώρα δεν ήταν υποχρεωτικός.

Τώρα υποχρεώνει τους εργαζόμενους επί ποινή καταστροφής της οικονομικής και κοινωνικής ζωής τους να προχωρήσουν σε μία ιατρική επέμβαση την οποία δεν θέλουν, διότι απλούστατα δεν έχουν εμπιστοσύνη στις πολιτικές και υγειονομικές αρχές.

Ο Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να αποσυνδεθεί η άρνηση να εμβολιαστούν με όποιες κυρώσεις, ενώ για το μέτρο της αναστολής εργασίας, εξέφρασε την άποψη ότι η διάρκεια ισχύος της θα πρέπει να έχει χρονικό ορίζοντα και εν συνεχεία οι εργασιακές σχέσεις θα πρέπει να διευθετηθούν.

«Θα επιστρέψει στη δουλειά του ο εμβολιασμένος ή θα επιλέξει ότι δεν θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά», σημείωσε και τόνισε ότι «εάν δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας της αντικαταστάσεως δεν βρίσκεις εύκολα άνθρωπο να θέλει να δουλέψει χωρίς να ξέρει πόσο θα δουλέψει».

Με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, η μη τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων αποτελεί παραβίαση της σύμβασης εργασίας.

Άρα στον ιδιωτικό τομέα δίνει δικαίωμα καταγγελίας, στον δημόσιο τομέα ισχύουν τα των πειθαρχικών διαδικασιών εκτός κι αν υπάρξει ειδική ρύθμιση που δεν δίνει δικαίωμα καταγγελίας, σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, σχετικά με τις συνέπειες όσων εργαζομένων, σε κλάδους όπου είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, αρνηθούν να εμβολιαστούν.

pronews.gr :Όπως έκαναν οι Ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης! ήσασταν εκεί και το ξέρετε? και κάπως έτσι βγαίνει ο καθε ηλίθιος και συγκρίνει δυο διαφορετικά πράγματα στο δογματικό κατώτερο μυαλό του που όλα τα βλέπει δογματικά σαν τους μουσουλμανος που ετσι και τους παρεις το δογμα θα πέθανουν δεν ζουν χωρίς δογμα γιατι ειναι δογματικες φυλες, στο μεταξύ ενώ εχουν διεθνές μαρξισμό/ιουδαϊσμό παντού αυτοι συνεχίζουν να λενε για ναζι που πολεμησαν τον ιουδαϊσμό ,και ύστερα απορούν για τα παράλογα μετρά όταν ήδη έχουν κανει τα παράλογα που δεν έχουν κάμια λόγική "λογικά", 1000 χρόνια θα σας γλεντάνε οι συμμορίτες τωρα που αποδεκάτισαν το μη δογματικό (άρα μη ελεγχόμενο) γνήσιο ευρωπαϊκό γένος μας, όπως είπα και σε έναν Νεοέλληνα και λέει τι με ενδιαφέρει έμενα τι θα γίνει μετα απο 100 χρόνια ? τι να κάτσεις να πεις τώρα σε τέτοιους Νεοέλληνες? ότι θα ξανα γεννιούνται γιατι τέτοιους υλιστές και στενόμυαλους (κατωτέρα πνεύματα ) θέλουν συμμορίτες? άστο ειναι σαν να μιλάς σε μαϊμούδες, οι συμμορίτες πάντως της γνωστής φυλης γιατί αυτούς που βλέπετε ειναι αναλύσιμα γκοιμ τους που εκτελούν εντολές τους (συμπεριλαμβανομένου κατι αγριμία τύπου Βορίδη), δεν κανουν σχεδια μονο για μια ζωή τους αλλα για 10-20 ζωές μπροστά,γιαυτό και κουβαλούν ορδες λαθρο ώστε πέσει ακόμη περισσότερο το πνευματικό επίπεδο των μάζων μεγαλώνοντας μαζί με αυτους και να έχουν παντα ορδές γκοιμ να τους υπηρετούν τύπου antifa για αλλα 200 - 500 χρόνια,οπως φαίνεται κανένας δεν εχει προσέξει οτι ειδικά οι λεγόμενοι κομμουνιστες antifa ειναι ίδιας φυλης και ψυχοσύνθεσης με τους λαθρο άπλα αντί για το ισλαμ εχουν την θρησκεία του μαρξισμού ότι θέλεις κανεις τέτοιες δογματικές ράτσες :

Αυτοί που κανουν κομμουνιστική προπαγάνδα ακομή και σε ένα τέτοιο θεμα έχοντας άγνοια τι ακριβώς έκανε Γιόζεφ Μένγκελε, ως πατριωτική σελίδα αντιγραφοντας ότι τους λέει ιουδαϊκή wikipedia πως λέγονται???? στα βήματα του makeleioy και το pronews ! μα τον Γιαχβέ όλοι εχουν πουληθεί στους συμμορίτες για να εχουν κόσμο στις σέλιδες τους η άπλα ειναι ηλίθιοι νεοέλληνες ? αλλα να ξέρετε πως όταν δεν θα σας έχουν ανάγκη πλέον οι συμμορίτες θα σας ξαποστείλουν όπως έκαναν με Θέμο Αναστασιάδη ... Όσο για το πόσο εγκυρη πηγή ειναι η wikipedia (και οχι μονο)???? ιδού ::
Φτάνουν στο σημείο να λενε ψέματα ακόμα και σε αυτό ότι οι ορδες Μογγόλων ηταν προπαγάνδα των ναζι ενώ πράγματι ηταν Mογγόλο-κομμουνιστες της σοβιετικής ένωσης και υπάρχουν και φώτο και βιντεο που το αποδεικνύουν, φαντάσου σε αλλα θέματα το γίνεται....λεπτομέρειες αυτα για νεοέλληνες που θελουν να καυχιούνται και οτι ειναι απόγονοι αρχαίων ενώ η ψυχοσύνθεση τους ειναι πολύ κοντά σε αυτη τον συμμοριτών με έντονα αντί-εθνικοσοσιαλιστικά αισθήματα στο Καιάδα πετούσαν κατι τέτοιους οι εθνικοσοσιαλιστές Σπαρτιάτες πριν προλάβουν να μεγαλώσουν και μαγαρίσουν την κοινωνία της Αρχαίας Σπάρτης ,οπως και έχω βρει εναν περιπτερά ο οποιος ειναι καθαρά σημιτικής ράτσας και ψυχοσύνθεσης, και το παίζει απόγονος αρχαίων ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications