Φαρσαλινός: «Τρομακτικό να μαθαίνουμε ότι η ελευθερία αποτελεί προνόμιο ορισμένων με απόφαση ελαχίστων»

Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΔΙΔΕΑΔΥ (dideady.gr), σχολίασε με ανάρτηση του το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ο Κ.Φαρσαλινός έγραψε:

«Από το διάγγελμα κρατάω τα εξής: "Αποφάσεις που αποδίδουν ελευθερίες ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ"

Τρομακτικό να μαθαίνουμε ότι η ελευθερία αποτελεί προνόμιο ορισμένων, με απόφαση ελαχίστων.

Βιώνουμε πλέον την εκτροπή του δυτικού πολιτισμού, που πάντα βασίζοταν στην αρχή της αξιοπρέπειας, της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Και ακόμη δεν τα έχουμε δει όλα. Θα τα ξαναδούμε στην επόμενη μετάλλαξη, την επόμενη "τελευταία φορά", τις επόμενες "2 κρίσιμες εβδομάδες", στον επόμενο "επίλογο της πανδημίας", την επόμενη φορά που για την καταστροφή των μέτρων θα ευθύνεται ο ιός κι όχι όσοι επιβάλλουν εμμονικά την καταστροφή. Μέχρι να καταλάβουμε (ή να παραδεχτούμε αυτό που δήθεν δεν καταλαβαίνουμε) ότι ο ιός θα παραμείνει ενδημικός».

Ενώ συνέχισε τονίζοντας πως: «Δεν υπάρχει άνθρωπος με έστω στοιχειώδη αξιοπρέπεια που μπορεί να συμμετάσχει σε αυτό το εκβιαστικό έκτρωμα, είτε η συμμετοχή είναι ενεργή είτε δια της σιωπής. Εκκωφαντική η σιωπή πολλών "δικαιωματιστών (δήθεν), και αυτό αποτελεί μάθημα για όλους μας.

Είναι εντυπωσιακό να παρατηρείς πόσοι ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να πουν τα αυτονόητα. Η απόλυτη ανεπάρκεια όλου του συστήματος...

Ταυτόχρονα βιώνουμε το πλήρη διασυρμό των ιατρών, με την ενεργό συμμετοχή ΚΑΙ των ιατρικών συλλόγων.

Τα υπόλοιπα τα είπα πρόσφατα, και δεν αλλάζει τίποτα.

Εκβιασμός και βία, με δήθεν πρόσχημα τη Δημόσια Υγεία...»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications