«Χαριστική βολή» στον τουρισμό - Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας και μουσικής στην Μύκονο!

Η κυβέρνηση έχει βαλθεί να εξοντώσει τους επιχειρηματίες και τον ελληνικό τουρισμό και αυτή την φορά θύματά της φαίνεται να είναι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Μύκονο, μετά την απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας και μουσικής.

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι εκδικείται τους επιχειρηματίες της Μυκόνου γιατί αντέδρασαν στο αλλοπρόσαλλο μέτρο της απαγόρευσης των ορθίων.

Μάλιστα είχαν στείλει μια οργισμένη ανοικτή επιστολή τους προς την κυβέρνηση μέσω του Σωματείου Επιχειρήσεων Διασκέδασης & Εστίασης Μυκόνου (ΣΕΔΕΜ) και του Σωματείου Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου (ΣΕΕΧΩΜ) ως αντίδραση στα νέα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με τα εξοντωτικά πρόστιμα που θα επιβάλλονται στα καταστήματα εστίασης εάν κάποιος ή κάποιοι πελάτες σταθούν όρθιοι!

Με το ανεφάρμοστο μέτρο, η κυβέρνηση απειλεί τους επαγγελματίες όχι μόνο της Μυκόνου αλλά όλης της χώρας που διατηρούν ανάλογες επιχειρήσεις με πρόστιμα και λουκέτα εάν δεν υπακούσουν στο παράλογο των κυβερνητικών απαιτήσεων.

Και αν αυτό δεν ακούγεται τόσο σοβαρό αφού πρόκειται για ένα μικρό νησί, να πούμε ότι αυτό το «μικρό νησί», η Μύκονος, προσέφερε το 1,2% του ΑΕΠ το 2019, σχεδόν 1,9 δισ. ευρώ! Και «ζεστό χρήμα».

Κανείς δεν ξέρει ποιο άλλο μέτρο είναι διατεθειμένοι στην κυβέρνηση να πάρουν για να οδηγηθεί στον εμβολιασμό ο κόσμος.

Πιο συγκεκριμένα:
1. Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
2. Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, αρχής γενομένης από σήμερα ώρα 18:00.
Τα μέτρα ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα 26/7 στις 06:00 το πρωί με ενδιάμεση επαναξιολόγηση της επιδημιολογικής κατάστασης.
Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι τόσο στη Μύκονο, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων που διενεργούνται έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο.

Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση.

Καλούμε τους κατοίκους, επισκέπτες και επαγγελματίες του όμορφου νησιού μας σε πιστή τήρηση των μέτρων, καθώς και τις Αρχές του νησιού στην άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών ενημέρωσης και ελέγχου τήρησής τους, έτσι ώστε σύντομα να ελεγχθεί και να περιοριστεί η διασπορά του ιού και η Μύκονος να επιστρέψει στην κανονικότητα της.

Και τώρα τι; Όσοι βρίσκονται στο νησί των Κυκλάδων και ξοδεύουν ιλιγγιώδη ποσά θα ακούν μουσική στο δωμάτιό τους ή με την χρήση ακουστικών! Μάλιστα...

Στην "εποχή της αμαρτίας" συμφωνα με κατι τέτοιους στην ανωθεν εικόνα ξεχάστε αυτά που ξέρατε γιατί τόσα χρονια λέγατε ότι αυτά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" (ένω τους βλέπεις αλλα όταν διαβάζεις Lifo και "μηχανή του Χρόνου" στο ίντερνετ που να τους δεις? όσοι διαβαζουν τέτοιες σελίδες ειναι ηδη νεκροί πνευματικά ), και πήρατε μερος του κάκου! όσοι προλάβατε ευτυχισμένες μέρες εις στην Γη να είστε και ευχαριστημένοι, τα ερπέτα τρέφονται με την δυστυχία αλλα είπαμε αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας, σπορά τους ειναι ο άνωθεν με καθαρό ελληνικό DNA που "ξεχειλίζει αγάπη " ο συγκρινόμενος αποκαλούσε βόθρο-πατριωτική αυτή την σελίδα το 2017 ως διαχειριστής ανάλογης σελίδας facebook με 50.000 δαίμονες ομοίους του, η σπορά του κακού έχει πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα ούτε στα ξερονήσια δεν χωράνε πλέον που τα είχαν στείλει διακόπες οι "κακοι" κάποτε αντι να τους εκτέλεσουν ως άκρως επικίνδυνους για την ίδια την ανθρωπότητα , τοσο κάκοι ηταν, ζουν ανάμεσα σας και αναπαρονται με τις κορες σας και τις αδελφες σας(γιαυτο λενε για ρατσιστες), και έχετε πάρει το μέρος τους καθώς αυτοι λενε για ναζι φασίστες.

Μετα απο τόσα καιρό διαπιστωθεί πως αυτοί τρέφουν μίσος οχι μονο στην αλήθεια αλλα σε καθε τι κάλο και θετικό ,επειδή προέρχονται από το κακό θα καταστρέψουν ως εκ τούτου καθε τι κάλο με οτι συνεπάγεται αυτό, την Γερμανία για αυτο την ισοπέδωσαν τότε, ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ηταν μεταξύ του κάλου και του κακού! συγκρινόμενα του γνησίου ανθρωπινούς γένους με τα ερπετά και τις φυλές τους! μαντέψτε ποιοι κέρδισαν και σας έμαθαν τα ακριβώς αντίθετα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications