Θετικός στον κορωνοϊό ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έτσι δηλώνει  - Εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε χθες Τετάρτη ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, όπως αναφέρει μέσω των social media. Tονίζει πως θα παραμείνει σε καραντίνα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

«Ευτυχώς που ο ιός με “συνάντησε” εχθές διπλά εμβολιασμένο. Λόγω του εμβολιασμού, τον οποίο έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, μοιάζει σαν ένα μικρό κρύωμα με μοναδική συνέπεια κάποιες μέρες στην απομόνωση. Αν δεν είχα εμβολιαστεί κατά πάσα πιθανότητα τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Άλλωστε ο σκοπός της δημοσιοποίησης της θετικότητας μου είναι ένας και μοναδικός. Να πειστούν και οι λίγοι δύσπιστοι ότι το εμβόλιο είναι ο μοναδικός και σίγουρα ο ασφαλέστερος τρόπος να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας», σημειώνει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Πειραιά.

Ευτυχώς που ο ιός με “συνάντησε” εχθές διπλά εμβολιασμένο (!) ο σκοπός της δημοσιοποίησης ειναι να πειστούν και οι λίγοι δύσπιστοι ότι το εμβόλιο είναι ο μοναδικός και σίγουρα ο ασφαλέστερος τρόπος να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας ... Υπάρχει λογικό ον που πιστεύει αυτο τον τύπο ? θυμίζει κατι άναρχο-troll που προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες και μετα τα ίδια λενε για fake news και θεωρίες συνωμοσίας οτι αλήθεια ενοχλεί, και όμως υπάρχουν πολλοί που το πιστεύουν, αφού ξέρουν οτι υπάρχει τοσο πολύ ηλίθιος κόσμος (οπως και διαβαζουν τις έγκυρες πήγες τους, ), δεν μπηκαν καν στο κοπο να βγαλουν μια ψευδο-επισημη απόδειξη ότι όντως κόλλησε κορωνοϊό:

Πλέον οι αληθινά ψεκασμένοι έχουν χάσει καθε επαφή με την πραγματικότητα και με την λογική , δεν καταλαβαινουν οτι για να τον κανουν δήμαρχο σημαίνει οτι ειναι λαμόγιο σαν αυτούς και υποχείριο τους, και δεύτερο ότι θα του είπαν να βγει και να τα πει αυτά αν θέλει να μείνει στην θέση του, αφου τους δουλευουν ακομη και 15 αχρονα στο facebook, μέτα τα πάτα like στην φωτο να δεις τι θα γίνει απο 15αχρονα σε ομάδες facebook (χαμος από like απο δηθεν μορφωμένους), τώρα πατούν και like σε κατι τέτοιους που δεν διστάζουν να εξαπατήσουν και τους συγγενείς τους στο facebook που έχουν φίλους όπως κάνουν και οι συμμορίτες ,απο το 2014 βλεπεις με πόση μεγαλη ευκολία κοροϊδεύουν τις μάζες μεσώ ίντερνετ και μεσώ εγκύρων πηγών τους, γιαυτό οι συμμορίτες πήραν τον έλεγχο σε facebook google το 2017... Και όπως σχολίασε κάποιος:

Ένας ένας οι διάσημοι εμβολιασμένοι αλλά και τουρίστες με όλες τις τζίφρες και όλα τα σκευάσματα κολλάνε covid αλλά χάρις στη μαγεία του εμβολίου "νοσούν ελαφρά" (Δήμαρχος Πειραιά) η διασωληνώνονται (73χρονος τουρίστας στη Κέρκυρα)

Άρα ο τροπάρι πλέον αλλάζει και σιγά σιγά αποδεικνύεται και στην πράξη ότι η μπαρουφολογία περί της προστασίας
μπλα μπλα μπλά ήταν απλά σκόνη στα μάτια για να πάει κόσμος στην ουρά.
Στην πράξη περίτρανα φαίνεται ότι οι εμβολιασμένοι κολλάνε και νοσούν και μεταδίδουν κανονικότατα.

Τελικά ποια η διαφορά από τους μη εμβολιασμένους?

Χρειαζόμαστε έναν ειδικό να μας εξηγήσει γιατί όσοι δεν κλείσαμε ραντεβού για τσιμολογήματα πρέπει να ρισκάρουμε τις ζωές μας με πειραματικά εμβόλια ώστε να πάρουμε ένα σφράγισμα ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να λουστούμε ΟΛΕΣ τις διώξεις που όλη μέρα επικοινωνούν δημοσιογράφοι και πολιτικοί.

Τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω πως τα Covid-Free κλειστά μέρη είναι για την προστασία των μη εμβολιασμένων και όχι το αντίθετο. Σε αυτή τη περίπτωση, καλώς και δε θα μπαίνουμε..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications