Μητσοτάκης για social media: «Είναι πρόβλημα δημοκρατίας και θα τα τακτοποιήσουμε»!

Το Σάββατο χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου μπλοκαρίστηκαν γιατί ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση, την ίδια ώρα... ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε συνέντευξη στην οποία χαρακτήριζε τα social media ως πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Σύμφωνα με όσα λέει υπάρχει θέμα Δημοκρατίας «που πρέπει να τακτοποιήσουμε»! Ωστόσο δε διευκρινίζει τι ακριβώς θα εισηγηθεί ή μάλλον θα αποφασίσει ο ίδιος και η κυβέρνησή του για να “τακτοποιήσει” κι αυτό το… ζήτημα.

Κατά τον κ.Μητσοτάκη, το πρόβλημα είναι ότι «τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας φέρνουν τελικά σε επαφή με ανθρώπους που πιστεύουν τα ίδια πράγματα, γιατί αυτό πουλάει τελικά. Είναι έτσι σχεδιασμένοι οι αλγόριθμοι… Αυτό δημιουργεί το φαινόμενο των δωματίων της ηχούς, όπου στην ουσία ακούμε μόνο συγκεκριμένες απόψεις κι αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα Δημοκρατίας το οποίο νομίζω ότι πρέπει να απασχολήσει όλους στο δημόσιο διάλογο»!

Ισως να είναι τυχαίο, αλλά ανάλογες «ιαχές» ακούστηκαν αυτές τις ημέρες και από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου, εκεί όπου κυβερνά με τον γνωστό ολοκληρωτικό τρόπο, ο Ερντογάν!

Αν καταφέρει να ελέγξει εκτός από τα μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, ακόμα και το διαδίκτυο, ίσως ο Έλληνας πρωθυπουργός να ελπίζει ότι θα γίνει πολιτικά… σουλτάνος στην Ελλάδα. Μόνο που πλέον η ελληνική κοινωνία δεν θα έχει καμία σχέση με δημοκρατία αλλά με ολοκληρωτικό καθεστώς! Και να είναι σίγουρος ότι δεν θα του επιτρέψει να κάνει πράξη το στόχο του!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στρέφεται κατά των social media, το είχε κάνει και πριν λίγους μήνες, όταν από το βήμα της Βουλής είχε πει πως «τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία».

Δεν τα έχουν "τακτοποιήσει" ήδη??? από το 2015 έκαναν πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες με κάθε τρόπο, και κατέβασμα πατριωτικών σελίδων facebook , τα Post ελάχιστοι τα βλέπουν με σκόπιμη ελάχιστη απήχηση , ενώ οι δίκες τους βγαίνουν ακόμη και στην αρχική facebook χωρις καν έχεις πατήσει like ! (μονο κατι δούρειους ίππους και κάτι ηλίθιους δεν ενόχλησαν )...

Ταυτόχρονα προώθηση δικών τους σελίδων αποχαύνωσης και πλυσης εγκεφάλου, το 2017 το έκαναν και επίσημα πλέον και εξαφάνισαν απο ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ (με αληθινή ιστορία ) έως εξαφάνιση απο την αναζήτηση ανεξάρτητων σελίδων ότι και να ψάχνεις δίκες τους βγάζει στην πρώτη θέση, άφησαν κατι ψευδό-πατριώτικες σέλιδες που αναπαράγουν και προπαγάνδες τους επι σειρά ετών και βοηθούν στην καταστολή και ύπνωση των μαζών με την σημαία του πατριωτικής σελίδας και καλα, και δήθεν κατα του συστήματος, ειναι προτιμότερο να διαβάζουν τέτοιες σελίδες ραγιάδων νεοελλήνων οι μάζες που το παίζουν πατριώτες και δηθεν απόγονοι αρχαίων άπλα για να έχουν κόσμο και που ουδεμιά σχέση έχουν με θέματα μυστικισμού και εναλλακτικής ενημέρωσης(ειναι απόγονοι του Πλάτωνα για αυτό ), για αυτο έμειναν πρόβατα οι περισσότεροι, ακόμη και αυτοι που δεν διαβαζουν καθεστωτικές σελίδες διαβάζουν τύπου Τράγκας η επίτομη του Νεοέλληνα αλλα σαν αυτόν ειναι εκατομμύρια, το 2014 βρήκαμε πολλές ψευδό-πατριωτικές σελίδες που σημερα ειναι στην πρώτη θέση αφού δεν είχαν καμια ενόχληση απο τους συμμορίτες όλα αυτά τα χρόνια ,αφου σε πολλα λενε τα ίδια με τους συμμορίτες, πχ ότι η Γερμανία επιβαλει μετρά στην Ελλάδα ενώ ειναι υπό κατοχή από το 1945 ούτε καν δικό της σύνταγμα έχει..

Έχει διαπιστωθεί ότι οι μάζες θεωρούν απόγονους αρχαιων άτομα τα οποία μιλάνε παρόμοια υποκριτική γλωσσά των συμμοριτών και έχουν παρόμοιο κωδικά συμπεριφοράς και περιορισμένη αντίληψη έτσι και τους πεις κάτι έξω απο το κουτί θα λενε τι θεωρίες συνωμοσίας και χαζομάρες ειναι αυτές? άφου η νοημοσύνη ειναι τοσο κατώτερη που αδυνατούν να σκεφτούν οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτα που τους έμαθαν οι συμμορίτες και μεσώ σχολείων (αυτα ειναι τα υποχείρια κατα τους ελληνόφωνους η στην γλώσσα τους χρήσιμα γκοιμ ), και φυσικά ούτε καν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος, περιμένουν σωτηρία μαλιστα από τέτοια άτομα τα οποία οχι μονο δεν ξέρουν την τυφλα τους, αλλα ακόμη και ο τρόπος που μιλάνε δείχνει πόσο ελεγχόμενοι ειναι εχουν εκπαιδευτεί με τον ίδιο τρόπο που εκπαιδεύεις ζώα να υπηρετούν την δημοκρατία των συμμοριτών

Ένδεικτικά η βιτρίνα των διεθνών συμμοριτών :

Το 2017 πήραν και επίσημα τον έλεγχο των social media Google κτλ γιαυτό παντού βάζουν πληροφορίες για covid και λένε τις ίδιες ασυναρτησίες και ψέματα με τις έγκυρες πήγες τους, αλλα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" ότι αυτοι ειναι πίσω από όλα αυτά(!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications