Σαλβίνι: «Αρνούμαι να δω κάποιον να κυνηγά τον γιό μου με σύριγγα»

Ο γραμματέας της Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, έστειλε σαφέστατο μήνυμα κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να υποχρεώσει τον γιο του να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

«Αρνούμαι να δω κάποιον να κυνηγά τον γιό μου με τεστ κορωνοϊού ή σύριγγα εμβολίου. Προσεκτικοί ναι, πανικόβλητοι όχι», δήλωσε ο Σαλβίνι.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Λέγκα τάχθηκε και κατά του μέτρου που ετοιμάζεται να εγκρίνει η κυβέρνηση Μ.Ντράγκι και το οποίο- σύμφωνα με τον Τύπο- θα προβλέπει δικαίωμα εισόδου σε τραίνα, αεροπλάνα και σε κλειστούς χώρους των καφέ μπαρ, μόνον για εμβολιασμένους.

«Διαβάζω ότι θα επιβληθεί πρόστιμο μέχρι 400 ευρώ σε όσους πολίτες δεν σεβαστούν το νέο αυτό μέτρο. Αν φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να ζητάμε κάρτα εμβολιασμού για να ποιούμε έναν καφέ στο κέντρο της Ρώμης… Στο μεταξύ οι αποβιβάσεις μεταναστών χωρίς «πράσινη κάρτα» στην Σικελία είναι ασταμάτητες», έγραψε ο γραμματέας της Λέγκα στο διαδίκτυο.

Την ίδια ώρα, το Δημοκρατικό αναρχο-σατανιστων-συμμορητων Κόμμα (όπως στην Ελλάδα και παντου) του ζήτησε να ξεκαθαρίσει πότε εννοεί να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, διότι η πλατφόρμα των ραντεβού για την ηλικία του, άνοιξε πριν από δυο μήνες.

«Θα εμβολιαστώ τον Αύγουστο, αλλά δεν θέλω να αναρτήσω σχετική φωτογραφία», απάντησε ο Σαλβίνι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications