Ανοιχτή επιστολή προς τους εθνικούς διαβάστε για τον Rommel‎ θα σας χρειαστεί  στο 2 μέρος  για να κατανοήστε τι παίζει

Επιστολή προς τους εθνικούς: Δυστυχώς ειστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων....Part 1

Πως γίνεται ενώ οι ελληνόφωνοι συμμορίτες συγκεκριμένης σημιτικής φυλης να ειναι γύρω στους 100.000 ,άντε με τα γκοιμ του Γιαχβέ τους τύπου antifa να ειναι 500.000, και να κανουν κουμάντο στα 10 εκατομμύρια πόσοι ειναι τέλος πάντων οι ελληνόφωνοι (πριν τους λαθρο)??

Τι γράφουν οι συμμορήτες στην πολυ "εγκυρή πηγή" τους wikipedia η οποία ειναι γεμάτη ψέμματα προπαγάνδα και αλλοίωση της αληθινής ιστορίας αλλα ένας έξυπνος μπορεί να καταλάβει που λενε ψέμματα και σε τι ,για τον έχθρο τους τον Erwin Eugen Rommel:

Ο Γιoχάνες Έρβιν Όιγκεν Ρόμελ (γερμανικά: Johannes Erwin Eugen Rommel‎, 15 Νοεμβρίου 1891 - 14 Οκτωβρίου 1944) ήταν στρατάρχης της Ναζιστικής Γερμανίας. Υπήρξε ο πιο δημοφιλής στρατηγός στο εσωτερικό της Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και κέρδισε τον σεβασμό των αντιπάλων του με τις θεαματικές νίκες του, ως διοικητής του Αφρικανικού Σώματος. Για τις ικανότητές του αυτές, του είχε αποδοθεί το προσωνύμιο «Αλεπού της Ερήμου» (αγγλικά: «Desert Fox», Γερμανικά: «Wüstenfuchs»).

Στη διάρκεια του πολέμου, ο Ρόμελ συνδέθηκε με τη συνωμοσία δολοφονίας κατά του Αδόλφου Χίτλερ της 20ης Ιουλίου 1944. Ο Χίτλερ προτίμησε να απαλλαγεί από αυτόν, χωρίς να τον κατηγορήσει δημόσια, αναγκάζοντάς τον να αυτοκτονήσει.

Σε ηλικία 14 ετών, ο Ρόμελ και ένας φίλος του έφτιαξαν ένα ανεμόπτερο ( χωρίς πτυχια πράφανως), που είχε τη δυνατότητα να πετάει σε μικρές αποστάσεις. Ο ίδιος αργότερα αγόρασε μία μοτοσυκλέτα και πριν φτάσει στο σπίτι του την αποσυναρμολόγησε και κατευθείαν την επανασυναρμολόγησε ( χωρίς πτυχια πράφανως). Διέθετε αξιοσημείωτες τεχνικές και μηχανολογικές ικανότητες και για αυτό τον λόγο είχε εκφράσει την επιθυμία να σπουδάσει μηχανικός, στην εταιρεία παραγωγής αερόπλοιων Zeppelin.

Τι σημαίνουν όλα αυτά? για τους ραγιάδες προφανώς τίποτα, άλλα ειναι δείγμα έξυπνου που δεν χρειάζεται να πάει σχολείο, και μαθαίνει απο μόνος του και ειναι πρωτοπόρος , εδώ πάνε σε σχόλες 3 χρονια για να μάθουν και πάλι δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι κατώτεροι , πολλοι μαλιστα δεν καταλαβαίνουν καν να βιδώσουν μια βίδα , μονο να γραφουν ξερουν και το παιζουν εξυπνοι για αυτό, σαν τους αράβες που επισης γράφουν αλλα δεν υπαρχει ουτε ενας εφευρετης της ρατσας τους και ειναι απο τις πιο κατώτερες και μόχθηρες φυλές στην Γη ξαδελφια με τους ιουδαιους ,για αυτο πήγε 100 χρόνια μπροστά η Γερμανία τότε, και απολαμβάνουν την τεχνολογία σήμερα οι κατώτερες φυλές , και έχεις το καθε γίδι Νεοέλληνα να θεωρεί οτι αυτός ειναι πιο έξυπνος που λέει οτι του είπαν οι εκλεκτοί του Γιαχβέ ως δεδομένο και τους προσκυναει γεννημενοί δουλοί , και οτι ειναι και απόγονος αρχαιων ο ίδιος και πως οι Γερμανοί έκλεψαν τα παντα απο την Ελλάδα και έτρωγαν βελανιδιά (!) ενώ οι Γερμανοί ηταν ευρωπαϊκό "χρυσο" γένος ίδιο με τους "αρχαίους θεούς" και οχι οι μιγάδες της μεσογείου στην πλειοψηφία τους μετα την τουρκοκρατία, και αν ρωτήσεις 1000 Νεοέλληνες πως ηταν οι αρχαίοι Έλληνες θα σου λένε ηλιθιότητες επειδή έτσι τους βολεύει , πάμε παρακάτω:

Λίγες μέρες μετά, στις 20 Ιουλίου, έγινε απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ. Εκτελεστής ήταν ο συνταγματάρχης Κλάους φον Στάουφενμπεργκ, στη συνωμοσία, όμως, που είχε εξυφανθεί, συμμετείχαν και αρκετοί αξιωματικοί κοντά στον Ρόμελ, όπως ο επιτελάρχης του Χανς Σπάιντελ (Hans Speidel). Η εμπλοκή του Ρόμελ στην συνωμοσία είναι ακόμα αντικείμενο διχογνωμιών: παρότι ο ίδιος είχε γίνει επικριτικός για το ναζιστικό καθεστώς, και είχε έντονες διαμάχες με τον Χίτλερ σχετικά με την διεύθυνση του πολέμου, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι είχε μυηθεί στη συνωμοσία, αν και πιθανότατα, όπως και πολλοί άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί, γνώριζε την ύπαρξή της.

Η απόπειρα απέτυχε και η Γκεστάπο ανέλαβε την εξιχνίασή της. Παρά την έλλειψη στοιχείων κατά του Ρόμελ, αρκετά ανώτατα στελέχη του ναζιστικού καθεστώτος, όπως ο Μάρτιν Μπόρμαν, τον υποπτεύθηκαν, και το στρατοδικείο που θα εξέταζε την υπόθεσή του ήταν στελεχωμένο με αντιπάλους του, και τον παρέπεμψε στο διαβόητο «Λαϊκό δικαστήριο» (Volksgerichtshof). Ο Ρόμελ όμως, ήρωας στα μάτια του γερμανικού λαού, δεν ήταν δυνατό να περάσει από δημόσια δίκη για προδοσία.

Ο Χίτλερ του προσέφερε εναλλακτική λύση, στέλνοντας δύο στρατηγούς με μια επιστολή του και μια κάψουλα υδροκυανίου στο Χέρλιγκεν, όπου ο στρατάρχης ανάρρωνε από τον σοβαρό τραυματισμό του στη Γαλλία: Να θέσει ο ίδιος τέρμα στη ζωή του, με αντάλλαγμα να μη κινδυνεύσουν με αντίποινα η σύζυγός του και ο γιος τους. Ο Ρόμελ δέχτηκε και στις 14 Οκτωβρίου 1944, σε ηλικία 52 ετών, κατάπιε το υδροκυάνιο.

Έτσι λύνουμε της διάφορες μας εμείς οι του ευρωπαϊκού γνήσιου γένους αυτοκτόνησε για λογούς τιμής και ηθικής μονο με την υποψία οτι ήξερε τους προδότες και δεν μίλησε .... Σιγά μην αυτοκτονούσε αν ηταν Νεοέλληνας στην θέση του! έδω λες στον άλλο οτι γεννήθηκες για να πεθάνεις και μονο που δεν σφάζει επειδή του λες το αυτονόητο, αλλα τι να περιμένεις από υλιστές χωρις ίχνος από αρετές? θλιβερά ανθρωπάκια που προτιμούν να ζουν ως δούλοι του χρήματος (και οχι μονο) σε ολόκληρη την ζωή τους «Οι άνθρωποι που αγωνίζονται για επιβίωση πλησιάζουν την κατάσταση του ζώου και συνεπώς αυτόματα τοποθετούνται πέραν της ηθικής» , κάτι Νεοέλληνες ουγκα ουγκα και δογματικοί ηλίθιοι που ολα τα βλέπουν δογματικά, που λενε οτι ο Χίτλερ ηταν δικός του μπορούν μας εξηγήσουν γιατί έκαναν τόσες απόπειρες δολοφονίας του εσόφον ειναι τοσο κατωτεροι που δεν μπορουν αν ξεχωρισουν κάποια πράγματα?

Αγαπητοί Νεοέλληνες σας αποκαλώ έτσι διότι οι περισσότεροι είστε Νεοέλληνες δεν ανήκετε στο ευρωπαϊκό καυκασιο λευκο γένος το λεγομενο , μετα την γενοκτονία του και στην Ελλαδα την περίοδο 1940-1950 απο τους σημιτο-συμμορητες που θεωρείται Έλληνες ενώ ειναι ενα συνονθύλευμα απο μογγολικές αραβικές και λοιπές σημιτικές φυλές ,και που πηρατε το μερος τους και τότε, συν παιδομάζωμα παιδιών που άνηκαν σε αυτό γένος όσα έμοιαζαν με γερμανακια τα μάζευαν ,για να μείνετε περισσότεροι εσείς που είστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, ακόμα δεν εχει βρεθεί η εξήγηση τι ακριβώς ειστε,(οπως στην περίπτωση των συμμοριτών που εχει βρεθεί τι ειναι) μάλλον ειστε άπλα θνητές φυλές που υπήρχαν και στας αρχαίας Ελλάδας, ελάχιστοι ειναι ευρωπαϊκού γένους και οι περισσότερες γυναικες που όμως έχουν πέσει οχι μονο στο επίπεδο σας αλλα και στο επίπεδο των συμμοριτών, κοινός ένας αχταρμάς επικρατεί ..

Έκτος οτι έχετε κανει δεδομένα όλα τα ψέμματα των ελληνόφωνων , έχετε γίνει δημοκράτες με τους "δαίμονες" ( δηλαδή οπού φυσάει ο άνεμος), και ζείτε εντελώς μηχανικά σε όλη ζωή σας, και φυσικά πρέπει να σπουδάζετε για να μάθετε να κάνετε κατι με χίλια ζόρια και ακρίβως οπως σας το έμαθαν , προσκυνάτε ομοίους σας ως φωστήρες, έχετε περιορισμένη αντίληψη και νοημοσύνη, και ακόμη και στην εποχή του ίντερνετ (παρεμπιπτόντως επίσης ευρωπαϊκού γένους το επινόησε ) τούβλα έμειναν οι περισσότεροι..

Ο άλλος λεει ειμαι πατριώτης και μόλις του πεις θέματα μυστικισμού λεει τι χαζομάρες ειναι αυτές? δηλαδή για αυτον τον νεοέλληνα οι αρχαίοι φιλόσοφοι και οι "κακοι ναζι" έλεγαν χαζομάρες (!), καλα κρασιά που λένε και στο χωρίο μου ! αυτοί ειναι τοσο πολύ κατώτεροι που θα τους γλεντάτε οι συμμορίτες που ειναι ο ορισμός του κακού για 1000 χρόνια πάλι .....Τι να κάτσεις να πεις με τέτοιους πατριώτες ? ότι θα ξανα γεννηθούν? μέχρι να τους ξεπαστρέψουν όλους από αυτόν το πλανήτη ? αυτοί ειναι τοσο κατώτεροι που καλυτερα να μιλάς μονο για αυτα που μπορουν να καταλάβουν σαν μικρα παιδια ...Ένας άλλος εχει ελληνικές σημαίες και το παίζει απόγονος αρχαιων και αφυπνισμένος και οχι μονο διαβάζει μαρξιστική Μηχανή του Χρόνου αλλα ποσταρει και απο αυτη μαρξιστικά ψέμματα, πατριώτης τωρα αυτός, που απο το 2014 που μπήκα πρώτη φορά κατάλαβα αμέσως οτι γράφουν ψέμματα απο το μοχθήρο ύφος τους και ότι ανηκει σε συμμορητές (πριν καν καλα καλα καταλαβεις τι ακριβως ειναι οι συμμορητες) το πρόβλημα σας ειναι ότι δεν ειστε ευγενές γένος και συνεπώς δεν μπορείτε να ξεχωρίστε το αντίθετο του κάλου δηλαδή το μοχθηρό , πέραν του γεγονός οτι σας εχουν μάθει να μιλάτε με ευγένειες και καθοπρεπισμους ώστε να μην ξεχωρίζουν , το 2010 με το ίντερνετ είδαν οτι υπάρχουν ακόμη πολύ έξυπνοι που δεν έβλεπαν πριν, και που δεν εχουν κανει δεδομένα τα ψεμματα τους , αμέσως ορδες λαθρο σε όλη Ευρώπη ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για αλλα 100 -200 χρόνια , αφου εκτός απο αιμομιξίες χρησιμεύουν και για να ρίχνουν το πνευματικό επίπεδο στο πάτο, και να συνηθίζουν να ζουν με μοχθηρούς και βάρβαρους οι μάζες απο μίκρες ώστε να μην ξεχωρίζουν οι ίδιοι..«Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει».. Οι «αντιρατσιστικοί νόμοι» για να εξαπλωθούν οι μοχθηρές φυλές, έχουν τις ρίζες τους στην κομμουνιστικής έμπνευσης, λεγόμενη Σχολή της Φρανκφούρτης, (Frankfurter Schule) που ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη, από μπολσεβίκους, κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής ...

Αν ηταν έξυπνοι στο ελλαδισταν ολοι θα ειχαν καταλάβει και τι ακριβώς ειναι οι συμμορίτες (μιλάμε για τους αληθινούς συμμορίτες συγκεκριμένης φυλης που χρισιμοποιουν αλλες μοχθηρές και κατώτερες φυλές με δείκτη νοημοσύνης σκύλου ίδιας ρατσας με λαθρο προς όφελος τους βλέπε antifa, που ετσι και μπεις σε αναρχικές ομάδες βλεπεις αμέσως πόσο κατώτεροι ειναι, και με τι σημιτικές ηλιθιότητες καθοδηγουνται, συνήθως απο εναν της σημιτικής φυλης) και δεν τους ήθελαν στην Γερμανία τότε που ηταν 100 χρονια μπροστά σε επίπεδο τεχνολογίας και 1000 χρονια μπροστά σε επίπεδο γνώσης, που σήμερα ειναι λες και ειναι στο μεσαίωνα του σκοταδισμού, δηλαδή μπορεί να εχουν κληρονομιά την τεχνολογία απο το θεϊκό γένος αλλα πνευματικά και ηθικά οι μάζες ειναι 1000 χρόνια πίσω ... Γιαυτό η εγκληματικότητα καλπάζει, χαμός γίνεται σφάζουν βιάζουν στον πολιτισμό των αγριμιών που νομίζει οτι ειναι πολιτισμένο ενώ έχει γυρίσει πίσω στο μεσαίωνα, το 50 με ανοιχτές πόρτες κοιμόντουσαν ,και βγαίνουν σχιζοφρενείς στο ίντερνετ ως φυσιολογικοί άνθρωποι και δηθεν ιδεολογία και τσιρίζουν για ναζι φασίστες, και δεν βγαίνει ένας ψυχολόγος να πει τα αυτονόητα , άλλοι παίρνουν εντολες απο αυτούς και βγαίνουν και λενε τα μετρά των σχιζοφρενών χωρις ίχνος ντροπής σαν τα ζωα και δεν έχουν ούτε τύψεις ούτε ένοχες αλλα θεωρούνται φυσιολογικοί άνθρωποι (!) ζούγκλα! .

ΥΓ και στην Γερμανία τοτε δεν ηταν όλοι ευρωπαϊκού γένους, αλλα ειχαν πάρει το μέρος του ευρωπαϊκού γένους, σε αντίθεση με σημερα που εχουν πάρει το μέρος του κακού οι θνητές φυλές και ύστερα απορούν γιατι ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο, θα σας εξαφανίσουν απο την Γη οι φυλές των ερπετών, για να μείνουν μονο αυτές, αν δεν επέμβει ξανα το θεϊκό γένος απο οπού έχετε τα παντα σημερα αλλιως στο μεσαίωνα θα ήσασταν ακομα με κάρα (!) όπως ήσασταν πάνω από 1500 χρόνια πριν κανει την εμφάνιση το θεϊκό γένος γύρο στο 1800...

Λες τον άλλον για ερπετά και σου απαντάει με το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας, σαν να μιλάς σε ζουλου, δεν φτάνει που δεν μπορεί να καταλάβει ουτέ το 0,0001 % τι γίνεται πάει να βγει και απο πάνω με μασονικές φράσεις ταμπέλες και αυτα τα ορκ δημιουργία μοχθηρών εξωγήινων μη ανθρωπινής μορφής για να βοηθήσουν την εκλεκτή φυλή τους θεωρουνται απογονοι αρχαιων φιλοσοφων που μονο για θεματα μυστικισμου μιλουσαν .. Όπως ομολόγησε και ένας συμμορίτης σε μια βλαμμένη νεοελληνίδα "δεν έχετε ιδέα με τι τα έχετε βαλει" που διατηρεί ιστοσελίδα και ενω κατηγορουσε τους συμμορητες ελεγε τα δικα τους ψέμματα ως δεδομενα περι ναζι φασιστες, εντελώς ηλίθια πατριώτισσα , για αυτό πηγαίναν και την χλεύαζαν ως άναρχο-τρολλ , εγώ πάντως έχω μια κάψουλα μαζί κάλου κακού γιατί δεν εχω σκοπό να πέσω στα χεριά των μισάνθρωπων σε περίπτωση που βαλουν τα γκοιμ της αστυνομίας να με ενοχλήσουν με τους σημιτικούς νομούς τους, και ξερουν πολύ καλα οτι εμείς του ευρωπαϊκού γένους δεν φοβόμαστε τον θάνατο γιατι ξέρουμε οτι δεν ειναι αυτο που νομιζουν οι μάζες, γιαυτό αυτοκτόνησαν ακόμη και ολόκληρα χωριά τότε στην Γερμανία για να μην πέσουν στα χεριά των μογγολο-κομμουνιστών ... Τέλος πρώτου μέρους ...

Post A Comment:

3 comments

Γιώργοςείπε...

Ο αρθρογράφος πλανάται μακράν! Έχει μπερδέψει τα μπούτια του στην κυριολεξία!

ΑΤΟΜείπε...

Για τους ελληνόφωνους της γνωστής φυλης δεν ειναι καθόλου μπερδεμένα πάντως, για τους άσχετους ειναι, για αυτό έκαναν πόλεμο σε αυτή την σελίδα απο το 2016,ξεχωρίζουν ποιοι ειναι οι ευρωπαϊκού γένους εχουμε άλλο τρόπο σκέψης, και τρέφουν θανάσιμο φυλετικό μίσος μεταξύ άλλων, και στο youtube απο τόσους ψευδό-ερευνητές κατέβασαν το κανάλι μονο σε μια ευρωπαϊκού γένους , και τους άλλους τους αφήνουν....

ΑΤΟΜείπε...

Αφού ξερουν οτι οι αλλες ράτσες ειναι τοσο κατώτερες που τα λενε μπερδεμένα και αναπαραγουν και προπαγανδες και ψεμματα τους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ τύπου ο Χίτλερ ηταν δικός τους, και βοηθούν στην αποχαύνωση, όλες οι δηθεν πατριωτικές σελίδες στην ελλαδα βαζουν ψέματα τους για ναζι φασίστες επειδή ειναι κατώτεροι και Νεοέλληνες makeleios ένας απο απο αυτούς, εδω ένας πρώην δικό τους λεει οτι δεν πρέπει να εχουν λόγο στο ίντερνετ μονο όσοι ανήκουν στο λευκό γένος: Πρώην ιδρυτής των «Antifa» στην Αυστραλία: Ο Soros μας χρηματοδοτούσε https://www.aetos-apokalypsis.com/2020/06/antifa-soros.html

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications