Ένας νέος αυτόπτης μάρτυρας από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ μίλησε για υποβρύχιο UFO

Οι πρόσφατες παρατηρήσεις UFO αναφέρονται κυρίως στα περιστατικά με τα αμερικανικά πολεμικά πλοία USS Omaha και USS Nimitz. Ωστόσο, υπήρχαν και άλλα πλοία στην ίδια περιοχή, με μέλη του πληρώματος που είχαν τις δικές τους συναντήσεις με UFO , και ένας μάρτυρας μίλησε πρόσφατα. Το όνομά του είναι John Bowman . Υπηρέτησε στο Ναυτικό των ΗΠΑ από το 2008 έως το 2013, και το 2010 ήταν στο USS Carl Vinson. Το πλοίο κατευθυνόταν προς την Αϊτή, για ανθρωπιστική βοήθεια μετά τον καταστροφικό σεισμό στη χώρα.

Εκείνη την εποχή, ο Bowman ήταν βοηθός πυροβολητή (θέση σοβαρής ευθύνης) και έκανε ένα διάλειμμα κατά το οποίο έκανε ό, τι έκαναν όλοι οι ναυτικοί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, κάθισε στην άκρη του καταστρώματος και κοίταζε το νερό.

Στην πρόσφατη συνέντευξη με τον ερευνητή Ryan Sprague στο Medium.com , ο Bowman λέει ότι περίμενε να δει τα συνηθισμένα πράγματα: "Τα πάντα, από καρχαρίες, δελφίνια και φάλαινες έως γιγαντιαία καλαμάρια, θαλάσσιες χελώνες και ξιφίες". Αντίθετα, είδε ένα άγνωστο υποβρύχιο αντικείμενο.

Ως εκπαιδευμένο μέλος του πληρώματος ανέφερε αμέσως την παρατήρηση στον άμεσο προϊστάμενό του, ο οποίος απλώς του είπε τα εξής: "Όλοι βλέπουμε αυτά τα περίεργα σκ@τά στον ωκεανό."

Εκείνη την εποχή, η ιστορία της παρατήρησης UFO από πιλότους του Νίμιτς, η οποία συνέβη το 2004, δεν είχε ακόμη εξαπλωθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι αυτά τα αντικείμενα ήταν γνωστά μεταξύ του ναυτικού προσωπικού, ιδίως των πληρωμάτων και των πιλότων .

Ωστόσο, επικρατούσε το: μην πείτε τίποτα σε κανέναν για τα UFO, διαφορετικά θα θεωρηθείτε τρελοί, θα σας γελοιοποιήσουν ή και χειρότερα.

Ακόμη και τώρα, που το Πεντάγωνο δημοσίευσε μια μεγάλη έκθεση , και άρθρα σχετικά με αυτό εμφανίστηκαν σε όλα τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, ο John Bowman εξακολουθεί να είναι επιφυλακτικός . Είπε ότι δεν ήταν σίγουρος τι ήταν, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να εμποδίσει κανέναν να αναφέρει την παρατήρηση άγνωστων ιπτάμενων ή υποβρύχιων αντικειμένων.

Κοίταζα το νερό από ψηλά όταν ένα μεγάλο, παχύ, λευκό, αντικείμενο, μήκους περίπου είκοσι ποδιών (6 μέτρα), ξαφνικά εμφανίστηκε ακριβώς απο κάτω από μένα, κινούμενο προς τα δεξιά και μετά έκανε κατάδυση πολύ γρήγορα πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω τι έβλεπα. Ήταν σίγουρα ένα συμπαγές αντικείμενο.

Ο Bowma (δεξιά) το 2011

Ο Bowman τόνισε ότι κατά τη διάρκεια που ηταν στο αεροπλανοφόρο, είχε συνηθίσει να προσδιορίζει σωστά τι είναι στον ωκεανό και σε ποιο βάθος. "Είχα ένα αρκετά καλό σημείο αναφοράς για το πόσο μεγάλο ή βαθύ ήταν κάτι στο νερό." Ωστόσο, αυτήν την ημέρα, κάτι πολύ ασυνήθιστο τράβηξε την προσοχή του στα ήρεμα και καθαρά νερά, και ήταν διαφορετικό από οτιδήποτε είχε δει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications