«Ο εμβολιασμένος είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών» λέει ο διδάκτωρ μοριακής Ανοσιολογίας Δ.Αντωνίου

Ο διδάκτωρ μοριακής Ανοσιολογίας Δημήτρης Αντωνίου υποστήριξε πως οι εμβολιασμένοι είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών, προσθέτοντας παράλληλα πως ο ιός που μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι είναι ο μεταλλαγμένος.

Συγκεκριμένα ο Δ.Αντωνίου μίλησε σε εκπομπή του ΟΡΕΝ για την απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέπει μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσούντες την είσοδο στα γήπεδα.

Σε ερώτηση για το αν θα ήταν ασφαλές για έναν ανεμβολίστο να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα εάν είχε κάνει τεστ απάντησε:

«Όχι, διότι θα κολλούσε ιό από το εμβολιασμένο, ο εμβολιασμένος είναι φορέας, είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών. Έχω μελέτη από 14 μεγάλα πανεπιστήμια του Ισραήλ, τα οποία τι λένε; Ότι οι εμβολιασμένοι με την Pfizer στο Ισραήλ έχουν 8 φορές περισσότερο ιικό φορτίο από τους ανεμβολίαστους και μεταδίδουν τον ιό 8 φορές απ' ότι οι ανεμβολίαστοι.

Και ποιον ιό μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι; Τον ιό που έχουν μεταλλάξει, δηλαδή οι εμβολιασμένοι έχουν μεταλλάξει τον αρχικό ιό στην μετάλλαξη της νοτίου Αφρικής και τον μεταδίδουν σε όλο το Ισραήλ, γι' αυτό γίνεται κόλαση στο Ισραήλ, όπως προέβλεψε ο ομιλών, όχι επειδή είμαι σοφός, αλλά επειδή αυτά λέει η ιατρική εδώ και 200 χρόνια που λέει ότι σε περίοδο επιδημίας δεν κάνουμε ποτέ εμβολιασμό γιατί θα προκύψουν μεταλλάξεις», είπε χαρακτηριστικά ο Δ.Αντωνίου.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ξυπνιστε .. ο Διδακτορ μοριακής Ανοσιολογιας Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΙΠΕ: οι εμβολιασμένοι ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΣ!! Οι εμβολιασμένοι, μεταδίδουν τον ΙΟ 8 φορές αποτι οι Ανεμβολιασμενοι!! Συνέχισε, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕΤΑΑΞΕΙΣ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΘΙΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΕ ΤΟΝ ΟΙ ΣΕ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΘΡΩΠΟΥΣ,! Το εμβόλια δεν είναι για να μας προστατεύσει ειναιενα μέσον ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΥΘΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ,!, Και να μπορέσουν μια χούφτα Σιωνιστές να κυβερνήσουν τον Πλανιτη!σημερα 7 δις 700 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ είναι ο πληθυσμός του Πλανιτη! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!,!ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ! Πίσω από ΟΛΛΕΣ αυτές τις κατσστροφες της δήθεν απανδιμιας!!Διαβαστε στον Αετό το άρθρο το Καταπλικτικο του DAVID MARTIN, JULY 11, 21, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΝΙΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!! Διαβάστε ROBERT KENNEDY Junior, DIMITRIIS ZAHARAKIS, ZAHARAKIS.BLOGSPOT.COM, FORMER PFIZER VP,DR. MIKE YEADON, στο LIFESITE, DATED JULY 3/21, έχω το άρθρο αυτό και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Δεν μου τα αφήνουν, μπορούν και μου τα περνούν, γιαυτο κάνω αμέσως αντίγραφο πριν μου τα πάρουν.μπορώ να σας στείλω,γράψτε μου στο email : mikis2@verizon.net.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications