Ο Γεωργιάδης αποκαθηλώνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού με τα δικά τους :  Εμβολιάστηκε, νόσησε και μετάδωσε

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αποκαθήλωσε μέσα σε λίγες ώρες το πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο η κυβέρνηση του προώθησε με μανία.

Συγκεκριμένα ο υπουργός παρόλο που είχε εμβολιαστεί πλήρως νόσησε από κορωνοϊό, κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο σπάνιο, αφού όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές ο εμβολιασμένος συνεχίζει να μεταδίδει και να νοσεί κανονικά, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε και πως η ανοσία του εμβολίου διαρκεί περίπου 6 μήνες και άρα όσοι εμβολιάστηκαν στην αρχή του εμβολιαστικού προγράμματος (πολιτικοί κτλ.) θα πρέπει να ελέγξουν τα αντισώματα τους.

Παρόλα αυτά... η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη προώθησε ένα πιστοποιητικό το οποίο διαχωρίζει τους πολίτες και μέσα απ' αυτό ένας εμβολιασμένος θεωρείται ως «ασφαλής» πολίτης, καθώς μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα χωρίς να κάνει τεστ για τον Covid-19, χωρίς να τηρεί τα μέτρα. Από την άλλη ο ανεμβολίαστος υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς και βλέπει σε καθημερινή βάση την κυβέρνηση να τον κατηγορεί για διασπορά του ιού.

Και τι έγινε τελικά; Ο Άδωνις Γεωργιάδης που κυκλοφορούσε ελεύθερα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ λίγα 24ωρα πριν συμμετείχε σε στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο και είχε έρθει σε επαφή με αρκετούς.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία όμως είναι η ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο υπουργός, ο οποίος -μάλλον άθελα του- αποκαθήλωσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αφού μετά απ' όλα αυτά αποφάσισε να αναρτήσει στο Twitter το πιστοποιητικό που δείχνει πως έχει εμβολιαστεί, αλλά και το πιστοποιητικό νόσησης που δείχνει πως έχει όντως κολλήσει κορωνοϊό.

Πράγματι ο Α.Γεωργιάδης έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού και άρα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα και να διασπείρει τον κορωνοϊό, άρα ποιος ο λόγος να υπάρχει το «σταμπάρισμα» των πολιτών; Ποιος ο λόγος της παράνοιας;

Όσα αναφέρει ο Α.Γεωργιάδης

«Κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα» αναφέρει και σημειώνει πως οι δύο βασικές κατηγορίες στο πρόσωπό του είναι πως δεν έκανε πραγματικά το εμβόλιο, αλλά και γιατί πήγε στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όσον αφορά στην παρουσία του στο Προεδρικό, σημειώνει πως είχε κάνει μοριακό τεστ πριν πάει, αλλά και rapid test τη Δευτέρα.

«Επειδή όμως είμαι φοβερά σχολαστικός την πάτησαν. Επειδή ακριβώς όλη την περασμένη εβδομάδα ταξίδευσα σε διάφορα μέρη, πριν πάω στο Προεδρικό ζήτησα και έκανα PCR και ήμουν αρνητικός. Έκανα και rapid στον ΑΝΤ1 Δευτέρα πρωί» επισημαίνει, χαρακτηριστικά.

Σπεύδει, δε, να απαντήσει και σε τυχόν θεωρίες ότι δεν έχει νοσήσει, δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ που έκανε τη Δευτέρα.

«Επειδή τώρα θα αρχίσουν τις επόμενες θεωρίες ότι δεν έχω νοσήσει ιδού και το PCR test που βγήκε Δευτέρα προς Τρίτη ξημερώματα που βγήκα θετικός. Δυστυχώς, τα τεστ δεν δείχνουν παρά μόνο εάν έχεις ιικό φορτίο εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και τίποτε άλλο. Το εμβόλιο η μόνη λύση» διαμηνύει.

Όσον αφορά, τέλος, στα συμπτώματά του, ενημερώνει πως το βράδυ της Δευτέρας ανέβασε πυρετό και από χθες είναι απύρετος. «Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν».

Το σχόλιο του Κ.Φαρσαλινού

Ο γιατρός Κ.Φαρσαλινός σχολίασε την περίπτωση του Α.Γεωργιάδη με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Να εκφράσουμε όλοι τις ευχές μας για περαστικά στον υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη, που νοσεί με COVID.

Να διευκρινίσω την αναφορά μου πως ΝΟΣΕΙ. Ο ίδιος ανέφερε πως κάνει πυρετό. Είναι άλλο πράγμα να έχεις ένα θετικό PCR (ένδειξη μόλυνσης από τον ιό), κι άλλο πράγμα να νοσείς.

Είμαι βέβαιος πως θα έχει πολύ καλή πορεία η υγεία του, όπως συμβαίνει στη συντριπτική πλειοψηφία ατόμων της ηλικίας του, εμβολιασμένων και μη-εμβολιασμένων.
Ο κ. Γεωργιάδης εμβολιάστηκε στα τέλη Δεκεμβρίου με την πρώτη δόση, και λίγο μετά τα μέσα Ιανουαρίου με τη 2η δόση.

Ήταν αναμενόμενο λοιπόν να έχει αυξημένο κίνδυνο να νοσήσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ισραήλ, η προστασία από τη λοίμωξη πέφτει σημαντικά μετά από μερικούς μήνες, και είναι μόλις 16% σε όσους εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο.

Μαζί με τις ευχές για περαστικά στον υπουργό, να στείλουμε τα περαστικά και τα συλλυπητήριά μας σε όσους εμμονικά συνεχίζουν να ψεύδονται ότι θα εξαφανιστεί ο ιός.

Τα ίδια συλλυπητήρια ανήκουν σε όσους στοχοποίησαν και στοχοποιούν τους νοσούντες και νοσήσαντες, κατηγορώντας τους ότι δεν ακολουθούν τα πρωτόκολλα και τα μέτρα και ότι αποτελούν κίνδυνο για τους υπόλοιπους.

Ελπίζω ο κ. Γεωργιάδης να μην έχει μεταδώσει τον ιό σε άλλους, αλλά και να το έκανε δεν αποτελεί έγκλημα, όπως κάποιοι θέλουν να το παρουσιάσουν. Έχουμε δει πλήθος κατάπτυστων δημοσιευμάτων για το θέμα τους τελευταίους 18 μήνες.

Και μια σημείωση: ακούγεται ότι ο κ. Γεωργιάδης νόσησε για 2η φορά. Αδυνατώ να επιβεβαιώσω την είδηση, και το μόνο που βρήκα είναι ότι είχε στενή επαφή με ασθενή το Σεπτέμβριο του 2020, για το οποίο ανέφερε πως είχε αρνητικό τεστ. Δεν είχε προσβληθεί από τον ιό τότε λοιπόν (ως μη-εμβολιασμένος)...

Η επανανόσηση είναι σπάνιο φαινόμενο, και όπως είχα πει σε πρόσφατη συνέντευξη: "πιο πολύ κινδυνεύουν να μολυνθούν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας που εμβολιάστηκαν Δεκέμβριο και Ιανουάριο, απ’ ό,τι ένας που νόσησε τον Δεκέμβριο".

Συνέβη με τον κ. Γεωργιάδη, που εμβολιάστηκε την ίδια περίοδο με τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα. Περαστικά.

Έμαθα επίσης ότι το γραφείο του και οι επισκέπτες του Προεδρικού Μεγάρου δεν μπαίνουν σε προληπτική καραντίνα ως στενές επαφές επειδή ήταν εμβολιασμένοι. Αν ήταν ανεμβολίαστοι, θα κινδύνευαν να μολυνθούν από τον υπουργό.

Τελικά λοιπόν ποιοι κινδυνεύουν; Οι εμβολιασμένοι από τους ανεμβολίαστους ή οι ανεμβολίαστοι από τους εμβολιασμένους; Επισήμανση για όσους συνεχίζουν να προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας...

Το σλόγκαν "ο κορωνοϊός χτυπά πλεον μόνο τους ανεμβολίαστους" το αφήνω ασχολίαστο... Δεν αμφισβητούμε την επιστήμη των συνθημάτων...

Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, και η ιστορία γράφεται καθημερινά, για όλους...»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications