Λιακόπουλος el.gr: Τα πρόστιμα για τους «παρακατιανούς» ανεμβολίαστους που θα βρεθούν σε χώρο μόνο για την «Αρία Φυλή» των εμβολιασμένων.

Εκτός από τις επιχειρήσεις, πρόστιμα θα βεβαιώνονται και σε ανεμβολίαστους πελάτες που θα βρεθούν σε χώρο μόνο για εμβολιασμένους.

Φαίνεται τελικά πως το σχέδιο της κυβέρνησης για κλειστούς χώρους στην εστίαση και στην διασκέδαση που είτε θα είναι μόνο για εμβολιασμένους, είτε μικτοί, θα μείνει στο συρτάρι. Αντιθέτως φαίνεται να προωθείται και να κερδίζει περισσότερο έδαφος, το σενάριο που θέλει όλοι οι εσωτερικοί χώροι να αφορούν αποκλειστικά και μόνο όσους έχουν προστατευτεί από τον κορονοϊό.

Μάλιστα, στο σχέδιο που αναμένεται να ανακοινωθεί θα υπάρχουν τσουχερά πρόστιμα, όχι μόνο για τις επιχειρήσεις που θα παρανομούν, αλλά και για τους ίδιους τους πελάτες.

Για τις επιχειρήσεις
Θυμίζουμε οτι για τα καταστήματα αυτά θα ξεκινούν από 3.000 ευρώ και θα φτάνουν έως και τις 10.000. Επίσης προβλέπεται αναστολή λειτουργίας από 7 έως 15 ημέρες ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα των επιχειρήσεων. Σε περίπτωση δεύτερης παράβασης θα μπαίνει λουκέτο με αφαίρεση αδείας της επιχείρησης.

Για τους πελάτες
Όσον αφορά τους πελάτες τώρα, το πρόστιμο για την παρουσία ενός ανεμβολίαστου σε χώρο αποκλειστικά για εμβολιασμένους, θα είναι στα 300 ευρώ, ενώ αν έχει πλαστογραφήσει κάποιο έγγραφο για να μπει μέσα στο μαγαζί, τότε το ποσό είναι δεκαπλάσιο. Θα φτάνει δηλαδή τα 3.000 ευρώ. gazzetta...

Δεδομένου ότι έβαλε post από την μαρξιστική gazzetta (δήθεν αθλητική σελίδα γεμάτη κομμουνιστική προπαγάνδα και ανηκει στους ίδιους που επιβαλουν τα εμβόλια), που ομως δεν την βγάζει με αυτό το τίτλο στην αναζηστηση, σημαίνει ότι είτε αυτός και συνεργάτες του έβαλαν αυτό το τίτλο στο el.gr, ειτε ειναι copy paste από άλλες μαρξιστικές σελίδες που το παιζουν δηθεν υπερ του λάου , αλλα το ίδιο πράγμα ειναι ξεχείλισε το ποτήρι με τον συγκρινόμενο τοσο καιρό κάνεις το κορόιδο με αυτα που βάζει κατα καιρούς :

Από την μια οι συμμορίτες και απο την άλλη αυτοί οι νεοέλληνες , δεν ξέρεις απο να φυλαχτείς γιαυτό δεν σας ενοχλούν εσάς τους Νεοέλληνες οι συμμορίτες όταν ήδη από το 2016 εκαναν πόλεμο σε αυτή την σελίδα, προκαλώ τον Λιακόπουλο να γράψει ποιοι ηταν «Αρία Φυλή» και γιατί τους έλεγαν έτσι αρχικά και ποιοι, έπισης ποιοι ανήκουν σε αυτό το γένος που το έλεγαν και έτσι ακομη και σε επίσημους χάρτες πολύ πριν τους "κακούς Γερμανούς" , και πριν τα διαστρεβλώσουν ολα οι συμμορίτες λέγοντας τα γνωστά περί δηθεν ναζιστικές θεωρίες για να αποκρύψουν την αλήθεια, ναζιστικές θεωρίες έλεγαν και τους πρώτους πυραύλους στο κόσμο v2 rocket, εφόσον δηλώνει ερευνητής, χωρίς να γράψει ούτε μια λέξη από αυτά που λένε οι συμμορίτες που δεν έχουν διακαιώματα να μιλάνε για γένος που δεν ανήκουν, και χωρίς να ανακατέψει τον χριστιανισμό όπως συνηθίζει, τέλος να αναφέρει και 2-3 εφευρέτες (απο τους πολλούς) που άνηκαν σε αυτό το γένος ....ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ :τον έναν μάλιστα από το θανάσιμο φυλετικό μίσος τους στην άρια φυλή (στους Νεοέλληνες εχουν μάθει τα ακριβώς αντίθετα) δεν τον διδάσκουν καν στα σχολειά τους !!!

Σε διαφορετική περίπτωση να μην μιλάει για θέματα που έχει άγνοια και να ειρωνεύεται γένος που δεν ανήκει και έχει τόση τεχνολογία σήμερα απο αυτό , και να τους παρομοιάζει με τους κατώτερους που κανουν και πιστεύουν οτι τους λενε οι συμμορίτες ακόμα και αν δεν έχουν λογική ... επίσης μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί την περίοδο 2015 που βάζαμε αληθινή ιστορία που δεν έβαλε κανένας απο αυτές τις πατριωτικές σελίδες, ερχόντουσαν εδώ και σχολίαζαν συμμορίτες (δεδομένου ότι οι Νεοέλληνες δεν ξερουν απο αυτα και νομιζουν οτι ηταν ναζιστικές θεωρίες,) ανώνυμα και ειρωνικά να πάω να βρω τους "αριους" χωρίς να ανάφερω κατι τέτοιο στα post? μήπως επειδή ανήκω σε αυτό το γένος ? ( και βοήθησαν άθελα τους να καταλάβω γιατι δεν ήμουν σαν τους κλασικούς Νεοέλληνες από μικρό !!) που το κατάλαβαν από τότε επειδή δεν έλεγα ότι λένε όλοι περί ναζι φασίστες (δηλαδή τα δικά τους ψέματα ) που λένε Νεοέλληνες ψευδό-απόγονοι αρχαιων που το παίζουν πατριώτες στο ίντερνετ, μήπως γιαυτό μετα εκαναν ολόκληρη εκστρατεία αποδήμησης της σελίδας βάζοντας στο κόλπο ακομα και ραγιάδες Νεοέλληνες που τους είπα να μην παίρνουν δικά μου post για δικά τους χωρίς πήγες? πως γίνεται χωρις να έχεις ενοχλήσει κανέναν όλοι να λενε κατα αυτής σελίδας πολύ πριν κάνουν πόλεμο και επίσημα οι συμμορίτες το 2016? τι θα γινόταν αν δεν ειχαν κανει πολεμο και χιλιάδες είχαν ξυπνήσει ότι τελικά οι κακοί ηταν αυτοί και με στοιχειά και οχι οι "κακοι Γερμανοί" που παπαγαλίζουν ακόμη και "πατριώτες" της φακης τύπου makeloios ? θα πηγαίναν στην Χ.Α που κυνηγούσαν με λυσσά ηδη απο το 2013 και πως θα έκαναν τα lockdown και θα μπόλιαζαν σήμερα ? τα ίδια έκαναν και στην Αμερική με τον Trump επειδή εκεί δεν έπιασαν αυτα περί ναζι εφήρμοσαν άλλο σχέδιο , κατάλαβες Νεοέλληνα Λιακόπουλε ? που θα μιλήσεις εσύ για "Αρία φυλή"!

Ο χριστιανός που όλα τα έχει ανακαλύψει εκτός ποιοι δημιούργησαν την θρησκεία του, η Θεά Αθηνά και λοιποί "θεοί" η ο Μέγας Αλέξανδρος τι γένος ηταν ? μηπως ηταν Αρία Φυλή που ειναι δηθεν ναζιστικές θεωρίες? ειχε και αλλη ονομασια θεϊκό γένος και έχει σχέση και με τους "κακούς Ανουνάκι" οπως λεει ο χριστιανισμός σου, πάλι οι κάλοι παρουσιαζονται ως κακοί και οι κακοί ως κάλοι(!)μπροστά σας ειναι η αλήθεια και δεν την βλέπετε αλλα όλοι το παίζεται ερευνητές, δεν σου κανει εντύπωσε Λιακοπουλε που οι περισσοτεροι αν οχι ολοι ιερέας και του Χριστιανισμού δεν ανήκουν στο γνήσιο ευρωπαϊκό λευκό γένος (άλλη ονομασία της άριας φυλής) που χλευάζεις? τους κομμουνιστες τους έχεις δει πως ειναι? σου μοιάζουν αυτοι για απόγονοι της Θεάς Αθηνάς? έγω για αραβες του κοβω και λοιπες σημιτικες φυλές παντως (μονο κατι γυναικες μπορεί να δεις επειδή οι γυναικες ειναι εύκολα διαχειρίσημες για αυτα τα φίδια οπως στο παραμύθι τους με το φίδι και την Εύα , και τις κάνουν σαν τα σημιτικά μούτρα τους )ο Γιαχβέ τους μπορεί να μην τους έκανε έξυπνους (ειναι ανίκανοι να κανουν εφευρέσεις) αλλα τους έδωσε όμως πονηριά για να εξαπατούν εύκολα ειδικά γυναίκες για να αναπαραγουν την φυλη τους γιαυτό και τους έδωσε και την εντολή: "Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την Γην" ... Οτιδήποτε καταστροφικό έχει σατανική προέλευση, ενώ οτιδήποτε δημιουργικό έχει θεϊκή προέλευση. Τώρα θα τα ακούσουν διάφοροι Νεοέλληνες επειδή ειναι ηθικοί αυτουργοί, σειρά έχει μια αλλη πατριωτική σελίδα ούτως η άλλος δεν μας έχουν σε εκτίμηση εδώ και χρόνια επειδή δεν είσαι σαν αυτούς δηλαδή Νεοέλληνας ..

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications