Κήρυγμα μέσα στις εκκλησίες για το εμβόλιο!!! «Αν έχει σχέση με το απόσπασμα από το Ευαγγέλιο θα το κάνουμε» – ΒΙΝΤΕΟ

Στο σημείο να κηρύττουν τα…οφέλη του εμβολίου μέσω του Λόγου του Χριστού θα φτάσουν καθώς φαίνεται οι ιερείς! Για αυτές τις εικόνες προετοίμαζουν με παρέμβασή του πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου, Αθηναγόρας! πυρ και μανία οι πιστοί , δεν το περίμεναν αυτό από την εκκλησιά λένε..

Κατά τον ίδιο αμέσως μετά το τετ α τετ του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Υπουργό Υγείας και τον Σωτήρη Τσιόδρα, ζητήθηκε από τους ιερείς «που θέλουν, αλλά φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο» να διατυπώσουν τις απορίες που έχουν σχετικά, τις οποίες θα απαντήσει «σύντομα και επιστημονική τεκμηριωμένα ο Σωτήρης Τσιόδρας».

Δώστε βάση τι ακριβώς συνέχισε να λέει ο Αθηναγόρας, αποκαλύπτοντας πως το Ευαγγέλιο θα εργαλειοποιηθεί κατά το δοκούν προκειμένου να ασκηθεί προπαγάνδα υπέρ του εμβολίου!!!

«Οι απαντήσεις θα γίνουν φυλλάδια, τα οποία θα μοιραστούν στις Εκκλησίες όλης της χώρας και θα διαβάζονται στο τέλος της λειτουργίας. Μπορεί να γίνει και μέσα στο κήρυγμα, αν έχει σχέση με το απόσπασμα από το Ευαγγέλιο».

ΚΟΙΝΩΣ θα συγχέουν το Ευαγγέλιο και κατά περίπτωση τα ίδια τα λόγια του Ιησού Χριστού με το εμβόλιο και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

«Θα εκδοθεί επίσης, εγκύκλιος στην οποία θα εξηγείται η αξία των γιατρών και των θαυμάτων και θα εξηγείται πόσο σημαντικό είναι να εφαρμόσουμε τον εμβολιασμό, για να τελειώσει η πανδημία».

Μάλιστα στη συνέχεια της παρέμβασής του, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου απείλησε τους ιερείς που επιμένουν να μην δέχονται τον εμβολιασμό με παραπομπή στην Ιερά Σύνοδο:

«Αν πρόκειται για πιστούς, θα είναι ο ιερέας που γνωρίζει τους ανθρώπους και θα προσπαθεί με αγάπη και άλλους τρόπους που ξέρει, αλλά αν είναι Μητροπολίτης, θα πηγαίνει στην Ιερά Σύνοδο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications