Λατινοπούλου: Αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο  - Ε τι θα ηταν???

Όλα τα μοχθηρά και ολα τα αγρίμια της κοινωνίας έχουν μαζέψει οι γνωστοί συμμορίτες της γνώστης φυλής και εκτελούν εντολες τους, αυτοί ειναι οι λεγόμενοι αναρχικοί...πόσες φόρες εχουμε αναφέρει οτι ειναι ίδιας ρατσας με λαθρο και μπορουν να μετατραπούν σε κτήνη με το παραμικρό? οποιος μπει σε άναρχο-σελίδες και δει με τι ηλιθιότητες τους καθοδηγούν οι ελληνόφωνοι θα διαπιστώσει οτι ειναι μειωμένης νοημοσύνης και ταυτόχρονα μοχθηροί και ύπουλοι θανάσιμος συνδυασμός..

Λατινοπούλου: για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της (αγριμί ιδιας ράτσας με λαθρο και οι πακιστανοι ετσι σκοτώνουν),ανέφερε "ο δολοφόνος είναι αναρχικός και οι αριστεροί είναι αξαφανισμένοι".

Και λέει επίσης οτι δεν υπάρχει γυναικοκτονία και οτι η λέξη δεν αποδίδει την πραγματικότητα, αφού άνδρες και γυναίκες είναι ανθρώπινα πλάσματα. Και επειδή υπάρχουν δολοφονίες ανδρών, που δεν μπορούν να αποδοθούν στη μητριαρχία, δεν υπάρχουν γυναικοκτονίες, αλλα ανθρωποκτονίες.

Αγαπητή Λατινοπούλου δεν ξέρεις ότι συμμορίτες θέλουν τις γυναίκες υποτακτικά δουλίκα οντά (για ειναι και εύκολη λεία τους για βάζουν τα αυγά του φιδιού ),και οχι μάχημες? και να τρέχουν αν σώσουν απο μοχθηρούς στους ίδιους μοχθηρούς και να τις μετατρέπουν σε φεμινίστριες π@ρνες και αριστερές? οι ιδιοι οι συμμορίτες γεμίσουν την κοινωνία αγρίμια βλέπε λαθρο ομοίους τους , και μέτα εμφανίζονται ως σωτήρες για "ανυπεράσπιστες γυναίκες", έτσι όπως τις έχουν κάνει δεν μπορουν να προστατέψουν τον εαυτού τους ,ποιοι προωθούν να γίνουν μοντέλα λες και ειναι αυτοκίνητα ??ετσι εκφύλισαν την γυναικά , βλεπε σελίδες και περιοδικά συμμοριτών ποδόσφαιρο και μοντέλα, ο άλλος ο ελληνόφωνος έβγαλε και τραγούδι για δουλεμπόριο λευκής σαρκός προ ετών .

Οι συμμορίτες πήγαν και της έκαναν επίθεση με γκαζάκια τον Μάρτιο :

” Όλοι ξέρουμε ποιοι και γιατί βάζουν τα γκαζάκια. Είναι η αγαπημένη τους μέθοδος, ώστε να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν κάθε διαφορετική φωνή από τη δική τους. Δεν σέβονται όπως έχουν αποδείξει πολλάκις την ανθρώπινη ζωή. Θα μπορούσε να σημειωθεί σοβαρός τραυματισμός. Δεν τους ενδιαφέρει όμως τίποτα μπροστά στην προσπάθεια τους να μας φιμώσουν! Όμως δεν πρόκειται να γίνει αυτό, τουλάχιστον από εμένα! Την άποψη μου θα συνεχίσω να την λέω και να γνωρίζουν πως αυτές οι επιθέσεις με πεισμώνουν. Ο φασισμός τους δεν θα περάσει” κατέληξε η Λατινοπούλου. Επίσης την χλευάζουν και την ειρωνεύονται σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους!

Αυτές τις χαζόμαρες να μην έλεγες "ο φασισμός" θα ησουν πόλυ καλύτερη ποιος φασισμός ?? κομμουνισμός ειναι! γιαυτό δεν τους ήθελαν οι "φασίστες" στην κοινωνία της Ιταλίας του 30 απο οπού προέρχεται αυτή η λέξη ταμπέλα, συνειδητοποιείς τι λες???

Αποκαλείς φασίστες τους κομμουνιστες με μια λέξη ταμπέλα δικιά τους ως κατι κακό ενώ οι "φασίστες" της Ιταλίας ηξεραν πριν 100 χρόνια τι μισάνθρωποι ειναι και δικαίως δεν τους ήθελαν στην κοινωνία, αλλα δεν φταις εσύ αλλα οι ορδές νεοελλήνων που λενε το ίδιο πράγμα χωρίς να σκέφτονται πες πες κατι θα μεινει , και κάνουν την καλύτερη κομμουνιστική προπαγάνδα ομαδικά στα πάντα...

Εσύ δεν είσαι νεοελληνίδα και μπορείς να καταλάβεις μην γίνεσαι σαν τους Νεοέλληνες, γιαυτό σου έκαναν επίθεση επειδή δεν είσαι τύπου νεοελληνίδα, αν δεις αυτο το Post στείλε μήνυμα να σου πω ιδιαίτερος περί τίνος πρόκειται, αυτα δεν ειναι να τα λες σε αλλόφυλες φυλές , όπως σε κατάλαβα τι πνεύμα έχεις, σε κατάλαβαν οι συμμορίτες γιαυτό σε έβαλαν στο μάτι,τους ξέφυγες επειδή δεν ξεχωρίζεις σε τι γένος ανήκεις, αλλιως θα σε είχαν βαλει απο μικρη στο μάτι και θα σε είχαν κανει σαν τα μούτρα τους...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications