Καθηγητής Λοιμωξιολογίας: ΜΜΕ και πολιτικοί έχουν προσδώσει στα εμβόλια θρησκευτική χροιά. Είναι άρρωστοι. ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που η εκκλησία ανέλαβε το ρόλο του σπόνσορα της Pfizer

O επιφανής καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult ξεκαθαρίζει τη κατάσταση σε σχέση με την παράνοια του εν εκκλησίαις ευλογείτε τα εμβόλια : “υπάρχει μια δραματοποίηση σε σχέση με τα εμβόλια…υπάρχει μια τάση εμπεδωμένη από τύπο και πολιτικούς που καθιστά αυτά τα διακυβεύματα-εγχειρήματα σχεδόν θρησκευτικά. Αυτοί είναι άρρωστοι..

Δεν μπορούμε να προσευχόμαστε στο εμβόλιο σαν να είναι Θεός. Το εμβόλιο είναι ένα εργαλείο με αβαντάζ και μειονεκτήματα η όλη κατάσταση θυμίζει παγκόσμιο πόλεμο”

Ο καθηγητής ελλείψει άλλου ορθοτομεί το λόγο της αληθείας και κατηγορεί για υγιεινίστικο σεκταρισμό την όλη αντιμετώπιση του θέματος την ώρα που η εκκλησία υπερθεματίζει.. Τους κατηγορεί ευθέως για αιρετικίζοντες για νεοπαγανισμό νεοειδωλολατρείας για νοσηρό φετιχισμό..Eίναι σοβαρό ένας γιατρός του βεληνεκούς του Ραούλ να τους χαρακτηρίζει άρρωστους με την έννοια του νοσηρού….

Κάτι που ειναι γνωστό δηλαδή σε όσους έχουν εικόνα την κατάστασης(ελάχιστοι σε όλο το κόσμο), και τον μοχθηρό ρόλο του ιερατείου και των θρησκειών του ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications