Η ένωση των ιατροδικαστών ζητά με επίσημο έγγραφο το γονιδίωμα του ιού  εδώ και 3 μήνες καμιά απάντηση

«Κατά την διάρκεια της Ιατροδικαστικής Διερεύνησης, των περιστατικών με θετικό τεστ PCR ( νοσηλευόμενα και μη) πρέπει να γνωρίζουμε ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ με Επιστημονικό κριτήριο. Σημειώνεται δε ότι το τεστ PCR από μόνο του δεν αποτελεί διάγνωση, απλά ανιχνεύει, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή του.

Με λίγα λόγια εν κατακλείδι ο κάθε ιός έχει γονιδίωμα, χωρίς γονιδίωμα και χωρίς εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και χωρίς την αναγκαία και ικανή συνθήκη τηρησής των τεσσάρων (4) κριτηρίων του Koch, δεν καθίσταται δυνατή τεκμηρίωση νόσου.

Είναι σαφές από το ανωτέρω εδάφιο ότι με Επιστημονικό κριτήριο de lege artis δεν καθίσταται δυνατή η Ιατροδικαστική τεκμηρίωση μηχανισμού θανάτου – αιτιώδους συνάφειας – αιτίας θανάτου COVID-19.

Συνεπώς μέχρι και σήμερα, μετά την πάροδο Έτους και πλέον, δεν έχουν προσδιοριστεί αρμοδίως από τους κατά Νόμον Υπευθύνους, τα ανωτέρω ερωτήματα».

Όπως αντιλαμβάνεστε εδω και 3 μήνες από 20/04/2021 δεν έχει απαντήσει κανένας με οτι συνεπάγεται αυτό....αλλα παντού στο ίντερνετ έχουν γεμίσει "πληροφορίες" δηλαδή ασυναρτησίες ακόμη και στο facebook που κάνει διαφήμιση στα εμβόλια τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications