Αυτά γίνονται όταν διαβάζεις έγκυρες πήγες - Πολίτης σε  εκκλησία : Ο υποχρ. εμβολιασμός είναι ναζισμός , vid

Αναγνώστηκε στην Κυριακάτικη Λειτουργία σε όλους τους ιερούς ναούς της χώρας η η εγκύκλιος που απέστειλε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος με σκοπό να… παρακινηθούν ιερείς και πιστοί να προχωρήσουν στον εμβολιασμό.

«Οι χριστιανοί ρωτούν για το εμβόλιο και οι γιατροί μας απαντούν» είναι ο τίτλος της εγκυκλίου «Προς τον λαό», η οποία συνίσταται σε δώδεκα ερωτήσεις-απαντήσεις, με σαφείς διευκρινίσεις για όλες τις απορίες που μπορεί να διατυπωθούν από τους πιστούς.

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα παρατράγουδα και οι αντιδράσεις.

Ψάλτης αρνήθηκε να διαβάσει την εγκύκλιο, πιστή την έσκισε, αλλά στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το πιο τρανταχτό περιστατικό, καθώς πολίτης διέκοψε την ομιλία υπέρ των εμβολίων λέγοντας:

«Απαράδεκτο! Η Εκκλησία δεν μπορεί να χώνεται σε θέματα της Επιστήμης. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι ναζισμός»!

Ο πολίτης εκδιώχθηκε από την εκκλησία, με φωνές σε… «δαιμονικό» τόνο να του λένε «Έξω! Φύγε! Εδώ είναι το σπίτι μου»!

Στο 2ο λεπτό η παρέμβαση του πολίτη:

Τα παρατράγουδα που δείχνουν ότι έχει χαθεί κάθε έννοια λογικής πλέον ,για αυτό οι συμμορίτες κανουν οτι γουστάρουν με έναν τέτοιο ηλίθιο λαό που πατάει και Like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους :

Η άλλη σαν δαιμονισμένη λέει «Έξω! Φύγε! Εδώ είναι το σπίτι μου» , μήπως τέλικα ο δαίμονας ειναι μέσα στην εκκλησιά??
Αυτά γίνονται όταν διαβάζεις έγκυρες πήγες και τύπου Νεοέλληνες όπως: Τράγκας, makeleios, pentostalagama el.gr, Αττικά νεα (που δήθεν έκαναν πόλεμο στην Κυρα Πόπη ενώ λίγο πριν τις εκλογές έβαζε μέρα νύχτα κατα της Χ,Α copy paste από σελίδες άναρχο-κομμουνιστών λες και ήσουν σε σελιδα άναρχο-κομμουνιστών) ,όσες σελίδες λενε τα ίδια με τους συμμορίτες περί ναζι, ειναι Νεοέλληνες μη ευρωπαϊκού γένους και ουδεμιά σχέση εχουν με αρχαίους αυτούς που νομίζουν αυτοί... - Ποιος ειπε σε αυτόν τον τύπο ότι οι κακοί έκαναν εμβόλια ? οι κακοί ηταν κατα των εμβολίων να σας πούμε τα νέα,γιατί ήξεραν από ποιους προέρχονται σε αντίθεση με εσάς,είχαν σχετικό καρτ ποστάλ από τότε πριν 80 χρόνια .
Ενώ ο κομμουνισμός έχει σκεπάσει τα πάντα όλοι μίλανε για κακούς ναζι και ψηφίζουν μέχρι και άναρχο-μαρξιστές (βλεπε Αλεχ) για να σώσουν από τους υποτιθέμενους κακούς και πανε μονοί τους μέσα στο στόμα του φιδιού που τωρα θέλει να τους τσιμπήσει, αλλα αυτοί έκει το βιολί τους , τρέχτε στον ελληνοφωνο Γιάνη Βαρουφάκη να σωθείτε σε επόμενες εκλογές, η άλλη που το παίζει και μορφωμένη με πτυχία απο το Χάρβαρντ λέει ψήφιζα Σύριζα αλλα με κορόιδεψαν και τωρα ψήφιζα ΜέΡΑ25 και ρωτάς καλα στο Σύριζα δεν ηταν αυτός ? ναι λέει, άρα τους ίδιους δεν ψηφίζεις πάλι? δεν ήξερε τι να πει η μαντάμ με μυάλο κότας, ο άλλος λέει δεν υπάρχει κομμουνισμός οταν ακομή και τα σχολικά βιβλία ειναι κομμουνιστικα και του διδάσκουν κομμουνιστικη ψεύτικη ιστορία , και όλες οι αγαπημένες του εγκυρες πηγες επίσης κομμουνιστικες, αλλα δεν υπάρχει κομμουνισμός (!) αφου δεν λεει οτι το ΚΚΕ ειναι ναζιστικό πάλι καλα, πάντως αν ηταν σωστά τα σχολεία 1 στους 1000 θα είχε πτυχίο οι άλλοι θα ηταν ακατάλληλοι λόγω ηλιθιότητας,αλλα μετα πως θα εβαζαν χρήσιμους ηλίθιους με πτυχία σε θέσεις κλειδιά? .

Άναρχο-συμμορίτες τι έγινε?? κάλος ο χριστιανισμος τώρα για να περάστε την προπαγάνδα στους πιστούς έτσι? ενώ μέχρι χθες χλευάζατε τους χριστιανούς ,όποτε μας βολεύει κάλος ο χριστιανισμός, και όταν ο Φύρερ πήγε να καταργήσει τα Χριστούγεννα ηταν ο κακός, και το κάνατε θέμα στην εγκυρη πηγή σας ονόματι mixanitouxronou.gr για να κάνετε πλύση εγκεφάλου στα 700.000 ζωντανά που εχουν πατησει Like και που νομίζουν οτι διαβάζουν ανεξάρτητη ιστοσελίδα ενώ βρωμάει κομμουνισμό πριν καν μπεις,και λέγατε ψέμματα (ως συνήθως ) στο πόπολο σε δεκάδες αλλες έγκυρες πήγες σας ότι τάχα ηταν υπέρ του Ισλάμ όταν ηταν κατα όλων Ιουδαίο-μονοθεϊστικών θρησκειών ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications