Η Περίεργη εμφάνιση της Μιχαηλίδου με βλέμμα λες και έχει δει φάντασμα και  μιλάει λες και απευθύνεται σε  καθυστερημένα

Κάτι δεν πάει καλα με αυτήν εδώ, που έχουν βάλει δήθεν ότι κανει κουμάντο στο "Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων" έμεις έμεις λέει συνέχεια και οχι έγω..για να βγουν και οι άλλοι στα κανάλια για να τους δούμε σίγουρα σημιτοφαστες θα ειναι ...

Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου μπορεί να σας ξεγελά η χαριτωμένη φάτσα της αλλα κάτι δεν πάει καλα με αυτήν ... Εισαγόμενη επίσης από το London η έδρα της μασονίας οπού εχει δεκάδες σχόλες και στρατολογεί ορδές υπηρέτες της για να τους βάζει μετα σε θέσεις κλειδιά στην δημοκρατία τους Α.Ε , μονο οι ίδιοι δεν το ξέρουν ότι οι ίδιες οι σχόλες που σπουδάζουν ειναι για να βγαζουν υπηρετες δουλους σε νοητικο επιπεδο, και νομιζουν οτι σπουδάζουν για να υπηρετούν το κοινό κάλο...

Η συγκεκριμένη μάλιστα δεν έχει καμιά σχέση με την θέση που την εβαλαν μάλλον αυτήν ειχαν προχείρη... Έχει σπουδάσει οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Γιορκ, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό στις Αναπτυξιακές Σπουδές από το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και διδακτορικό στην Ανάπτυξη και τις Οικονομικές Κρίσεις επίσης από το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.

Η συγκεκριμένη δεν έχει κανένα προσόν να ειναι σε αυτήν την θέση εκτός οτι εχει πάρε πάρε δώσε με κρυφό-μασονικές οργανώσεις τύπου Unicef, εχει γράψει λένε στα ακαδημαϊκά περιοδικά (The Lancet, Journal of International Development, Health Policy and Planning), τι έγραψε σε αυτα τα πολύ σοβαρά περιοδικά που δεν διαβάζει κανένας και το παρουσιάζουν ως κατόρθωμα ? προφανώς αυτά που την πότιζαν τόσα χρόνια στα πανεπιστήμια τους (!) σπουδαίο έργο να την κανουν και άγαλμα!! όσο και σας φαίνεται περιεργο ορδές θεωρούν τετοια άτομα σπουδαία ενώ δεν έχουν κάνει τίποτα,οτι ειναι τέρατα μορφώσεως επειδή βγήκαν απο σχόλες που δεν θα υπήρχαν σε εναν φυσιολογικό κόσμο, και οτι θα τους σώσουν! ενώ αυτοι εχουν εκπαιδευτεί να εκτελούν εντολες και πρωτοκολλά, και εχουν όλοι τους περιορισμένη αντίληψη και τον ίδιο τρόπο σκέψης.Αν βάλεις εναν που δεν εχει πάει σε καμια σχολή τους θα τα κανει πολύ καλυτερα απο αυτούς.

Ενημερωτικά με αυτο το κόλπο με τα ψευδό-επιστημονικά περιοδικά ελέγχουν την επιστήμη και την τεχνολογία, και το καθε γκοιμ τους που δεν ειναι καν επιστήμονας ούτε εχει σχέση με τεχνολογία παίρνει εντολες απο αυτούς και δήθεν κρίνει αληθινούς επιστήμονες και εφευρέτες σαν ενα είδος μπαμπούλα της επιστήμης , που πρέπει να περάσει απο αυτούς και να δημοσιευτεί στα ψευδό-επιστημονικά περιοδικά τους για να θεωρεί κάποιος επιστήμονας, εφευρέτης,κτλ κτλ ,αν δεν περάσει απο αυτούς δηλαδή δεν τους αρέσει κατι άπλα δεν το δημοσιεύουν άρα δεν ειναι έγκυρος ο επιστήμονας , με αυτο το μασονικό σύστημα μεταξύ άλλων εμφανίζουν δικούς ως μεγα επιστήμονες και ελέγχουν την επιστήμη, ακριβώς οτι κανουν στο ίντερνετ με κατι σελίδες με γελοία ονόματα τύπου EllinikaHoaxes, ειναι fake news και θεωρίες συνωμοσίας ότι ενοχλεί (!) .

Παρατηρήστε την περίεργη συμπεριφορά της η ίδια δεν φαίνεται να ειναι απο δίκες τους ράτσες και λειτουργεί ως εκπαιδευόμενο πιόνι τους, που την έχουν μάθει μάλιστα να μιλάει λες και μιλάει οχι άπλα σε παιδιά αλλα σε καθυστερημένα παιδιά, κατα αλλα αυτός δεν ειναι ένας τρόπος χειραγώγησης της ίδιας της συνείδησης των μαζών να τους μιλάνε λες και μιλάνε σε μικρά παιδιά, ηταν fake news το είχαν πει στα EllinikaHoaxes άρα ειναι αλήθεια , είχαν βγάλει fake news το 10 τρόποι χειραγώγησης των μαζών ο ένας ηταν ακριβώς αυτός που κάνει η Μιχαηλίδου... Ειναι σίγουρο οτι ετσι και μιλήσει κανεις φυσιολογικός άνθρωπος μαζί της θα "βραχυκυκλώσει" και δεν ξέρει τι να πει, για λύπηση ειναι, τον Μπαφομετ τον έχει ακουστά? η μήπως και αυτός ειναι θεωρίες συνωμοσίας?.

Θα είχε ενδιαφέρον να γινόντουσαν ανεξάρτητες υγειονομικές και εγκεφαλικές εξετάσεις κατα πόσο έχουν φυσιολογική υπόφυση, σε κατι τέτοια άτομα που δεν ανήκουν σε μοχθηρές φυλές (οπως φαινεταί ) κοινός δεν είχε τον σατανά μέσα της εκ γενετής , για να βλέπαμε με τι τρόπο μετατρεπονται σε άβουλα πιόνια του Μπαφομετ του λέγομενου η βελζεβούλ, ούτε ενα άλλο πιόνι τους η Lady Gaga δεν εχει αυτό το βλέμμα, και δεν ειναι μονο το γεγονός οτι έχει εκπαιδευτεί σε μασονικές σχόλες να τους υπηρετεί, υπάρχει κατι άλλο που τις μετατρέπει σε πιόνια τους ειδικά γυναίκες γιατι σε αντρες δεν πιάνει οπως φαίνεται πρέπει οι ιδιοι να ειναι μοχθηρές φυλές του Γιαχβε τους, να γιατί βαζουν γυναίκες παντού γιατι αυτες ελέγχουν , μια άλλη που επίσης δεν ανήκει σε φυλές του Γιαχβέ αλλα εχει μετατραπεί σε πιόνι τους ειναι η γνωστή Τατιάνα , περιττό να πούμε οτι μετατρέπουν γυναίκες και σε π@νρες για πλάκα,με καποιο τρόπο αποκόπτουν την σύνδεση με το πνεύμα στην επίφυση και χάνουν την ψυχή τους και τις μετατρέπουν σαν ζώα χωρις ηθικούς φραγμούς, και οπως είπαμε σε κάποιον (που δεν ηταν γκοιμ) όταν θα αρχίσεις να παρατηρείς τους γύρο σου και την ψυχοσύνθεση τους τότε θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις πολλά, για το matrix που ζεις το θέμα έχει αλλες προεκτάσεις :

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Συφηλη έχει που το περίεργο!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications