Μπάιντεν για COVID: Έρχεται επιδημία «αναπηρίας»! - Νέες θεωρίες από τους φανατικούς των εμβολιασμών

Ακόμα και σε "επιδημίες αναπηρίας" των αναρρωσάντων επιδίδονται οι φανατικά υπέρμαχοι των υποχρεωτικών εμβολιασμών απλά και μόνο για να πιέσουν και τον τελευταίο άνθρωπο να βάλει κάποιο από τα σκευάσματα ασχέτως αν θέλει ή δεν θέλει.

O Λευκός Οίκος λαμβάνει μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι ασθενείς με μακροπρόθεσμα συμπτώματα Covid-19 δεν θα πέσουν θύματα διακρίσεων στα συστήματα υγείας και γενικά στην κοινωνία, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σε μια περίεργη για πολλούς ομιλία σαν να επρόκειτο να ανακοινώσει ότι κάπως πρέπει να προστατευθούν και όσοι δεν έχουν αναρρώσει πλήρως από τον κορωνοϊό και δεν έχουν εμβολιαστεί!

«Πολλοί Αμερικανοί που φαινομενικά αναρρώνουν από τον ιό αντιμετωπίζουν επίμονα προβλήματα όπως δυσκολία στην αναπνοή, σύγχυση, χρόνιο πόνο ή κόπωση» επισήμανε. «Οι παθήσεις αυτές μπορεί ενίοτε να φτάνουν το επίπεδο της αναπηρίας».

Για τον λόγο αυτό, οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι ασθενείς της λεγόμενης μακράς Covid θα απολαμβάνουν την ίδια προστασία που ισχύει σήμερα για τα άτομα με αναπηρία.

Περίπου ένας στους δέκα ασθενείς του κορωνοϊού συνεχίζει να υποφέρει από συμπτώματα 4 μήνες μετά την οξεία λοίμωξη, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα συμπτώματα επιμένουν για περισσότερο χρόνο, έδειχνε μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας τον Φεβρουάριο.

Άλλες μελέτες ανεβάζουν ακόμα ψηλότερα την αναλογία, από το ένα τρίτο έως το ένα δεύτερο των ασθενών του κορωνοϊού. Τι άλλο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δούμε;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications