Αίρουν την βουλευτική ασυλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου μετά από μήνυση… δυο Ρομά!

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου εισηγείται ομόφωνα στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, με αφορμή τη μήνυση που είχαν καταθέσει δύο Ρομά για δήλωση του σε τηλεοπτική εκπομπή περί κατάθεσης πρότασης νόμου που να επιτρέπει την οπλοκατοχή, ώστε να μπορεί να αμύνεται μέσω πυροβολισμού το θύμα.

Τα μέλη της Επιτροπής έκριναν ότι χρησιμοποίησε ακραία φρασεολογία, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με τις διατάξεις περί μίσους και ρατσισμού (αχαχαχαχα οι διατάξεις περί μίσους και ρατσισμού τι λενε για την δημοσια υποκίνηση φυλετικού μίσους στο λευκό γένος απο εγκληματικες άναρχο-οργανωσεις και άναρχο-σελίδες στο facebook?) .

Την τελική απόφαση για την άρση ή μη της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.

Γνωστό ποιοι έβαλαν τους λεγόμενους Ρόμα να κάνουν μήνυση..

Ο αληθινός λόγος: ειναι fake news οτι έδωσαν αποζημίωση στην γνωστή! επειδη απλά το λέει , τότε γιατί λέει για εγκληματική οργάνωση στην Χ,Α και να κανει σαν λυσσασμένη που ένας κομμουνιστής σκότωσε τον επίσης κομμουνιστή γιο της και εντελώς άσχετο λόγο? απο ψυχολογικές εξετάσεις έχει περάσει η μαντάμ που μονο απο την φάτσα της φαίνεται τι ειναι ? καθώς αυτα που έκανε ειναι μη φυσιολογικά και αφήστε αυτα τα παραμυθία περί δηθεν ιδεολογίας , εχουν μαζέψει ολα τα αγρίμια με ανύπαρκτα ολα αυτα που διαχωρίζουν τον άνθρωπο τα ζωα, και ίδιας φυλης με λαθρο και πάσης φύσεως μισάνθρωπους και κατακάθια που τους υπηρετούν και το εχουν βαφτίσει ιδεολογία όλο αυτό, οπως ιδεολογία ηταν οι ορδες εγκληματικά και μοχθηρά στοιχειά που ελευθέρωσαν στην Πολώνια απο φύλακες το 1945 για να τους κανουν κομμουνιστες γιατι μονο μοχθηρές φυλές υπηρετούν ομοίους τους, γκοιμ τα λενε στα "ιερά κείμενα" τους που τα εφτιαξε ο Γιαχβε και ειναι χρήσιμα για αυτούς ....θυμήθηκαν μάλιστα να τον συκοφαντήσουν επειδή είχε άσχετες φώτο ενώ όλοι άσχετες φώτο βάζουν, οι συκοφάντες των πάντων μιλάνε για συκοφαντία, ακομα και οι λέξεις τύπου ναζι που λενε συκοφαντία ειναι εφόσον εχουν διδαξει τις μάζες τα ακριβώς αντίθετα ::

lifo: Τι αποκαλύπτουν τα Ellinika Hoaxes για φωτογραφίες που χρησιμοποιεί ο Κυριάκος Βελόπουλος! αποκαλύπτουν τα Ellinika Hoaxes ! συγνώμη οι ίδιοι δεν είστε στην lifo και στα Ellinika Hoaxes??? κάποιος που έλεγε "έχετε ξυρισμένη γάτα" σε αναρχο-σατανικη ομαδα σας στην lifo δεν ηταν???που παριστάνει τον ειδικό στα Ellinika Hoaxes και συκοφαντεί και γιατρούς χωρις ο ίδιος να ειναι καν γιατρός? και μην νομίζεται οτι επειδή κατεβάζετε αναρχο-σατανικες ομάδες τύπου "Σατανισμός και γάτες" το 2020 και φτιάχνετε άλλες στην θέση τους με το ίδιο όνομα ότι εξαφανίζεται τα στοιχειά...και μην κάνετε χαρούλες ότι θα έχετε δικούς σας δικάστες, εμείς δεν είμαστε ούτε Χ.Α ούτε βελόπουλος !! Και οι δικαστές και οι δικηγόροι σας θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδικές υγειονομικές εξετάσεις αυτές που έχετε εξαφανίσει απο τα νοσοκομεία για να λέτε για ρατσιστές ναζι ξέρετε εσείς , εφόσον λενε οτι είμαστε όλοι ιδιοι και όσοι δεν έχουν πρόβλημα, η μήπως θα έχουν?

Δεν πιστεύω να καταργήστε τους δικούς σας νομούς όπως περί ρατσισμού που στρέφονται κατα σας? μεταξύ άλλων στοιχείων απο δεκάδες άναρχο-σελιδας απο το 2016,και την γενοκτονία που κάνατε στην Ελλαδα του λευκού γένους δηθεν ως ναζι φασίστες και παιδομάζωμα παιδιών ίδιου γένους με αυτο των κακών ναζι , θα παίξει και ενα πολύ ωραιο ντοκιμαντέρ απο Αμερικάνο ιστορικό που εξαφανίσατε απο παντού για τις φρικαλεότητες σας και τα εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας κατα της ναζιστικής Γερμανίας οπού σε αυτο φαίνεται καθαρά το θανάσιμο φυλετικό μίσος σας στο λευκό γένος και κατηγορείτε τα θύματα σας ως κακούς 80 χρόνια τώρα ...

Όλα αυτά και αλλα πολλά έχουν παραδοθεί σε τρίτα άτομα για λογούς ασφάλειας όποτε μην κάνετε σκέψεις για δολοφονία μου, και ειναι και έτοιμη η αγωγή προς το φερόμενο ελληνικό δημόσιο αν πάθω κάτι, για συγκάλυψη και συνεργία εγκληματικών οργανώσεων και μισάνθρωπων που μολύνουν την ίδια την ανθρωπότητα στην κυριολεξία οχι μονο μεταφορικά, και με επιστημονικά στοιχειά , τι προτιμάται εφόσον είμαστε ελάχιστοι πλέον ευρωπαϊκού γένους και τις γυναικες τις έχετε σαν τα μούτρα σας ?

Να δωστε αποζημειωση μεσω google adsense που οι ίδιοι δώσατε εντολή να μην εχει κέρδη αυτη η σελιδα ώστε να κλείσει, και πάτε την σελιδα εκεί που ηταν στην αναζήτησή, η να προχωρήσει η αγωγή που θα βγάλει στην φορά και ολα αυτα που εχουν πλήρη άγνοια οι μάζες και πως μολύνεται τις κόρες τους και γεννούν ομοίου σας ? κτλ κτλ κτλ.... και από αυτο το κοσμο θα φυγω οποτε θελω εγω και οχι οποτε το θέλετε έσεις

Οπως ειπε και ο Γκέμπελς «θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» που χλευάζεται στο πόπολο που δεν εχει ιδέα γιατί το είπε αυτό και τι ακριβώς εννοούσε,ούτε στη X.A κατάλαβαν , ούτε οτι και οι ιδιοι ειστε εισβολείς στην Γη ξέρουν η κατωτερότητα άλλων φύλων μη ευρωπαϊκού γένους δεν εχει όρια για αυτο σφάζατε το γένος μου επιλεκτικά .... Όπως έλεγε και ένας δικός σας: οι μη Εβραίοι δεν χρειάζεται να ξερουν το μέγεθος της αποστολή μας είμαστε εισβολείς είμαστε καταστρέφεις είμαστε επαναστάτες Έχουμε λάβει το φυσικό σας κόσμο και έχουμε στην κατοχή μας τα ιδανικά σας και το πεπρωμένο σας μπλα μπλα μπλα, και οι μάζες ζουν στην κυριολεξία σε να Ματριχ (ακόμα και αυτοί που το διαβαζουν αυτο τώρα ούτε καν μπορουν να διανοηθούν τι ακριβώς γίνεται )... Από την απληστία σας είναι και μαρτιριαριδες μερικοί της μισανθρωπης φυλή σας, βλέπετε τι κάλοι είμαστε δεν το βάζουμε καν στο facebook αυτο ετσι και αλλιως με το που δείτε τι γραφει δεν τα δει κανένας, θα το δουν μονο οι λίγοι φίλοι της σελίδας που εσεις φροντίσατε να ειναι λίγοι και αύριο κιόλας θα το έχουν ξεχάσει και ξανα βυθιστούν στο matrix , και εσεις που παρακολουθείτε τι βάζουμε και για να μαθαίνεται μεταξύ άλλων καθώς από το γνησιο ευρωπαϊκό γένος κλέψατε τα πάντα , γιατι άπλα ειστε κατώτεροι και μονο σε ενα κόσμο πιο κατωτερων μπορείτε να κυριαρχήσετε γιαυτο δεν κανατε γενοκτονιες του γνησιου ευρωπαϊκου γένους μεσω του κομμουνισμου και των αναρχο-μογγολων σε ολη την Ευρωπη? τα ξεχασατε?.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications