Μητσοτάκης: Δεν θα είναι ποτέ υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τα παιδιά -   Εκ του πονηρού βεβαία

Ο εμβολιασμός για τα παιδιά δε θα είναι ποτέ υποχρεωτικός, όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με πολίτες στην Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, κατά την περιοδεία του στη Μεσσηνία και σε συζήτηση με πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα και για ηλικίες από 12 ετών και πάνω . Παράλληλα επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα ακούσει τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών και ξεκαθάρισε ότι οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να πάρουν την όποια απόφαση και πως δεν πρόκειται ποτέ ο εμβολιασμός για τα παιδιά να είναι υποχρεωτικός.

Αφού Θα τα μπολιάσουν οι ψεκασμένοι γονείς τους
Πονηροί οι συμμορίτες, σου λένε γιατί να το κάνουμε υποχρεωτικό? για το κάνουν και της φυλής μας? που δεν δουλευεί κάνενας γιαυτό τους βάζουμε να κάνουν εμβόλια οι θνήτοι που δουλέυουν, η να βγει καμιά που έχουμε βαλει τα αυγά του φιδιού και να πάει να κανει εμβόλιο στο εκκολαπτόμενο τέκτο του Γιαχβε? Ελληνικά Hoaxes : fake news οχι δεν ειναι του Γιαχβέ αλλα του Μπαφομετ δεν ειναι Γιάννης ειναι Γιαννάκης !!

Ένω έτσι που δεν θα ειναι υποχρεωτικό δεν θα αφήνουμε τα υποχείρια για να γεννήσουν δικού μας να πάνε να το κάνουν, και αφού έχουμε κάνει πλύση εγκεφάλου στο κοπαδι θνήτων θα πανε απο μονοί τους οι ψεκασμένοι γονείς να μπολιάσουν τα παιδιά τους , οπού και να ψάξουν και στο ίντερνετ δίκες μας πληροφορίες θα βρουν ακόμη και στους χάρτες google παντού πληροφορίες για covid και την σωτηρία των εμβολίων από εμάς.... Τώρα που εξαφανησαμε και ανεξαρτητες πηγες φασιστων και νεοναζι και μαζεψαμε το κοπάδι σε δίκες μας έχουν γίνει φρόνημα αρνάκια ... Αχαχαχαχαχ!!

Κάποιος άσχετος θα νομίζει οτι τρελός τα γράφει αυτά , και δεν ειναι σοβαρά πράγματα, και οι έγκυρες πήγες που διαβάζει που ειναι ύμνος της παράνοιας που του έχει γίνει δεδομένη και ζει μέσα σε αυτή ειναι πολύ σοβαρά, ενώ έτσι σκεφτονται και λενε αυτοι οι σχοσοφρενεις οχι λόγω πάθησης αλλα λόγω φυλης, και που ειναι πίσω από όλα αυτά, και 5 χρόνια τους βλέπουμε μεσω ιντερνετ, και χλευαζουν και ειρωνεύονται ως δαιμονες, αυτοι ειναι και πισω απο αυτά τα μοχθηρά βάρβαρα πιόνια που βλεπετε παντου και που εκτελουν εντολες τους, χωρίς τύψεις και ένοχες αλλα το παίζουν άνθρωποι με ευγένειες και καθοπρεπισμούς η γλωσσά των μοχθηρών και τον βάρβαρων...

Πλέον ειναι να κανεις πλάκα με τους σοβαροφανείς ηλίθιους με πνευματικό επίπεδο Ζουλου που ενω με το ιντερνετ μπορεις να μαθεις πολλα και τους βλεπεις και live, αυτοι εχουν μεινει 1000 χρόνια πίσω ... Ο άλλος λεει το εμβόλιο το έκανες γιατί έχω καταλάβει ότι είσαι αρνητής πανέξυπνος ο τυπος , και του λες τι πάει να πει αρνητής? γιατί στα πάντα λέτε δίκες τους λέξεις ταμπέλες ? εσύ δεν έχεις σελιδα και δεν σε έχουν ενόχλησαν προσωπικά αυτοί που ειναι πίσω από τα εμβόλια, ουτε εβαλαν κομμουνιστικα μιασματα τους να συκοφαντουν για να την αποδομησουν και να δινουν εντολες σε facebook google επειδή έλεγες την αλήθεια κόντρα στα ψέμματα τους που έχετε κανει δεδομένα ολοι σας, ούτε καν ξέρεις ποιοι ειναι και τι ειναι ενώ ειναι μπροστά σας, ούτε καν σε ενδιαφέρει ούτε τι εχουν κανει ιστορικά ούτε τι κανουν, την ζωούλα σου κοιτάς μονο και την πάρτι σου νεοέλληνα, (ηταν αμφυβολου φυλης κατι μεταξυ αραβα και λατινου αρα νεοέλληνας), τέτοιους σαν εσάς θελουν στο πλανήτη να μην σας ενδιαφέρει τίποτα πάρα μονο αυτα που σας λενε αυτοί, και τα λεφτά, χωρίς οράματα και αναζητήσεις, μονο οτι σας λενε αυτοι και να ζείτε οπως θελουν αυτοι, τι διάφορα έχετε με τα προβατα μιας στάνης? και τα προβατα να ζήσουν θελουν και έχουν να φάνε μονο αυτό τα ενδιαφέρει, τι διαφορετικό έχετε απο ζώα?

Σας έμαθαν μια ταμπέλα και την λέτε αρνητής, το γιατι αναρωτήθηκες? μήπως ξέρω κατι παραπάνω απο σένα και ειμαι αρνητής οπως λες επειδή έτσι σας έμαθαν? φυσικά και οχι, εδώ σας είπαν οτι οι Γερμανοί ναζι που ηταν 100 χρονια μπροστά σε ολα ηταν άπλα ρατσιστές χωρις λόγο και αίτια και το φάγατε αμάσητο 80 χρόνια μήπως αναρωτήθηκε κανένας γιατί?, κατάλαβες Νεοέλληνα γιατι ειστε κατώτεροι? οχι μονο σας ελέγχουν πολύ εύκολα μονο λεξεις και φρασεις αλλα και ειστε και ο ιδανικός λαος δούλων που δεν ενδιαφέρετε για τίποτα ... 1000 χρόνια θα δείτε τι έστι βερίκοκο, ακόμα ειναι αρχή και αυτοί θελουν να βλέπουν τα θύματα τους να βασανίζονται, ο Νεοέλληνας:τι με ενδιαφέρει έμενα τι θα γίνει σε 100 χρόνια που θα έχω πεθάνει? αυτό νομίζεις Νεοέλληνα οτι δεν σε άφορα τι θα γίνει 100 η σε 500 χρόνια επειδή θα έχεις πεθάνει? τι ακριβώς εννοείς εσύ οτι θα έχεις πεθάνει? όσα φαμε και όσα πιούμε και μετα τέρμα ? αυτό νομίζεις? αυτο σου έμαθε ο χριστιανισμός τους ε? απο 15 χρόνων έβλεπα την παράνοια με τις θρησκείες τους και πως σας μετατρέπουν σε υποτακτικά δογματικά οντά αλλα έκανα το κορόιδο, οχι πλέον! ειστε τοσο κατώτεροι που δεν εχει νόημα ούτε να μιλάω μαζί σας...

Μέτα πας κάπου και βλεπεις δεύτερη φορά μια απογονη αρχαιων (ευρωπαϊκό γένος ) που την πρώτη φορά την ρώτησα γιατί εκαναν την σφαγή στην Σμύρνη για να δω αν εχει πέσει στο επίπεδο των Νεοελλήνων στο μεταξύ εντελώς άγνωστη και δεν άρχισε αυτα τα σημιτικά και των μοχθηρών φύλων σας παρακαλώ κύριε και τι ερωτήσεις ειναι αυτές κτλ κτλ αλλα απάντησε αμέσως: γιατι ηταν πιο έξυπνοι απο αυτούς!... επιτελούς και μια Ευρωπαϊκού γένους που δεν εχει γίνει σαν τους Νεοέλληνες, αυτη την φορά την ρώτησα τι αμάδα αίματος έχει για να δω αν εχουμε το ίδιο που είχαν οι γνήσιοι ευρωπαϊκού γένους πριν τις εισβολές των βάρβαρων και πράγματι είχαμε το ίδιο, μετα της είπα να ανοίξει την παλάμη της για να δω αν εχουμε τα ίδια κοκάλα, και κατι Νεοέλληνες ειχαν σταματήσει αυτα που έκαναν και κοιτούσαν σαν χάνοι, και τους λέω τι κοιτάτε κατι δικά μας λέμε της φυλης μας δεν ξέρετε απο αυτα έσεις, εσεις να λέτε άπλα οτι είστε Έλληνες και απόγονοι αρχαιων ενώ οι αρχαιοι σαν εμας τους δυο ηταν απο εμας έχετε τα παντα σημερα και την τεχνολογία, και εμας θελουν να αφανίσουν οι φυλες των ερπετων το ξερετε??, έμειναν με το στόμα ανοιχτό ... Για πολύ γέλιο με τους ραγιάδες Νεοέλληνες .......

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications