Η  θεία Λινού απαιτεί επαναφορά των μασκών  - Και πως βλέπει ένας μη γκοιμ όλους αυτούς τους  ψευδό-ειδικούς

«Καμπανάκι» προς τους ανεμβολίαστους κρούει η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, η όποια θα έπρεπε να ειναι σπίτι της λόγω γήρατος, καθηγήτρια, σαν κάτι άσχετους καθηγητές που άπλα παπαγαλίζουν οτι τους λενε τα βιβλία, ολο θεωρίες δηλαδή, και αν τους βάλεις τους ίδιους να κάνουν πράξη αυτά που λένε δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα...

Μια τετοια περίπτωση θα έχουμε και εδώ αλλα με άλλο τρόπο,δηλαδή κατι θείτσες τύπου Λινού μειωμένης αντίληψης και νοημοσύνης , άπλα χρησιμοποιούνται από τους συμμορίτες συγκρινόμενη φυλής ως χρήσιμες ηλίθιες, επειδή ειναι εύκολα διαχειρίσιμες σε συνδυασμό ότι δεν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας και ηθικής ώστε να αναρωτηθούν αν αυτά που τους λένε οι συμμορίτες ειναι σωστά, αν ειναι αυτής της κατηγορίας δηλαδή μια χρήσιμη ηλίθια γρια που την βάζουν μπροστά να λεει αυτά που λένε αυτοί ( ένας εξ αυτών αυτής της φυλής εμφανίζεται στο facebook και ουδείς εχει καταλάβει οτι αυτοι ειναι η αληθινή κυβέρνηση, τι και αν αυτοί απειλούν πρώτα τους μη μπολιασμένους και μετα ακολουθούν οι δούλοι τους, εχει και 5000 φιλους η πνευματική παρακμή προηγήθηκε της φυσικής παρακμής ).

Στην άλλη περίπτωση που έχει μετατραπεί σε κομμουνιστικό ζόμπι (κατι σαν δαιμονισμένοι, με πνευματικη ψωρα που ελεγε και κάποιος κάποτε) τα πράγματα ειναι ακόμη χειρότερα, όπως οι ακρως επικίνδυνοι για την ίδια την κοινωνία λεγόμενοι ως antifa , που δεν ειναι απλά κτηνωδες βάρβαροι τυπου τζιχαντιστές , και από τότε που τους αμόλησαν απο τα ξερονήσια μαζί με τα αφεντικά τους άρχισε να εξαπλώνεται και να πολλαπλασιάζεται το κακό αφου βαζει τα αυγα του σε γυναικές, αφού εκαναν τις μάζες να ειναι δημοκρατικές με τον σατανά τον ίδιο όπως το ξέρουν από θρησκείες και με τις φυλές του ( μίλαμε με ορους που καταλαβαινουν οι μάζες την εννοια του κάκου γιατί αν το πεις διαφορετικά όπως ειναι δεν θα μπορούν να καταλάβουν ) τώρα απορούν γιατι ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο, όσοι δεν έχουν μετατραπεί σε αναίσθητα ζομπι ζωντανοί νεκροί :

«Τα μέτρα είναι σημαντικά και θα βοηθήσουν, ίσως χρειάζονται και επιπλέον μέτρα και να κινητοποιηθούμε όλοι μας. Θα πρέπει να μπορέσουμε να εμπνεύσουμε και να πείσουμε όσους περισσοτέρους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν, και αφετέρου να τηρούμε τα μέτρα και να προστατεύσουμε όσους είναι ανεμβολίαστους και κινδυνεύουν» ανέφερε μιλώντας στο Mega.

Η ίδια έκανε λόγο για δύο μέτωπα στα οποία θα δοθεί ο πόλεμος της πανδημίας καθώς αφενός θα πρέπει να πειστούν να εμβολιαστούν όσο γίνεται περισσότεροι και από την άλλη το να μη νοσήσουμε σε αυτό το μεσοδιάστημα που πρέπει να γίνει η επιτάχυνση των εμβολιασμών.

Η κα Λινού τάχθηκε υπέρ του να επιστρέψουν τα μέτρα ώστε να ανασχεθεί η εξάπλωση του ιού. «Προσωπικά πιστεύω ότι χρειάζεται πλήρης επαναφορά της χρήσης μάσκας σε όλους τους χώρους και τήρηση αποστάσεων και ίσως να επαναφέρουμε τη “φούσκα” των ανθρώπων με τους οποίους συνυπάρχουμε, δηλαδή να μην είμαστε σε επαφή με μεγάλο αριθμό ανθρώπων, να αποφύγουμε πάρα πολύ όλους τους κλειστούς χώρους. Από πλευρά πολιτείας, ίσως να επανέλθει σε ένα μεγάλο βαθμό η τηλεργασία, να μειωθεί ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ»

Μιλώντας για τους εμβολιασμένων δήλωσε πως αριθμός όσων νοσήσουν θα είναι μικρότερος, ενώ θα περάσουν τη νόσο πιο ήπια και δεν κινδυνεύουν να νοσηλευτούν. Πάντως τόνισε πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να χρησιμοποιούν μάσκα και να αποφεύγουν τους κλειστούς χώρους. Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο ενός νέου lockdown, εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστούμε το lockdown. Τόνισε δε πως το ποσοστό των νοσούντων θα είναι νέοι και πως τώρα έχουμε περίπου 3 με 4 εκατομμύρια νέους ανεμβολίαστους.

«Αν και χθες φάνηκαν λιγότερα τα κρούσματα, ο δείκτης θετικότητας ήταν τεράστιος, πάνω από 5. Επομένως δεν πρέπει να πούμε ότι σταθεροποιήθηκαν τα κρούσματα Ελπίζω δε θα φτάσουμε πάνω από 3. 000 ή 4.000 κρούσματα, γιατί θα πάρουμε μέτρα. Αν δεν πάρουμε μέτρα υπάρχει κίνδυνος με την εκθετική αύξηση των κρουσμάτων να φτάσουμε και στις 5.000 ή και τις 10.000 κρούσματα» κατέληξε.

ΥΓ : Σε ενα φυσιολογικό κόσμο αυτη η γρια που ενεργεί για λογαριασμό των συμμοριτών θα είχε εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες επειδή ειναι ήδη νεκρή πνευματικά , εξάλλου ένα βημα ειναι πριν πέθανει,, για τον κάλο των υπόλοιπων έτσι λειτουργεί ο φυσιολογικός κόσμος αλλιως ειναι σαν ο οργανισμός σου να ειναι δημοκρατης και να αφήνει ιούς να σε μολύνουν, σαν βλεπεις την ιδια και απεναντη ένα γονο του Μπαφομετ να της δείχνει ψευτικους πινακες για κρούσματα λες και ειναι νεκροί, και την ιδία να λέει: αχ πανάγια μου πρέπει κάτι να κάνουμε να σωθούν ζωές ξανα μάσκες! και σε όσους φαίνεται γελοίο αυτο το σενάριο, να τους πούμε οτι έχουμε δει και χειρότερα σε κατι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και που θεωρούνται φωστήρες για πολλούς, δεν έχουν ίχνος λογικής αυτα που βάζουν κατα καιρούς, αλλα έχουν ορδές ακολούθους που τους θεωρούν εκτός απο φωστήρες και έξυπνους(!) τα ίδια χάλια με ελληνόφωνα αγρίμια που νομιζουν οτι ειναι ανθρωποι τύπου συριζα που παντα ασυναρτησίες έλεγαν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications