Λιμάνι του Πειραιά: «Μπλόκο» σε 4.500 επιβάτες σε μία εβδομάδα - Δεν έχει διακοπές

Όσο αυτοί διάβαζαν lifo και Μηχανή του Χρόνου , οι συμμορίτες ετοίμαζαν την "εποχη της Αμαρτίας" όπως ομολόγησαν οι ιδιοι σε άναρχο-σελιδα τους το 2017 και μόλις εστάλει η είκονα που ειχαν βαλει με τον Μπαφομετ να λεει για την εποχη της Αμαρτιας και διαφορα αλλα πόλυ άσχημα για την ανθρωποτητα, σε μήνυμα στο facebook σε κάποιο ατόμο το εξαφάνησαν γιατι απλα παρακολουθουν και τα μηνύματα.

«Οι έλεγχοι από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος είναι πλήρεις και πραγματοποιούνται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Η προσπάθεια για ασφαλή ταξίδια με πλοίο συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση», δήλωσε, νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την επίσκεψη του στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο υπουργός επισκέφτηκε την πύλη Ε9, στο πλαίσιο της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

«Οι έλεγχοι από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος είναι πλήρεις και πραγματοποιούνται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Την τελευταία εβδομάδα, δυστυχώς, δεν επετράπη η επιβίβαση σε πάνω από 4.500 άτομα», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για ακόμη μία φορά, κάλεσε τους ταξιδιώτες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να παραμείνουν υγιείς οι ίδιοι αλλά και οι δικοί τους άνθρωποι.

«Ζητώ και πάλι τη συνεργασία των επιβατών. Την παρουσία τους μιάμιση ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου τους, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και την τήρηση των μέτρων προστασίας στη διάρκεια του ταξιδιού. Προστατεύουμε τον εαυτό μας, ταξιδεύουμε με ασφάλεια, χαιρόμαστε το καλοκαίρι», κατέληξε κ. Πλακιωτάκης.

Αυτές τις ηλιθιότητες λένε στο πόπολο , που δεν ξέρει ότι έχει γυρίσει πίσω στο μεσαίωνα και ολα αυτα ειναι ένα είδος κόλασης ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications