Άνδρας ισχυρίζεται ότι ήταν νεκρός για 23 λεπτά - Πως έμοιαζε η κόλαση (βίντεο)

Ο Μπιλ Γουίζι μέσα από τις δηλώσεις του γνωστοποίησε ότι έκανε ένα "ταξίδι" 23 λεπτών μέχρι την κόλαση και επέστρεψε στην ζωή, όπου άκουσε εκατομμύρια ανθρώπους να ουρλιάζουν σε ένα μπουντρούμι.

Πιο συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι "είδε τη σάρκα του να ξεσκίζεται από δαίμονες, μέσα σε ένα κολασμένο λάκκο φωτιάς με απαίσια μυρωδιά".

"Άκουσα εκατομμύρια ανθρώπους να ουρλιάζουν" στα βάθη της κολάσεως, κατά την ολιγόλεπτη επίσκεψή του εκεί.

Όπως αναφέρει, είχε μια εξωσωματική εμπειρία, όταν ξύπνησε μέσα στη νύχτα για να πιει ένα ποτήρι νερό.

Ο Μπιλ ανέφερε στο τηλεοπτικό δίκτυο TCT Network πως βγήκε από το σώμα του και ταξίδεψε μέχρι την Κόλαση, μέσα από ένα μακρύ τούνελ.

"Γινόταν ολοένα και πιο ζεστά και προσγειώθηκα σε ένα πέτρινο πάτωμα, σε ένα κελί φυλακής, στην κόλαση. Υπήρχαν πέτρινοι τοίχοι, κάγκελα και ήταν σαν μπουντρούμι. Ένα βρώμικο, μπουντρούμι γεμάτο καπνό γεμάτο δυσωδία" λέει ο Γουίζι.

Τα πλάσματα που ο Γουίζι συνάντησε είχαν "κτηνώδη συμπεριφορά", ενώ είδε και δύο τεράστιους δαίμονες μέσα στο κελί.

Τα τέρατα βλασφημούσαν και η "ζέστη ήταν αφόρητη και αναρωτιόμουν πώς μπορούσα να είμαι ζωντανός. Γιατί είμαι εδώ και πώς έφτασα;" λέει ο Γουίζι για την εμπειρία του στην Κόλαση.

"Μετά οι δαίμονες κατεύθυναν αυτό το μίσος που έτρεφαν για τον Θεό προς εμένα. Ένας δαίμονας με σήκωσε και με πέταξε στον τοίχο του κελιού" περιγράφει ο Γουίζι.

"Ένιωσα λες και τα κόκκαλά μου είχαν σπάσει. Τώρα ξέρω ότι ένα πνεύμα δεν έχει οστά, αλλά έτσι ένιωθα εκείνη τη στιγμή" εξηγεί ο άντρας.

Ξαφνικά, το κελί έλαμψε – ο Γουίζι πιστεύει ότι αυτό ήταν ένδειξη της παρουσίας του Θεού – προτού βυθιστεί και πάλι στο σκοτάδι.

Στη συνέχεια, λέει, τον έβγαλαν από το μπουντρούμι και τον έριξαν σε έναν αληθινό "λάκκο με φωτιά".

"Χιλιάδες άνθρωποι ήταν μέσα στο καμίνι και ούρλιαζαν ενώ καίγονταν" λέει ο Γουίζι για τους ανθρώπους που είδε να βασανίζονται και έμοιαζαν με σκελετούς.

Όπως αναφέρει, υπήρχαν διάφορα επίπεδα τιμωρίας και τον κρατούσαν στην απομόνωση, με τον Γουίζι να μην μπορεί ούτε να περιγράψει τη μπόχα που επικρατούσε στην Κόλαση.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με όσα λέει ο Γουίζι, κάποτε ξύπνησε σώος και ασφαλής και έγραψε ένα βιβλίο για το τρομακτικό του ταξίδι στην κόλαση διάρκειας 23 λεπτών, που έγινε Best Seller για τους New York Times, όταν κυκλοφόρησε το 2006.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications